Subscribe:

Labels

2014. május 28., szerda

Hahó

Helló mindenkinek. Igen, megint eltűntem, és most is csak azt tudom mondani, hogy...


Ne haragudjatok, tényleg. De jön a nyár, úgysem fog senki olvasni, mert aki teheti, a vízparton vagy a vízben lesz. Remélhetőleg én is. Na, akkor szedjük össze a terveimet, rendben?





Mostanában, ha nem dolgozom, akkor a párommal vagyok, ha egyik sem, akkor meg a családommal. Írni mondjuk lenne időm, de inkább az olvasásra feküdtem rá.

1. begépelni a Tökéletesen tökéletlen végét, amiből már tényleg nem sok van (hétvégén nem dolgozom, eskü, hogy ezt fogom csinálni) (kész!)

2. Terápia begépelése, miután a TT-t befejeztem. (kész!)

3. nem tudom, mi lesz az AU kihívással. Érdekel a téma, csak nincs ihletem. Bár jó lenne begépelni azt, ami már megvan.

4. ígértem a Power of... folytatását, de annak az írásával most teljesen leálltam, mert szerintem rossz irányba megyek. Amint az előzőekkel végeztem, előveszem. Addig türelem.

Nem is vagyok olyan sokkal elmaradva.:) Köszönet azoknak, akik kitartanak mellettem.:) Bökdösni, rövid történetet kérni ér, de akkor adjátok meg a párost, és a szituációt (utóbbi nem muszáj).:)

2 megjegyzés :

Cyd1975 írta...

Szia! Szuper, hogy előkerültél! Jó sok vízparti olvasást kívánok neked az eljövendő nyárra. Én csak a TT befejezéséért bökdöslek, de ha már szóba hoztad a Terápiát, hát egy kis Nagronra mindig vevő vagyok. A legfőbb vágyam mégis egy kis Britin :) please, please... olyan kevés ficet találni róluk, pedig igazán verhetetlen páros, nem? Most újra megnéztem az öt évadot és még itt zsizsegnek a fiúk a bőröm alatt, szívesen olvasnék valamit róluk. Pl.: Szerinted lesz még valami Emmet és Drew között? És tudom, hogy írtál már egy Justin visszatért ficet, de vajon hogyan tér vissza a szöszi és mikor????? Na, szia ! Jó gépelést! Én már nagyon várom a történet végét :)

Valerin írta...

Szia. Igen, nem mindig úgy dolgozom, ahogy szeretnék.:) Köszi, remélem, meglesz, és viszont kívánom.:) A TT tegnap befejezésre került, várom majd a véleményed róla, nem vagyok biztos benne, hogy tetszeni fog.:) Oké, kezdem a Terápiát hamarosan - ami amúgy szintén be van már fejezve, és van benne Nagron:) -, és a Britin történeten meg töröm majd a fejem. Egy időben én is minden fellelhető történetet elolvastam. Nem tudom, itt voltál-e már: http://qaffictions.uw.hu/ Itt temérdek van, magyar és fordítás egyaránt. Ha csak most fogod megtalálni, le fog foglalni egész nyáron.;) Öö, ugye mi nagyon szeretjük azt gondolni, hogy Justin visszajön, de nem biztos, hogy így történik. Tényleg nem tudom, ez szubjektív.:) Kellemes olvasást mindenhez.:)

Megjegyzés küldése