Subscribe:

Labels

2014. február 27., csütörtök

Minden rendben?


A cím kérdés és kijelentés is lehet, akár egyszerre. Még mindig nem új történetet hoztam, mert jelenleg a regényem második kötetén dolgozom, ha van időm. Mert más írók is szokták jelezni, hogy bizony közbejött valami: az élet. Hosszú évek óta most érzem úgy először, hogy élek, és hogy minden rendben van.




Ez pedig azért lehet, mert van munkám, és van egy csodás párom. Ilyen még nem történt velem. Eleve, csak tavaly szeptemberben kaptam meg az első munkám, amikor dolgoztam ugyan, de a szerelem váratott magára. Aztán, decemberben, amikor megváltam attól a munkahelytől, betoppant az életembe Ő. Akkor a kapcsolat volt meg, és a munka nem. Egy hónapja azonban már mind a kettő megvan.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenkinek összejöhet az, amit szeretne. Nem állítom, hogy tökéletes és felhőtlen az életem, de valahogy a terheket is könnyebb cipelni, ha van mellettünk valaki, aki támogat és szeret.

Tehát megint nem történet, cserébe viszont itt vannak azok a dalok, amiket mostanában sokat hallgatok. Erősen fontolgatom, hogy megjelenek az idei Sziget fesztiválon, mert fellép a kedvenc zenekarom, az Imagine Dragons. Nem tudom, megfordult-e valaki másnak is a fejében ugyan ez.:)

A számokat úgy sorolom fel, amilyen sorrendben a telefonomban szerepelnek.


Martin Garrix - Animals


Alapjáraton nem vagyok oda az ilyen tüc-tüc dalokért, ez az egy mégis megvett magának. Tudtátok, hogy a fiatal srác az idei Balaton Sound egyik fellépője?:)


One Republic - Counting Star


A zenekar egyes dalai már régóta a kedvenceim, s most ez is beállt a sorba. Szinte megunhatatlan, pláne a nagy finálé.


Fluor - Képkockák


Nos, igen. Nem szeretem annyira az énekest, ez a dal viszont az egyik legnagyobb kedvencem lett, és azóta már volt szerencsém élőben is hallani az előadást. Nem csápoltam nagyon az első sorban, áh, dehogy.:)


Pitbull & Kesha - Timber


Amihez Pitbull hozzáfog, az siker és sláger lesz, ezt nem érdemes vitatni.


Britney Spears - Work


Amikor már tényleg nagyon nem megy, akkor csak meghallgatom ezt.


Eli Lieb - Young Love


Ez... csodálatos, felemelő, fantasztikus. Szerintem sosem fogom megunni, és nem csak az elképesztő dalszöveg miatt, hanem a videó miatt is. Mindig sírhatnékom támad, ha megnézem.


One Direction - More Than This


Nem mondom, hogy ez egy nagyon új dal, de attól még imádom. És nem tagadom, ennyi. "I'm broken, Do you hear me?"


Calvin Harris & Alesso & Hurts - Under Control


Mm, na. A Hurts miért nem jön a Szigetre???


One Direction - Midnight Memories


A rajongók már a falat kaparták, annyira várták az új videót, ami... hát... elég érdekes lett. Nem ilyesmit szoktam meg, minden esetre a dal nagyon ütős, bár... kicsit semmilyen. Bocsi, srácok.


Zedd & Hayley Williams - Stay the night


Na ez. Na EZ. Imádom, de tényleg.


Eminem & Rihanna - Monster


Ezt sem tudom megmagyarázni, de a refrén nagyon tetszik.


Lorde - Team


Ezért még szégyellem is magam, mert Lorde előző számát egyenesen utálom, ez viszont... eh, nem tudtam neki ellenállni.

16 megjegyzés :

Cyd1975 írta...

Üdv, Carpe Diem! Nagyon örülök, hogy megvagy és minden rendben Veled... már aggódtam.... de szerencsére..... az élet szép :) Köszönet Neked Britinért (itt találkoztam velük először), már túl vagyok az öt évadon és hmm... azt hiszem örökké hálás leszek értük :) Jut eszembe mikor írsz valami szösszenetet kedvenc párosainkkal? én türelmesen várom, hogy ihletet kapj, de azért néha bökdöslek, oké??? ... jó hétvégét! egy Nagron/ Britin / Malec/ Qhuay fan

Valerin írta...

Szia! Komolyan itt találkoztál velük először?? Nagyon örülök neki, de komolyan.:) Szösszenetet szeretnél? Szerintem megoldható, csak akkor fel kell jegyeznem magamnak, szóval jöhet egy Nagron, Britin, vagy Qhuay szösz? Oké, vettem. :) Köszönöm, hogy még itt vagy velem.:)

Cyd1975 írta...

Üdv! Komolyan.... és nagyon-nagyon szuper volt:) Rájöttem, hogy "nevetségesen romantikus" vagyok.... és akármilyen genyó volt, nekem a "te" Brian Kinney karaktered is nagyon tetszett :D Persze, hogy itt vagyok, sokszor Rád nézek :) Ha lehet újra bökdösni, most egy Britin szöszért teszem és persze a "TT" folytatásért... légyszí légyszí Szia!

Valerin írta...

Nagyon örülök, hogy tetszett. Oké, biztos vannak benne hihetetlen dolgok, de én imádom.:) És az egyik évad megvan eredetiben, szóval...;) Köszönöm szépen, örülök, hogy itt vagy. TT-hez alig kapok véleményt, de már befejeztem papíron, csak be kell gépelni. Szerintem péntek környékén tudok szállítani egy új részt. ;)

Cyd1975 írta...

