Subscribe:

Labels

2013. június 5., szerda

Láz


Fekete tőr testvériség; Butch&Vichous; ez egy hülyeség

A cím innen: Adam Lambert - Fever



Butch O’Neal egész éjszaka az ágyat nyomta. Wrath az eligazításon csak beleszimatolt körülötte a levegőbe, és azon nyomban megtiltotta, hogy kitegye a lábát az utcára. Így egyszerűen. A zsaru szívesen mondta volna, hogy neki nem parancsolhat, de mivel ramatyul érezte magát, nem tiltakozott a szobafogság ellen.

Ritkán volt beteg, de a tüneteket azért felismerte, most azonban semmi sem stimmelt. Az egész teste égett, a hőmérő mégsem mutatott semmit. Mikor Vishous benézett hozzá, már a lepedőt is lerúgta az ágyról.

-         Lázas vagy – mondta a férfi, majd óvatosan megérintette társa homlokát. Abban a pillanatban Butch megnyugodott.
-         V – lehelte -, a férfiaknak is lehet termékenységi időszaka?
-         Megőrültél? – csattant fel a kérdezett, és elhúzta a kezét, mire Butch felnyögött.
-         Ha… mellettem vagy, elmúlik.

Egy hosszú és feszült pillanat múlva Butch érezte, hogy besüpped mellette az ágy, aztán Vishous mellkasa a hátához ért, ahogy a férfi átkarolta hátulról.
-         Jó így? – suttogta a fülébe, amitől a zsaru megborzongott.
-         Igen.

Csak feküdtek a csendben, bár Butch gondolatai úgy száguldottak, mint egy gyorsvonat, s a vére is egy irányba terelődött a testében. Jó ég, ilyenkor egy nőt kellene kívánnia, nem? Ő meg érthetetlen módon a legjobb barátja után…
-         Sóvárgás – szólalt meg V, kiegészítve Butch gondolatát.
-         Mi?
-         Sóvárogsz. Utánam.
-         Én…

Vishous addigra már rá is ült a másik csípőjére, majd lehajolva megcsókolta. Butch hirtelen úgy érezte, megnyitottak benne egy csapot, amin keresztül távozott a forróság. Mikor V elhúzódott, azt lihegte:
-         Nem kell… megtenned.
-         Óó, dehogynem – támasztotta össze a homlokukat a harcos. – Én is lázas vagyok.
-         Mióta?
-         Amióta megismertelek.

2 megjegyzés :

Kathleen Morgan írta...

Úristen de szeretem ezt a két embert... vámpírt.:D
A történet nagyon jó, és mivel nagyon nagy rajongója voltam (mostanra kicsit kiábrándultam belőle)a sorozatnak ez egy plusz pont. A fogalmazásod nagyon, szép, mint az összes történetben, amit tőled olvastam. Egy bajom van ezzel a történettel... rövid! :D Tessék hosszabbat írni. :D Ettől függetlenül mindent csak így tovább, mert nagyon nagy rajongója vagyok az írásaidnak. :)

Valerin írta...

Szia. Én is imádom őket, de Marissa és Jane bekavart a kapcsolatukba.:( Kicsit én magam is kiábrándultam, de alig várom Qhuinn és Blay könyvét! Örülök, hogy tetszett, a hosszúsággal meg majd igyekszem kezdeni valamit.:) Köszönöm, hogy írtál.:)

Megjegyzés küldése