Subscribe:

Labels

2014. április 5., szombat

Sötétségben

Az egyik kedves olvasóm kérésére íme egy Qhuay (Qhuinn&Blay) szösszenet.






Sötétségben

Qhuinn, Lohstrong fia épp csak hazaért az aznap esti razziáról, máris tudta, hogy valami nincs rendben. Fritz ugyan olyan kedves volt, mint mindig; azonnal az étkező felé terelgette, mint mindig; csupán a legfontosabb hiányzott: Blay. Ha nem egyszerre voltak beosztva, akkor általában a lépcső aljában vártak a másikra. Eddig legalábbis így volt, és Qhuinn a maga részéről kedvelte ezeket az alkalmakat. Tudta, hogy párja a házban van – a benne keringő vér remek GPS volt -, akkor hát miért nem üdvözli?

Legyűrt pár falatot, hogy Fritz ne sértődjön meg, aztán eltervezte, hogy visszavonul a szobájába duzzogni, de hirtelen meghallotta Blay hangját a könyvtárból.
-          … valami eszméletlen – mondta épp valakinek vidáman. Qhuinn érezte, hogy a pumpa vészesen kezd felmenni benne. – Igen, köszönöm. Tudom, hogy megtiltottad, de mindenképpen szeretném látni. – Blay megfordult, mikor felfedezte a másik férfi jelenlétét. – Most mennem kell. Szia.
-          Miattam aztán nem kellett volna ilyen sietve befejezned – mondta Qhuinn fagyosan. – Elvégre olyan jól szórakoztatok. – Blay azonban a jelek szerint immúnis lett a gúnyolódásra, mert boldogan megcsókolta.
-          Észre sem vettem, hogy így elrepült az idő. Ettél?
-          Aha. Egyedül.
-          Akkor talán mehetünk is lefeküdni, nem gondolod? – mosolyodott el, aminek Qhuinn sosem tudott ellenállni.

A fergeteges szex helyreállította a világ rendjét, és a férfi azt remélte, minden rendben lesz.
Aztán ez a kis közjáték megismétlődött minden alkalommal, mikor ő volt szolgálatban, sőt, Blay napközben is sokat telefonált, meg írogatott valamit, amit azonban gondosan elrejtett Qhuinn elől.

-          Mi a fasz folyik itt? – fakadt ki egyik hajnalban. Amúgy is morcos volt, mert kevés alantas bukkant fel az utcákon, erre Blay közli vele, hogy elmennek. – Mindjárt feljön a nap, és hulla vagyok. De te menj csak, ha akarsz. Talán az új haverod szívesen csatlakozik hozzád.
-          Miféle új haverom?
-          Akivel órákig beszélsz telefonon – fröcsögte, majd elindult felfelé a lépcsőn. – Azt hitted, nem veszem észre? Ekkora barom még én sem vagyok.
-          De, szerintem az vagy – mondta Blay somolyogva, ahogy követte a szobába. Qhuinn már majdnem füstöt eregetett a füléből.
-          Hát, tök mindegy, mert én nem megyek el, az tuti.
-          Fogadni akarsz? – vonta fel a szemöldökét Blay provokatívan, aztán percek alatt levette Qhuinnt a lábáról. – Na – törölte meg a száját pár perc múlva, elégedetten. – Indulhatunk?
-          Már… mondtam… - lihegte Qhuinn.
-          Nem bánod meg, és többé féltékeny sem leszel.
-          Nem vagyok féltékeny – vágta rá Qhuinn, bár a tényeket kár volt tagadnia.
-          Bemutatlak Jeffnek.
-          Az ki?
-          A te szavaiddal élve, az új haverom. – Qhuinn egy vámpírhoz képest is gyorsan pattant ki az ágyból.
Az volt a szándéka, hogy kiöltözik, de mivel Blay is a bőrcuccát vette fel, maradt ő is annál.
-          Én vezetek – közölte Blay, és a másik idegességét jól jelezte, hogy ebbe is azonnal beleegyezett.

Fél óra múlva már totál baromnak érezte magát.
-          Hát, ezt nem hiszem el.
-          Pedig.
-          Egyedül csináltad?
-          Jeff nagyon segítőkész volt.
-          Bocs az öltöny miatt.
-          Majd kisimul – legyintett Jeff.
-          Szóval, tetszik? – érdeklődött Blay.
-          Igen – felelte Qhuinn őszintén. – Egy saját edzőterem!
-          Nem csak a tiéd lesz, ugye nem felejtetted el?
-          Nem. – Pedig próbálta. – Vendégek is jöhetnek. Megértettem.
-          És, mi lesz a neve? – Qhuinn átkarolta élete szerelmét.
-          Darkness.
-          Sötétség? Miért pont ez? – Adott egy csókot Blay csábító ajkaira.
-          Azért, mert mindenkinek el kell töltenie egy kis időt a sötétségben, hogy aztán értékelni tudja a fényt.

10 megjegyzés :

Mese írta...

Imádtam, köszönöm. :)

Valerin írta...

Enyém volt az öröm.:)

Cyd1975 írta...

Szia! Tündérbogár vagy ám...... Köszönöm: ) Neked is olyan szép napot, mint amit te okoztál.... egyébként fél éjszaka Tökéletesen-t olvastam, most azon elmélkedem...és a kérdéseimet fogalmazgatom magamban :D tetszett Qhuay, még....még.... még

Valerin írta...

Szia! Rugdosni kell kicsit, és akkor aktivizálom magam.:) Köszi, meglesz. Enyje, nem szabad olyan sokáig fent lenni. Más olvasók is írták már, hogy egész éjszaka olvastak, aztán meg nem tudtak aludni, annyi kérdésük volt. Tedd fel bátran, ha tehetem, válaszolok.:) Ezt a két srácot meg szeretem kínozni, most mégis happy lett a vége.:) Köszi mindent.:)

Becca Prior írta...

Na basszus,,,,,eddig is csíptelek, de most, hogy ezt megtaláltam, hivatalosan is Te lettél a szívem csücske státusz tulajdonosa. Blay és Qhuinn???? Ismeri a FTT valaki rajtam kívül, és még szereti is??? És főleg a két fiút, akiket kínomban már angolul elolvastam annyit kellett várni a magyar fordításra???
VÉGEM VAN!
Imádlak!!!!!
Becca

Valerin írta...

Köszönöm szépen, mindig öröm az írásaimmal másoknak jó pillanatokat szerezni.:) Ismerem és imádom őket, egyéb történeteket is találsz velük kapcsolatban.:) Köszönöm, hogy írtál.:)

Biankaxxx írta...

Lehet hülye kérdést teszek fe de a könyvsorozatban is létezik ez a páros mert irtózatosan jól írtad le őket együtt es ha benne vannak akkor elkezdeném olvasni...

Valerin írta...

Kedves Bianka! Igen, mégpedig J.R.Ward - Fekete tőr testvériség sorozatának 11. kötete az övék, címe: Végre szeretők. De az előtte lévő könyvekben is vannak jeleneteik.:) Remélem, tudtam segíteni.:)

Cyd1975 írta...

Szia! Ez annyira jó lett :) Pont a napokban olvastam újra a Végre Szeretőket és arra gondoltam, hogy milyen jó lenne valami fic-et csipegetni róluk.... ha lesz ihleted írj majd valamit a fiúkról és Britinről is ..... please, please....

Valerin írta...

Szia, drága. Megteszem, amit tudok, bár most egy Larryn dolgozom, de szösszenetek bármikor beleférhetnek az időbe. :):)

Megjegyzés küldése