Britinék csakis angolul felirattal, minden héten másik rész a kedvenc :) :) :) Hmm szóval Te már tudod, hogy mi a vége.... ha minden nap írok egy kérdést a Merengőre az már zaklatásnak minősülne? Lehet, hogy olyanokat kérdezek, amikre már válaszoltál, de bocs a kommentekre már nem volt energiám. 1. kérdés: Tudott arról Will, hogy Jack-et Edward meglátogatta "munkaidőben" és ajánlatot tett? 2. kérdés: Fontos, hogy ki az a személy akivel Jack részegen lefekszik? ("Homályosan emlékeztetett valakire, akit ismertem....." III/2. fejezet 3. kérdés. Valójában miért volt a bosszú, tényleg az Edward miatti féltékenység vagy inkább Jack kvázi érdektelensége (csak szívatás) iránta??? Mert a "féltem Valerint", nekem valahogy nem tűnik reálisnak.... és ha már itt tartunk, miért megy el Will a városból ugyanúgy, mint Jack és miért ugyanakkor kerül újra elő? Hmm. Kicsit rá van kattanva a pasira. Bocs, ha hülyeségeket kérdeztem és már várom a pénteket :D

Valerin írta...

Fú, eredeti nyelven? Úgy milyen? Bevallom, én már nem tudnék elszakadni a magyar szinkrontól, annyira zseniális lett. Igen, a minden-héten-más-a-kedvenc nálam is így van! Zaklass nyugodtan, ott van a ficblog is erre.;) Amire tudok, válaszolok.
1. Will nem tudott arról, hogy Edward megint Jack iránt érdeklődött. Soha nem is fogja tudni.:)
2. újra kellett olvasnom azt a részt, mert nem tudtam, miről van szó. Ez elég válasz?:) Talán akartam kezdeni vele valamit, de már nem fogok.
3. választ kapsz rá a történet végén (hamarosan).
4. Will ugyan akkor fejezte be a tanulmányait, mint Jack (amúgy Will pár nappal később érkezett), és ugye hiányzott neki a húga.
Egyáltalán nem volt hülyeség. Pénteket ígértem, ugye? ;)

Cyd1975 írta...

Szia! Köszönöm a válaszokat :D Igeenn, PÉNTEK-et ígértél.... (ami, megsúgom holnap van - ami, jó hír nekem :D és a további fanclub-nak;) Jó munkát! Ja, most két másfajta kérdés.. mit jelent az, hogy feltörni egy írást :( és miért van, hogy a merengő főoldalon megjelenik, hogy feltöltve a folytatás, egyébként meg napok óta nincs frissítve (nem a te írásod)... zavaró :(

Valerin írta...

Szia. Oké, ma van péntek, úgyhogy megyek is gépelni, hogy megkaphassátok a részt.:) Feltörsz egy írást akkor, amikor úgy olvasod el, hogy az admin még nem engedélyezte. Ehhez kapcsolódik a másik kérdésed is: én mondjuk feltöltöm az új fejezetet, és a történet a főoldalon már megjelenik, hiszen frissítettem, de maga a rész akkor kerül fel, ha valaki, akinek ez a dolga, jóváhagyja. Szoktak lenni türelmetlen emberek, és ők feltörik. Azt is szeretnéd tudni, hogyan?;)

Cyd1975 írta...

Köszönöm szépen :D Jó hétvégét!!!!!!

Valerin írta...

Neked pedig kellemes olvasást.:)

Cyd1975 írta...

Szia! megvolt :::))))) de sajnos csak vasárnap a vonaton, mert elutaztam (azóta már vagy ötször újraolvastam): D Köszi a válaszokat a kérdésekre, nem szeretném feltörni senki írását, csak mostanában idegesítően sokat kell várni a frissekre (a tiéd még istenes volt, pénteken megjelent és vasárnap már olvashattam is ). TT: nagyon tetszett a fejezet, kíváncsi vagyok hogyan tovább... tudod már, hogy mikorra várható az új fejezet??? Jack végre újra él !!!!!! (remélem hamarosan Will-el ) és persze Liberty House :D

Valerin írta...

Szia. Semmi gond, örülök, hogy tetszett. Igazság szerint rettentő elkeserítő a sok üres kritika, miközben csak két - a tiéddel együtt három - igazi véleményt kaptam. Most hétvégén ugye húsvét, nem lesz időm gépelni, meglátjuk, utána meg lesz-e kedvem. Sajnálom, de azért igyekszem.:)

Cyd1975 írta...

Szia! Okés, megértelek, de azért reménykedni szabad, ugye? Kívánom, hogy legyen erőd folytatni, én várni fogom a folytatást, mert kíváncsi vagyok a szereplőidre (nemcsak a Jack & Will párosra, hanem Valerinre, Andrew-ra, a babára és még Clara-ra is). Kitartást!
UI.: az előbb vettem egy füzetet és most fülig ér a szám, rohantam írni Neked, mert a füzetre ez van írva: Sunset And the City PITTSBURG - egyből Britin és te jutottál eszembe. Hajrá Jack és Will! Kellemes Húsvéti Ünnepeket :)

Valerin írta...

Szia. Persze, hogy lehet, ma is gépeltem például.;) Már be van fejezve ugye, szóval semmiképpen sem felejtem el a dolgot, ígérem. De aranyos vagy! Azt hiszem, nekem is valami ilyesmi jutott volna eszembe.:):) Köszönöm, neked is kellemes ünnepeket, sok locsolót.;)

Cyd1975 írta...

Szia! Várom ám a folytatást, csak nem kicsit behavazódtam. Jó hétvégét! Vic

Valerin írta...

Szia! Kicsit én is megcsúsztam, de gépelek, amikor tehetem.:)

Megjegyzés küldése