Subscribe:

Labels

2015. január 28., szerda

Smoking


Újabb Stiles&Derek szösszenet.
A befejezés hagy kívánnivalót maga után.

Kellemes olvasást. :)



Derek Hale tizennégy éves volt, mikor az egyik haverja – az egyetlen haverja, akit aztán el is tiltottak tőle – beavatta a nagy titokba.
-          Figyelj, Hale – mormolta. A használaton kívüli raktárban, ahol meghúzták magukat sötét volt és büdös; Derek kellemesebb helyet is el tudott volna képzelni a beszélgetéshez, a másik azonban végre hajlandó volt elárulni egy-két dolgot, így vállalnia kellett a kockázatát annak, hogy bokán harapja egy patkány.
-          Igen? – Derek indokolatlanul magasnak érezte a hangját.
-          Van szar szex, és van pazar szex. És a kettő között még van millió árnyalat.
-          Honnan tudom, hogy szar?
-          Onnan, hogy valaki másra kell gondolnod, miközben dugod a bigét – fejtegette a haverja.
-          És… a pazar? – Derek nyelt egyet. – Volt már olyan?
-          Egyszer – ismerte el a srác.
-          Honnan tudtad, hogy pazar volt? – A másik elmosolyodott.
-          Hidd el, ha szembejön veled, tudni fogod.

Derek Hale tizenhét éves volt, mikor megtapasztalta a szart. Nem az volt az első alkalma, mégis magasan az vezette azon élmények listáját, amit ki akart törölni az emlékezetéből. A csaj alacsony volt, puha bőrű és szőke hajú, valamint ami a legfontosabb – készséges. Mindent megtett annak érdekében, hogy Dereknek jó legyen, és végtére is elélvezett – utána azonban olyan üresség szállta meg, mintha éppen elvesztett volna valami nagyon fontosat.
-          Kérsz egyet? – nyújtotta felé a kielégült lány a cigarettás dobozt, mire Derek majdnem elhányta magát. Megrázta a fejét, és kimenekült a szobából.

Derek Hale tapasztalt egy sor jót is. Többségében lányokkal. Húsz éves kora után viszont a pasik sem hagyták már hidegen, s velük része lehetett valami nagyon-nagyon jóban. De még mindig közelében sem volt annak a dolognak, amiről a haverja beszélt. Már-már attól félt, elszalasztja az esélyét annak, hogy pazar szexben legyen része, de akkor a huszonkettedik szülinapján történt valami.

Derek elég gyakran járt bulizni, néha társaságban, néha egyedül, mert így könnyebb volt partnert kerítenie maga mellé. Aznap este magányosan tért be a lakásához közeli bárba, hogy a fárasztó munka után kiengedje a gőzt, valamint, hogy lerészegedjen a szülinapja alkalmából. Még a második körnél sem tartott, mikor megérezte, hogy valaki nézi. Úgy tett, mintha nagy általánosságban felmérné a terepet, így megfordult a széken, s pásztázni kezdett. Mikor felnézett a magasba, a karzaton megpillantott egy karcsú alakot; a srác pár évvel fiatalabb lehetett nála, és olyan éhes tekintettel vizslatta, amilyet Derek még sosem tapasztalt. Biccentett neki, mire a srác elvigyorodott. A kapcsolat létrejött, ők pedig az egyik hátsó szobában kötöttek ki.

Derek Hale úgy tervezte, hogy gyorsan lezavarnak egy menetet, aztán mindenki megy a dolgára, de a srác nem közeledett hozzá a szobában. Rövidre vágott barna haja volt, néhány szeplő az arcán – Derek kíváncsi volt, hol máshol van még a testén -, de a legfigyelemreméltóbb a mosolya volt. Nem csak a szájával, az egész lényével mosolygott, mintha számára már az is boldogság lenne, hogy találkoztak egymással.
-          Stiles vagyok – kezdte meglepően mély hangon.
-          Derek. – Bár nem igazán szokott bemutatkozni.
-          Örülök. – Az ágyra pillantott. – Volna kedved valami különlegeshez?
-          Mire gondolsz?
-          Feküdj le, és megmutatom.

Derek Hale teste a következő órákban a gyönyör minden szegletét megismerte. Olyan érzések éledtek benne, amikről azt gondolta, csak a filmekben léteznek. Stiles úgy bánt vele, mint a világ legértékesebb drágakövével; kényeztette, de csak nagy sokára ért hozzá úgy istenigazából. És akkor Derek átélhette élete leghevesebb orgazmusát, pedig nem is járt semmilyen lyukban aznap este.
Már kezdett hajnalodni, mikor Stiles lecsúszott róla, és felvette a nadrágját. A hátát karmolások borították, és Derek a lelke mélyén némi büszkeséget érzett, hogy megjelölte.

-          Cigit? – érdeklődött a srác. Derek már majdnem rávágta, hogy nem dohányzik, de akkor elemi erővel érkezett a késztetés, hogy a szájába vegyen egy szálat.
-          Kérek.

Stiles átadott neki egy szálat, majd kattintott az öngyújtójával. Egymás szemébe néztek, mialatt az első füstkarikák kiszöktek a szájukon, és Dereknek úgy tűnt, a lelke egy része átáramlott a másik srácba a füstön keresztül. Mikor Stiles rámosolygott, a szíve meghasadt; és megértette, mire utalt a haverja oly sok évvel korábban. A szex akkor lesz pazar, ha nem akarsz lelépni a legelső másodpercben. És ami a legfontosabb: ha nem csak a testedet, hanem a lelkedet is megosztod a másikkal.

Derek és Stiles akkor cigizett életében először és utoljára.

Szerzői megjegyzés: nem, nem dohányzom, és még olyan pasival sem jártam, aki dohányzott volna. Derek érzései kitaláltak, valószínűleg köze sincs a valósághoz, de szerintem romantikus. Valamilyen szinten. :):)

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése