Subscribe:

Labels

2016. július 25., hétfő

Blogger kihívás tizenegyedik nap - Voltam, vagyok

 
11. nap: Valamilyen voltam, de már nem vagyok


Szívesen mondanám, hogy I used to be fat, but now I'm beautiful, de akkor hazudnék. :D

Nem is tudom, tényleg. Akkor mondjuk azt, hogy gyenge akaratú és lusta vagyok, de szeretnék megváltozni. Nemrég elkezdtem járni egy edzőterembe, és nagyon szerettem, de hazaköltöztem a szüleimhez, így ez már nem opció. Viszont járhatnék futni meg biciklizni, és szeretnék megtanulni úszni. Nem vagyok egy kitartó ember, és szívesebben ücsörgök otthon egy könyvvel, mint hogy kimozduljak. Úgy érzem, minden más tevékenység az olvasástól veszi el az időt. A magam és a párom kedvéért is próbálok megváltozni, de ez nem olyan egyszerű (főleg, mikor látom, hogy ő a legapróbb dolgokban sem képes engedni). Volt már valakinek hasonló problémája, tapasztalata?
Tehát most még alacsony önbizalmú, gyenge és lusta nő vagyok, de a jövőben szeretnék megváltozni.

2 megjegyzés :

Mese írta...

Hello! Nem is vagy gyenge, meg szerintem lusta sem. Teljesen átérzem a helyzeted, mos nyáron én sem tornázom annyira, mert meleg van, és nos igen erre fogom. De az igazság az, hogy teljesen leengedtem ezen a téren. Sőt néha elárulom neked, hogy bűnözök is, de mivel teljesen megváltoztattam az étkezésem, remélem ennek nincs látható jele nagyon. :) Amit írni akartam még, te mindenhogy szép vagy, hidd el nekem. *ölelés*

Valerin írta...

Szia! :) Óó, dehogynem, és otthon is megkapom, hogy kövér vagyok (persze nem szó szerint). Emlékszem, hogy írtál az étrend-változtatásodról, de ezek szerint a meleg téged is elriaszt a tornától. Menni fog az, csak legyen tél, amikor még jól is esik egy kis mozgás. :)
Köszönöm szépen, amikor azok mondják, akik ismernek és szeretnek, akkor elhiszem. :) És Te is az vagy, mondjon bárki bármit! :):)

Megjegyzés küldése