Subscribe:

Labels

2014. április 8., kedd

Az úgy volt...

... hogy belefutottam pár igen érdekes képbe a neten, és mivel megtetszettek, azonnal tudni akartam, honnan vannak, ki van rajtuk, stb. Így lett egy új kedvenc sorozatom, és egy...
egy...
egy hetero pár, akiket támogatok.
Ezt is megéltük.





Nem tudom, ki hogy van vele, de írás terén már elég régen csak a férfiakkal foglalkozom. Valahogy nem vonz, hogy egy férfi és egy nő kapcsolatát bemutassam, látok olyat eleget a valóságban. Olvasás terén már vegyes a dolog - ha könyv akad a kezembe, abban általában nincsenek homoszexuális szereplők, a fanfiction irodalom terén viszont csak ilyet fogyasztok. Magam is meglepődtem a kedvenc listámon a Merengőn.

A napokban azonban rátaláltam a My mad fat diary című sorozatra, aminek egy kövér (nincs ezen mit tagadni) lány a főszereplője. Nem is annyira szép, mégis vannak barátai, és A Pasit is megszerzi. Rae és Finn az a hetero pár, aki felkeltette az érdeklődésem, és segített, hogy ne csak a melegekkel foglalkozzam.


Finn oltári cuki. A lányt ugye nagyon gyakran bántják a súlya miatt (és akkor arról még nem is tudnak, mit akart csinálni magával), a srác azonban egyszer nagyon komolyan megvédi, s onnantól Rae más szemmel néz rá (mert amúgy nem nagyon kedvelte).

Bevallom, némely részlet erősen emlékeztetett A Szent Johanna Gimire. Rae - Renáta; Finn olyan menő, mint Cortez volt; a lány ugye naplót vezet; Rae is szakít a sráccal, amikor nem bírja a nyomást. Mindezek ellenére azonban nagyon szeretem.



A első évad végén Finn "megvallotta" az érzelmeit, de olyan édesen, hogy azt minden pasinak követnie kellene. Nem lövöm le a poént, de nézzétek már, hogy mosolyog, egyem a...





Bele fogok halni a szerelembe.


De, hogy ne boruljon fel az egyensúly, gyorsan találtam magamnak egy fiúxfiú párost is, éljen!



OwO



Ennek is itt volt már az ideje, de tényleg.





Ez az új részből van, amit még nem láttam, mert nincs hozzá magyar felirat.

Ja, igen, itt megtaláljátok őket: Szégyentelenek, Ian és Mickey

4 megjegyzés :

Mese írta...

Mindkét sorozat nálam is nagy kedvenc, Rae és Finn az abszolút kedvenc hetero párom. Sajnos a második évadra még nem volt időm, de az is tuti nagyon izgalmas lesz, legalábbis azok alapján, amit eddig pár hozzászólás alapján olvastam. A Shameless meg totálisan véletlen volt, hogy belenéztem, és őszintén az első részek után sosem gondoltam volna, hogy pont Mickey lesz az a valaki. :) Remélem mindkét páros megihlet téged és olvashatok valamilyen írást róluk a te tolladból. :)

Valerin írta...

Örülök, hogy nem vagyok egyedül.:) Mindenképpen ajánlom a második évadot, én azonnal azzal kezdtem, és csak később daráltam le az elsőt.:) Fuh, nem ígérek semmit. Próbáltam, de Rae valahogy nem áll a kezemre, Mickey és Ian hátteréről meg nem sokat tudok.:)

Unknown írta...

Hú, a Shameless nálam is mostanában lett nagy kedvenc, de úgy örökre ♡
Sose hittem volna, hogy ebben a sorozatban találom meg azt a hangulatot és azt a kapcsolatot, amiről nem tudtam, hogy hiányzik az életemből, de amint megtudtam, hogy létezik valahogy teljesebb lettem vele.
(Én már most az ötödik évadért sírok.)
Nagyon örülni fogok, ha sikerül inspirálniuk téged és írsz valamit velük :3

Valerin írta...

Én egyáltalán nem néztem meg az első három évadot, a negyedik nyolcas részétől kezdtem. Tudom, nagyon ügyes vagyok, de nincs rá túl sok időm.:) Ha viszont valóban ennyire jó, akkor majd jobban belemélyedek. Mint mondtam, mivel nem mélyedtem el benne annyira... viszont goldensnitch oldalán találsz valami eszméletlent, szerintem én is valami olyasmit alkottam volna, ha lenne annyi tehetségem.:):)

Megjegyzés küldése