Subscribe:

Labels

2013. szeptember 3., kedd

Ki kicsoda

Most lehet azzal jönni, hogy lopom az ötletet másoktól, de nagyon unatkozom, szóval úgy döntöttem, megcsinálom ezt a kis összefoglalót, mert néhány páros talán ismeretlen lehet a nagyközönség előtt. Csapjunk is bele.

UPDATE: 2017-03-27-én frissült a leírás néhány új párossal, lessétek meg őket. ;):)




A fiúk a klubból (Queer as Folk): Brian & Justin

Aki nem ismeri ezt a sorozatot, ássa el magát.
Viccet félretéve a valaha készült legjobb sorozat, ami a melegekkel foglalkozik.
Pittsburgben járunk, ahol megismerhetünk egy baráti társaságot, melynek minden tagja homoszexuális. A legelső részben tűnik fel a fiatal Justin Taylor, aki ártatlanságával azonnal meghódítja Brian Kinney-t, igaz, egyelőre csak egyetlen éjszakára. Ez ugyan nem akkora dicsőség, ugyanis a város legfelkapottabb bikája (Brian) mindenkit elvisz egy körre, aki egy kicsit is jól néz ki. Justin azonban nem adja fel, és az öt évad alatt olyan közel kerül Brianhez, mint korábban senki más.
Néhol talán nem elég hiteles, de aki csak egy kicsit is érdeklődik a melegek iránt, az vessen rá egy pillantást.



Merlin kalandjai (Merlin): Merlin & Arthur

A híres varázsló és az ugyancsak ismert király első találkozása nem épp zökkenőmentes, de a szópárbaj, és az izzó levegő már a legelső részben annyira kézzelfogható, hogy aki nem boronálja össze őket legalább egy picit, annak nincs szeme.
Merlin a rokonához, Gaiushoz érkezik Camelotba, és már a legelső napján konfliktusba keveredik a herceggel, Arthurral. A két fiúnak esze ágában sem lenne egymás mellett maradni, de miután Merlin megmenti a herceget egy felé repülő tőrtől, a király kinevezi fia mellé szolgálónak. Ezek után öt évadon keresztül kísérhetjük figyelemmel a kalandjaikat, az utolsó rész pedig szomorú ugyan, de megerősíti a Merthur rajongók hitét.



Farkasbőrben (Teen Wolf): Stiles & Derek

Miután annyi sorozat készült a vámpírokról, végre a farkasokkal is elkezdtek foglalkozni. Ez a tinisorozat már a harmadik évadát éli, de nem lehet megunni. Végül kiderült, hogy a sorozat a hatodik évaddal búcsúzik a nézőktől.
Scott McCall egy átlagos srác, akit a legelső részben megharap egy farkas, és így ő maga is farkas lesz... de minket most nem ez érdekel.
Stiles a főhős legjobb barátja, és ahol tud, segít a farkasoknak, bár ő maga nem tartozik a falkához. Derek Hale az első részek egyikében tér vissza a városba, és azonnal bonyodalmat okoz. A két férfi között olyan erős a kémia, hogy a legtöbb fan kampányolni kezdett annak érdekében, hogy Stiles és Derek ne csak a rajongói írásokban alkosson egy párt. Erre azonban még várnunk kell.
Úgy oldották meg a dolgot végül, hogy teljesen kiírták Dereket a sorozatból. Hahaha. Hahahahaha, minket aztán nem érdekel!



Sherlock (Sherlock): John & Sherlock

A híres detektív és segédje életét bemutató sorozat lett az egyik legjobb alkotás ebben a témában. Ugyan a filmben is tetten érhetőek apró utalások a két főhős kapcsolatát illetően, de a sorozatban még inkább ráerősítenek erre, amit cseppet sem bánunk. John Watson nemrég tért vissza a frontról, és azon nyomban be is költözik Sherlock Holmes mellé. Ismerjük a történetet. Már az előző párosnál is említettem a hihetetlen kémiát, ami itt is jelen van.



Odaát (Supernatural): Dean & Castiel

A szörnyekkel, démonokkal, vámpírokkal, angyalokkal, és persze halandókkal foglalkozó sorozatba a negyedik évad elején lépett be Castiel. Dean Winchester azonnal el akarta tenni láb alól, ami nem sikerült neki, és ezt mára már nem is bánja annyira. A felsoroltak közül vitán kívül a legerősebb páros lehet, de meglátjuk, mit hoz a kilencedik évad. Castiel évek óta segíti és irányítja a két testvért, most azonban elvesztette a szárnyát, ami nem várt dolgokhoz vezethet. Talán kánon lesz a párosból...?



Spartacus (Spartacus): Nasir & Agron

Öldöklés, szex, ármány. Ez a Spartacus című sorozat lényege, én azonban nem emiatt néztem végig. A második évad közepe táján érkezett meg a kis rabszolga, Nasir, és nyomban ki is akarta nyírni Spartacust, mondván, ő nem fog az oldalára állni. Agron, Spartacus egyik bizalmasa erősen ellenezte, hogy barátja a rabszolgák kezébe is fegyvert adjon, de idővel megbékélt Nasir jelenlétével. Sőt. A flört pár nappal később be is indult, a második évad vége felé pedig kaptunk egy erotikusnak vélt jelenetet is. Az igazi erotika azonban a harmadik évadban indult be, ahol Nasir új udvarlót is szerzett, tudtán kívül persze. Spartacus ugyan nem, de ez a két jómadár túlélte a végső csatát, így boldogan élnek, míg meg nem...



Sztárok leszünk! (Glee): Kurt & Blaine

Zenés, táncos, vicces sorozat. Kurt Hummel már kezdettől fogva vállalta az iskolában a másságát, amivel nem mindenki tudott kibékülni. A srác ezért iskolát vált, ahol megismeri Blaine-t, és azonnal belé is zúg. Blaine kezdetben nem viszonozza ezeket a mély érzelmeket, de aztán a fejéhez kap, és minden jó, ha a vége jó. Csakhogy a vége mégsem annyira jó, ugyanis, miután Kurt New Yorkba utazik, hogy kövesse az álmait, Blaine megcsalja. Szakítanak, de ez egy olyan se veled, se nélküled kapcsolat. A negyedik évad végén Blaine kezében egy gyűrűs doboz lapult... Még nem tudni, mi lesz ebből.
De, sajnos tudni, aminek én személy szerint nem örültem annyira, de hát ez van.



Fekete Tőr Testvériség: Blay & Qhuinn

Szögezzük le, hogy ők nem sorozatban szerepelnek, hanem könyvben. A december környékén végre magyarul is megjelenő Lover at Last már teljes egészében velük foglalkozik. A két srác vámpír. Blay nyíltan meleg, már társat is talált magának Qhuinn unokatestvérének személyében, de mégsem tudja elfelejteni legjobb barátját. Qhuinn hamarosan apa lesz, és feltámadó érzései Blay iránt nem segítenek neki abban, hogy normális életet élhessen.
Megsúgom, nem élhet normális életet, mert egyikük sem normális, bizony! :D



Sherlock (Sherlock): Mycroft & Lestrade

Erről a párosról még normális közös képet sem lehet találni, tehát láthatjuk, hogy ez áll a leggyengébb lábakon. Sherlock Holmes bátyja, Mycroft roppant fontos ember, a Brit Kormány alapjait cipeli a vállán, Greg Lestrade pedig a Scottland Yard munkatársa, Sherlock egyik barátja. Különböző teóriák kaptak szárnyra, hogy ezek ketten hogy találkoztak, egyesek szerint iskolatársak voltak, mások szerint Sherlock megfigyelése hozta őket össze, a lényeg az, hogy igenis létező páros, és nagyon aranyosak. Csak ennyit akartam mondani.



Trónok harca (The Game of Thrones): Theon & Robb

A méltán nagy sikerű sorozat számomra nem volt annyira rendkívüli, mindössze e két ember miatt néztem meg belőle pár részt. Attól függetlenül, hogy Theon végül elárulta urát, szerintem igenis volt közöttük valamilyen mélyebb kapcsolat, ami a sorozatban nem is jött át annyira, de a könyvek bizonyára részletesebbek. Vagy nem. Elolvastam a könyveket, és szerintem nem részletesebbek. Nagy átverés volt az egész.



