Subscribe:

Labels

2018. augusztus 5., vasárnap

Falka-mama 2. fejezet


A második fejezet :)




Néhány nappal később, egy nyugalmas szombat délután kint heverésztek a kertben, amikor Stiles váratlanul felpattant, és mielőtt Derek felocsúdhatott volna, már bent is volt a házban.

-          Stiles!

A férfi – farkashoz nem méltó módon – enyhén összerezzent. Tudta, hogy párjának különleges adottságai vannak, de mégis honnan érezte meg, hogy Erica hívni fogja?

-          Stiles!
-          Csak nyugalom!
-          Nem láttad a fekete melltartómat? – Derek összevonta a szemöldökét, és merte remélni, hogy erre egy nem lesz a válasz.
-          A kupacban keresd, amit letettem tegnap az ágyadra. – Csend. – Erica!
-          Jól van, na! Nem tudtam, minek tetted oda.
-          De jó ötletnek tűnt befészkelni magad a frissen mosott ruhák közé? Kélek, mondd, hogy nem változtál át közben!
-          Nem változtam.
-          Hála Istennek!
-          Ne haragudj. – Derek egy más szituációban egész biztosra vette volna, hogy Erica el akarja csábítani Stilest, most azonban őszintén sajnálta, amit elkövetett, ezt a férfi tisztán érezte rajta.
-          Fátylat rá. Itt a melltartód.
-          Segítesz felvenni? – Na, ez már a jó öreg Erica volt.
-          Hogyne. Sőt, idehívhatom Dereket is.

Erica ezek után képes volt egyedül felöltözni, és igen elégedettnek tűnt, ahogy elindult a randijára.
Stiles a verandán állva nézett utána egy darabig.

-          Nem kell aggódnod miatta – mondta Derek, miközben mögé lépett, átkarolta, állát pedig a srác vállára támasztotta. – Nem ismerek nála vagányabb csajt. – A fiatalember elvigyorodott.
-          Talán nem kell aggódnom, de attól még megteszem.
-          Miért? Nem tartozol értük felelősséggel. – A farkas nem bántásnak szánta a szavait, párja mégis grimaszolt. – Ők az én kölykeim. Hagyd csak őket rám. – És Derek nem értette, Stiles ezen miért kezdett nevetni.

-          Stiles, ez jól mutat rajtam?
-          Rajtad minden jól mutat, Erica. Kivéve azt az új kölyköt a suliból. Meg se forduljon a fejedben. – Csend.
-          Különben is túl vézna volt – vont vállat a lány.

A koszos ruhák már nem álltak halomban sem a folyosón, sem a szobákban. Derek épp akkor vonult el az ajtó előtt, mikor Liam összehajtogatva eltette a ruháit a szekrénybe, vele szemben pedig Boyd közeledett, egy kosárban szállítva a saját adagját.

A rendszeres és kiadós táplálkozásnak köszönhetően a srácok kikerekedtek, jobban bírták az edzést, és csont nélkül vészelték át a holdtöltét. Derek mellettük volt, leláncolta, akit kellett, különben pedig lenyűgözve figyelte a fiatalok eltökéltségét. És még mindig a falka vezérének hitte magát.

Néhány héttel később arra tért haza, hogy mindenki odakint ücsörög a tornácon. Enyhe este volt, a fiúk mégis pokrócokba burkolóztak, kezükben bögrét tartottak, mellettük lámpa égett. Derek mindenben Stiles gondos törődését látta, ahogy kiszállt a kocsiból.

-          Mi folyik itt?
-          Erica női napjait éli – felelte Isaac.
-          Na és? Nem hiszem, hogy ennyire ne tudnátok uralkodni magatokon. – Néhány pillanatnyi csend, aztán Liam bűntudatosan megköszörülte a torkát.
-          Az én hibám. Nem tudtam elég hamar lenyugodni, így inkább kijöttem.
-          Mi pedig követtük, hiszen egy falka vagyunk – vigyorgott Isaac, és ebben Derek már egyáltalán nem kételkedett.

Az alfa nem bánta azt sem, hogy Erica és Stiles egyre közelebb kerül egymáshoz, ugyanis nyilvánvaló lett, hogy a koruk dacára a lány apafigurát lát Stilesban.

-          Hogy csináltad? – érdeklődött Derek, már az ágyban fekve.
-          Oh, nos, tudod a nyelvemmel…
-          Nem arról beszélek – intette le a farkas, habár igencsak kedvére volt a tevékenység, amit Stiles a szájával és a nyelvével művelt alig néhány perce. – Hogy lettél ilyen fontos számukra?
-          Nem tudom. Számít ez?
-          Azt reméltem, megtarthatlak magamnak. – A srác rávigyorgott.
-          Majd igyekszem kevésbé belefolyni az ügyeikbe – ígérte, de a kölyköknek persze más terveik voltak.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése