Subscribe:

Labels

2015. december 23., szerda

Kellemes ünnepeket!


Kedveseim, ezennel lezárnám a 2015-ös évet, már ami a bejegyzéseket illeti, mivel biztos vagyok benne, hogy nem lesz időm a feltöltésre.
Idén 32 történet került fel az oldalra, ami sokkal kevesebb, mint aminek lennie kellene. Köszönöm szépen a véleményeket, hálás vagyok Nektek, amiért még mindig itt vagytok velünk. Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem ez egy olyan különleges oldal, ahol a slash kedvelők megtalálják a számunkra kedvelt párokat. Igyekeztem új srácokat megismertetni veletek, remélem, nem csalódtatok bennem.

Azt hiszem, jövőre még kevesebb időm lesz, bár az olvasásból visszaveszek, de nagy tervek vannak készülőben, szóval erről majd talán később. :)

Mindenkinek jó pihenést, kellemes ünnepeket, és remélem, találkozunk jövőre is! A srácok visszavárnak benneteket! :)

2 megjegyzés :

Cyd1975 írta...

Kedves Valerin! Kicsit megkèsve, de remélem azért még időben Békès, Boldog karácsonyi ünnepeket és Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Neked! Pihenj sokat, olvass jókat és kívánok sok-sok jövőbeni slash ihletet! Vic, avagy shadowhunter1975 (moly)

Valerin írta...

Nagyon szépen köszönöm, viszont kívánom neked is! Kicsit kevesebbet szeretnék olvasni, de remélem, hogy legalább olyan érdekesek lesznek, mint idén. :) Remélem, 2016-ban is találkozunk. :)

Megjegyzés küldése