Briliáns elmék [ugye csak szórakozol ezzel a magyar címmel] (Suits): Harvey & Mike

Harvey Specter a valaha élt legjobb ügyvéd (szerinte), de neki is szüksége van egy asszisztensre. Mike nem járt a Harvard jogi karára, Harvey mégis bizalmat szavaz neki. Hogy miért? Mert a jól működő kémia mellett még ő sem mehet el. És mert Mike mindent megjegyez, amit elolvas. De az első érv a fontosabb.



Bosszú (Revenge): Nolan & Marco

Nolan egy briliáns számítógépzseni, és biszexuális. A sorozat második évadában ismerjük meg volt kedvesét, ő Marco, aki egy hatalmas félreértés miatt szakított hősünkkel, de hiába bán mindent, Nolan már továbblépett. Sajnos. De a visszaemlékezős jelenetekben látottak alapján nagyon is összeillettek.



One direction: Harry & Louis

Harry Styles és Louis Tomlinson élő és lélegző emberek, ők az egyetlenek, akiket nem sorozatból, filmből, könyvből ismertem meg és hoztam össze őket. Külön oldalt is nyitottam a történeteiknek, mert annyira imádom őket. A feltevések szerint már akkor egymásra találtak, amikor a zenekar megalakult az X-faktor keretein belül, később a kapcsolatuk még inkább megerősödött. Természetesen mindenki más véleményen van velük kapcsolatban, én a magam részéről lelkesen támogatom őket.



Sotus (Sotus): Kong & Arthit

Nemrég találtam rá az ő sorozatukra, és azonnal belezúgtam, cikket is írtam a témában. A Sotus sorozat két főszereplője a harmadéves Arthit, és az elsős Kong, az ő kapcsolatuk alakulását követhetjük nyomon. Számomra jelenleg magasan ez a legfantasztikusabb sorozat, és igyekszem annyit írni ezzel a párossal, amennyit csak lehet. Persze a srácok barátai sem elhanyagolhatók. ;) A nevüket meg én találtam ki most hirtelen, lehet, hogy totál nem is így nevezik őket. :D



A végzet ereklyéi (The mortal instruments): Magnus & Alec

Szerintem ezt a párost nemigen kell bemutatni senkinek. Léteznek könyvben, filmen és most már sorozatban is, amiből pár kockát láttam, hogy azért legyen róla némi fogalmam, de én inkább a könyvekre szoktam támaszkodni, ha velük írok. Alec egy híres-neves árnyvadász család sarja, akinek az lenne a feladata, hogy harcoljon, elvegyen egy árnyvadász lányt, aztán családot alapítson. Alec ezzel ellentétben beleszeret az egyik leghíresebb és legszexibb boszorkánymesterbe, Magnusba. Természetesen ehhez a családnak is van egy-két szava.



Hit the floor (Hit the floor): Zero & Jude

Zero a Los Angeles Devils legújabb kosarasa, Jude pedig az ő menedzsere. Jude gyengéd érzelmeket táplál a másik férfi iránt, viszonzást azonban sokáig hiába remél. Együtt küzdenek meg nem csak a saját démonaikkal, hanem a pletykára éhes sajtóval, és a fel-felbukkanó múlttal is.



Futottak még: Harry és Perselus (nincs az az Isten, hogy én róluk normális képet találjak); Sirius és Remus (szintén); Albus és Scorpius (tényleg nem); House és Wilson (hoppá, róluk viszont találhattam volna); Lance és Leon (hagyjuk, csak elborult az agyam); Vishous és Butch (na); Kurt és Adam (nem bántjuk meg Blaine-t azzal, hogy képet hozunk róluk).

Ha valakinek kérdése, kérése, óhaja, sóhaja lenne... de úgysem lesz.

2 megjegyzés :

Unknown írta...

jajj. imádom azt a képet az elején ♥

és imádom ezeket a párosokat [van néhány amit nem ismerek, de most felkeltetted az érdeklődésem].
személy szerint a destielnek pedig nagyon szorítok.
nekem tetszik az ötlet, hogy leírtad őket :3

Valerin írta...

Szia.:) Örülök, hogy tetszik. Amikor belevágtam, nem hittem, hogy ennyi idő elmegy majd vele, de végül is nem bántam meg.:) Az összes párost ajánlom, és kíváncsi vagyok a véleményedre az új felfedezettekkel kapcsolatban.:)

Megjegyzés küldése