Subscribe:

Labels

2014. október 29., szerda

Don't like guns


Ez a zseniális gifset ihlette a rövidke történetet. Fogadjátok szeretettel. :) Kérésekkel bombázni még mindig ér. ;)




-         Hát.
-         Igen?
-         Nem erre számítottam.
-         Hogy érted?
-         Figyelj, ez nem az én világom. – Stiles enyhén felvonta a szemöldökét.
-         Kifejtenéd ezt bővebben? – fonta karba a kezét a srác. Derek sóhajtott.
-         Nagyon szép darab – kezdte a férfi, és kézbe vette az antik revolvert. – De nem igazán használok pisztolyt. A karmaimban és a fogamban jobban bízok.
-         Ezt vágom – bólintott Stiles.
-         Akkor mit nem értesz?
-         Hogy még kipróbálni se akarod. Pedig csúcs érzés, hidd el. Apám is élvezi használni, mert olyankor tudja, hogy ő irányít.
-         Elhiszem – mondta az alfa, és visszatette a fegyvert az asztalra. – Nekem akkor sem kell. Sőt, egyenesen utálom.
-         De miért? Rossz tapasztalatod van vele, vagy mi? – Dereknek esze ágában sem volt beavatni a srácot a legmélyebb gondolataiba, de rájött, hogy így szabadulhat a leggyorsabban.

-         Igen, úgy is mondhatjuk. Nekem nem tudnak ártani egy sima lövéssel, viszont nem túl kellemes érzés látni, amikor te vagy a célpont. – Stiles szeme elkerekedett. – Utálok emlékezni arra, amikor fegyverrel fenyegettek, és én nem voltam ott, hogy megvédjelek. Farkasként könnyedén felgyógyulok egy ilyen sérülésből, de tehetetlen lennék, ha téged lőnének le. Szóval igen, gyűlölöm a pisztolyokat, így kérlek, vidd ezt innen. – Stiles mélyet sóhajtott. Szerette volna kifejezni, mennyit jelentett neki Derek vallomása, de csak visszacsomagolta a fegyvert a dobozba, és elindult az ajtó felé. Azért még visszaszólt:

-         Amúgy ez apám karácsonyi ajándéka lesz, de kösz, hogy elmondtad róla a véleményed! – és gyorsan eliszkolt, mielőtt Derek utána dobhatott volna egy széket.

4 megjegyzés :

Lexa Smith írta...

Hát ez jó! :D Hát igen...jobb mintha eltalàlta volna... Várom a kövit! :D
Ui:nekünk iss van ,,hasonló" blogunk,ha gondolod nèzz be: http://furcsastory.blogspot.hu/
xxCoolGirls

Valerin írta...

Szia! Köszi, örülök, hogy tetszett, és... arra nem is gondoltam, hogy eltalálhatta volna! :):) Az oldalt pedig azonnal csekkolom. :)

Nessy írta...

Szió, tetszik az ötlet és a fic is, de azt kell mondjam a helyzet amit előidéztél még jobban. Az egészben az "eliszkolás" utáni 3 másodperc a legjobb. Gondolj bele, milyen lehetett szegény Derek arckifejezése és főleg a vérnyomása. :) Szerintem azok a ficek a legjobbak, amik...(hogy is fogalmazzak?..)a végén ott van az a tized másodperc, ami bár nincs leírva, egyértelműen el tudod képzelni a reakciót rá. Szóval az egészet egyszerűbben összefoglalva: TETSZETT! :)

Valerin írta...

Kedves Nessy! Nagyon örülök, hogy tetszett, bár kicsit megijedtem, hogy valami baj volt vele, de mégsem. :) Igen, reméltem, hogy Ti, olvasók is el tudjátok képzelni Derek reakcióját, aki még egy ilyen apróságon is képes felhúzni magát. Bár, ha úgy vesszük, az imént vallott szerelmet, a "semmiért". :):) Köszönöm a véleményt, örülök, hogy tetszett! :)

Megjegyzés küldése