Subscribe:

Labels

2015. január 15., csütörtök

Helyzetjelentés


Üdv mindenkinek 2015-ben! Gondoltam, beköszönök, és jelzem, hogy még élek, bár gyengélkedem is közben, ami megmagyarázza a bögre teát a képen. Másrészt a gépem sincs a legjobb állapotban, fél óránál többet nem tudok netezni, mert egyszerűen leáll. Aztán munkakeresés közben vagyok. Egyszóval számomra nem indult a legjobban ez az év, de remélem, Ti, drága olvasók, jól vagytok.

Írni sem kedvem, sem ihletem. Amikor tehetem, a párommal vagyok, illetve sokat olvasok. De tudjátok, mit szoktak mondani: kérjetek, és megadatik néktek! :):) Ha valakinek lenne valamilyen ötlete, szívesen megpróbálok összehozni valamit.

Megértéseteket köszönöm! Mindenkit ölelek. :):)

Valerin

5 megjegyzés :

Névtelen írta...

Szia! Sajnálom, hogy ilyen rosszul kezdődött az éved, de ahogy mondani szokták, mindig a legrögösebb út vezet a legszebb tisztáshoz! ;) Az ihlethiányodon sajnos nem tudom, hogy segíthetnék, mert én is azzal szenvedek:/ De állítólag, ha sokat olvasol és filmeket nézel, akkor csak úgy szárnyal a képzeleted. :) Sok sikert mindenhez és gyógyulj meg! :)

Csupakabra írta...

Szia!:)
Sok sikert azert az uj évre.Remelem hamar találsz állást.Mellesleg az a milka nagyon jól nez ki:D régóta olvaslak csak sajnos nem igen merek kommentelni sehova se:/
remelem azert idén is megajándékozol pár remek történettel:3 A Destiel írásaid a kedvenceim :) Az angyalok es démonoknak lesz folytatása?
További szep napot!:))

Valerin írta...

Sziasztok, drágáim! Sajnálom, hogy csak most jövök, de ebben a pillanatban kaptam vissza a gépem, amit javítani kellett. :) Megpróbálok ötletelni, és hamarosan megleplek Titeket valamivel. :) Köszönöm, hogy még itt vagytok. :)

Cyd1975 írta...

Hű, most nagyon elszégyelltem magam, mert ennyire eltűntem, ne haragudj. Remélem mostanában már sokkal jobban vagy, meggyógyultál és kívánok Neked sikerekben gazdag, boldog új évet .) Búék!!! Nekem bármikor jöhet Britin, Qhuay és Nagron.... de mindenre nyitott vagyok. További szép napot kívánok: Vic

Valerin írta...

Szia! Senkire sem haragszom én, de örülök, hogy itt vagytok, és támogatjuk egymást. :) Remélem, a Te újéved is remek lesz, és meglátom, mit tehetek írás terén. :)

Megjegyzés küldése