Subscribe:

Labels

2014. december 13., szombat

Feketén - fehéren


A harmadik képhez tartozó történet. Most már lehet nyilatkozni, melyik lett a kedvenc. :)
CoolGirls, köszönöm a kihívást! :):)



-         Biztos, hogy ez szükséges? – érdeklődött Stiles, magához képest logikusan. – Úgy értem, mégis honnan tudod biztosan, hogy használták a kaput?
-         Mert nincs több nyom – felelte Derek, magához képest nyugodtan. – A kapunál éreztem a szagukat utoljára.
-         Pompás. És miért is nem mehet inkább Scott?
-         Kockára tennéd a legjobb barátod életét?
-         Naná, mivel ő egy kicseszett farkas – sziszegte a srác, de visszafogta magát, és nem mutatott rá arra, hogy ő maga viszont mennyire szépen meg fog halni hamarosan.

Alig húsz perccel később már az erdőben álltak, pontosan a kapu előtt. Deaton azt mondta, a kapu addig nem záródik be, amíg vissza nem térnek, amit hőn reméltek.

-         Megölöm mindkettőt – döntötte el Stiles, ahogy szétnézett maga körül. A piros pulcsi, amit viselt, kifakult, és a farmerja sem volt már kék többé.

Derek rántotta vissza az úttestről, mielőtt egy konflis áthajtott volna rajta.
-         Hol vagyunk?
-         Inkább az a kérdés, mikor – dörmögte Derek.

Igazság szerint nagyon egyszerűen ráakadtak az időutazó kölykökre. Talán túl egyszerűen is – gondolta Stiles, mialatt felmérte az ivót. Boyd és Erica az egyik eldugott asztalnál ült, s az üres poharakból ítélve versenyt ittak. Stiles már mondta volna a magáét, de Erica lerántotta maga mellé, majd az ajtó felé mutatott.

Két férfi lépett be a helyiségbe, és Stiles nem tudott elnyomni egy döbbent nyögést. Derekre nézett.
-         Ezek mi vagyunk?
-         Az őseink. – A férfi lehajolt hozzá, perzselő tekintetét az övébe fúrta. – Bizonyítékot akartál, hogy mi egymáshoz tartozunk. Hát, most megkaptad. Feketén – fehéren.

4 megjegyzés :

Névtelen írta...

Halihó! Egy kicsit eltérek ettől az írásodtól, de csak egy röpke másodpercben, amíg összefoglalom az eddigi érzéseimet az oldallal és az írásoddal kapcsolatban...
Csókoltatom a két kis kacsódat és a drága elmédet, hogy ilyesmiket képes kitalálni *--* Tegnap találtam rád, és meg kell mondjam, nem aludtam sokat az itt olvasottak után.. :DD nagyon tetszenek. Visszatérve erre, imádom! Nem egy mélyen szántó történet és mégis úgy érzem, mintha egy.. egész könyvet olvastam végig... mert olyan... JÓ. Szóval, kezdő Sterek fan vagyok, épp tegnap kezdtem neki én is alkotni róluk.. szóval azt hiszem, inspiráló is vagy... és tekintve, hogy BriTin és Larry is közös bennünk... azt hiszem, máris imádlak ;) Ezt csak el szerettem volna mondani! Hajrá továbbra is! Egy állandó olvasót fogtál magadnak! :D

Lexa Smith írta...

Jujj! Ez nagyon cuki lett! :3 Annyira imádom az összeset! Valami fantasztikusak lettek. Nem tudom elégszer meghálálni! KÖSZÖNÖM!!! Feldobtad a napom! Isteni rész lett! :*
Ha döntenem kell: Nem tudok.... Mind nagyon jó lett,köszönöm szépen megint! :*
Karácsonyra is meglepsz ilyennel? :3
xxCoolGirls :D

Valerin írta...

Szia! Nos, nagyon örülök, hogy nem csalódtál bennem, és sikerült olyan történeteket alkotnom, amik tetszettek neked. Nagyon szívesen, én köszönöm a feladatot! :) És most felcsigáztál, valóban muszáj lesz alkotnom valamit, direkt karácsonyra. ;) :)

Valerin írta...

Kedves Csöndes Dé! *sírdogál*
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat. El sem tudjátok képzelni, mennyire jólesik nekem, hogy vannak még, akik örömmel fogadják, bármilyen történetet is teszek ki ide. Boldog vagyok, hogy sikerült rám találnod, és nagyon kellemes olvasást kívánok. Aztán majd várom az észrevételeket. ;) Még egyszer hálásan köszönöm. :):)

Megjegyzés küldése