Subscribe:

Labels

2018. augusztus 18., szombat

Falka-mama 4. fejezet


Megérkezett az utolsó fejezet! :)



-          Mi a baj? – érdeklődött Stiles, mikor Derek lassan fölállt.
-          Semmi. Majd én elintézem.
-          Hadd menjünk veled! – kérlelte Liam, szeme kéken ragyogott. – Nekünk is jogunk van elszámolni vele.
-          Nem szándékozom elszámolni vele, csupán elküldöm a fészkes fenébe a területemről. – Isaac és Erica összevigyorgott.

Derek már azelőtt kint volt a ház előtt, hogy a másik kibukkant volna a fák közül. A férfinak korábban nem sok dolga volt a sráccal, de az alapján, amit róla meséltek, nem kedvelte meg különösebben.

-          Mit akarsz itt?
-          Természetesen Stileshoz jöttem – mosolygott pofátlanul Theo.
-          Nincs dolga veled.
-          Nekem viszont volna vele. – Derek még vissza tudta fogni magát, a kölykök dühe azonban egyre türelmetlenebbül feszítette belülről.
-          Mint mondtam, nincs dolga veled, neked se legyen vele. Szerbusz.
-          Szinte biztosra vettem, hogy védelmezni fogjátok – vigyorgott Theo, aztán elnézett Derek mellett. – Hé, Stilinski! Félsz, hogy újra két vállra fektetlek?
-          A kurva anyádat, azt!

Theo csak nevetett Liam kirohanásán, de Derek ereiben nőttön nőtt a feszültség. Aztán az idő is megállni látszott, mikor Stiles kilépett a házból. Magas volt, karcsú, és sokkal izmosabb, mint alig egy évvel korábban. Derek jól látta, hogy még Theo lélegzete is elakadt egy percre, és ezt már nem tűrhette tovább. Nem elég, hogy betolakodott a területére, még képes nyálcsorgatva bámulni a párjára…

Észre sem vette, hogy előbújtak a karmai, és morogva megindult Theo felé, de Stiles a karjára simította a kezét. Ez az egy érintés elég volt ahhoz, hogy a farkasból távozzon a feszültség. Ha Stiles ennyire nyugodt volt, neki sem kellett idegesnek lennie.

-          Mi járatban?
-          Felelevenítem a régi ismeretségeket – vigyorgott Theo magabiztosan, Derek pedig arra gondolt, vajon hányan akarták már betörni azt az önelégült képét.
-          És én voltam az utolsó a listádon?
-          Az első, ami azt illeti.
-          Meglepő – mondta Stiles továbbra is nyugodtan. – Büszkének kellene lennem? – A másik srác szerénykedve vállat vont, miközben egyre közelebb lépegetett hozzájuk. – Éppen vacsoráztunk – folytatta Stiles. – Te mikor ettél legutóbb? – Theo arca elfelhősödött, valószínűleg nem számított erre a kérdésre. Igazából Derek sem. – Ahogy elnézlek, nem mostanában.
-          Ruhában nem láthatsz túl sokat belőlem… - próbált poénkodni a srác, de a magabiztosság álarca repedezni kezdett rajta.
-          Azokban a ruhákban, amik nem láttak mosást egy ideje… a cipőd talpa pedig kezd leválni.
-          Mit érdekel az téged? - vicsorgott Theo megbántottan. Már a fogai is előbújtak. – Nem vagy az anyám! – Stiles erre félrebiccentette a fejét.
-          Mégis idejöttél…
-          Nagy hülyeség volt!
-          … mert bármi történt is a múltban, még mindig szeretnél a falkához tartozni. – Theo már-már remegett és a fejét rázta, aztán…

Derek pontosan el tudta kapni azt a pillanatot, amikor a srác megtört. Stiles éppen hátrafordult a ház felé, és intett a kölyköknek, hogy menjenek vissza. Theo biztosan érezte a Stilesból áradó törődést és szeretetet, és kénytelen volt elfogadni, hogy ő is erre vágyik.

Ott az udvaron állva, a családi ház előtt, oldalán élete szerelmével, tényleg felmerült benne a lehetőség, hogy befogadja Theót. Nem ő változtatta át, mégis úgy vélte, egy magányos farkas sokkal veszélyesebb, mint egy falkában élő. Nagy előny lenne, hogy rajta tudná tartani a szemét, és talán meg is nevelhetné kicsit.

-          Rendőr vagyok – kezdte mondani Stiles. – Az a dolgom, hogy védjem az ártatlanokat, és segítsek, ahol tudok. A munkaköri leírásom alapján rajtad is segítenem kellene. – Szünet. – De nem fogok. – Dereket ugyanúgy meglepte a válasz, mint Theót, főleg, mikor Stiles közelebb lépett a sráchoz, és már majdnem az arcába sziszegte a folytatást: - Bántottad Scottot. Bántottad Lydiát. Bántottál szinte mindenkit, akit szeretek, arról nem is beszélve, hogy soha nem bíznék meg olyasvalakiben, aki megölte a saját húgát. – Azzal Stiles méltóságteljesen kihúzta magát. – Most pedig takarodj innen. Ez magánterület.

Derek még lélegzetet sem érkezett venni a szónoklat után, ugyanis ahogy Stiles bevonult a házba, a kölykök rávetették magukat. Leteperték a padlóra, csiklandozták és bökdösték egészen addig, amíg Stiles kicsorduló könnyel, nevetve kegyelemért nem kezdett esedezni. Dereknek feltűnt, hogy a kölykök a játék közepette is mennyire óvatosak és odafigyelőek voltak, még véletlenül sem hagyták, hogy éles körmeik kárt tegyenek Stiles érzékeny bőrében.

-          Rendben, most már ennyi volt – szólt Boyd, aki fölöttük állva követte az eseményeket, aztán a kezét nyújtotta, és felhúzta Stilest a padlóról. – Jól vagy?
-          Soha jobban – vigyorgott a srác -, de legközelebb elvárom, hogy te is csatlakozz a kicsi a rakáshoz.
-          Nincs az az Isten.
-          Parancsba is adhatom – kacsintott Stiles. – Vagy jobb szeretnél Juliával…
-          Oké, oké – szakította félbe Boyd, s biztos elpirult volna, ha képes lett volna rá.
-          Rendben, mindenki vissza az asztalhoz! – tapsolt kettőt Stiles, de mielőtt rendezkedni kezdhetett volna, Erica megállította.
-          Majd mi elintézzük.

Így a kölykök tüsténkedtek a konyhában, Stiles pedig a nappaliban találta magát, szorosan a falhoz préselve, miközben Derek szenvedélyesen fosztogatta a száját. Hihetetlennek tűnt, hogy még ennyi év után sem tudták megunni egymást.
-          Most már értem – mormolta a farkas, ahogy a másik érzékeny nyakát harapdálta. Nyelve alatt érezte Stiles vérének száguldását.
-          Mit értesz?
-          Én vagyok az alfájuk, mégis te vagy az, aki gondoskodni tud róluk. – A srác rávigyorgott.
-          Örülök, hogy végre tisztáztuk, ki az úr a háznál. – Erre már Derek is vigyorgott, tekintete vörösen villant.
-          Kicsit elbizakodottak vagyunk, nem?
-          Szerintem meg tudnálak győzni az igazamról – cirógatta végig Derek ölét. – De csak, ha a kölykök elaludtak.
-          Igenis, mama. – Stiles erre csak kacsintott egyet, majd kibújt az öleléséből.
-          Gyere, papa, a kölykök már várnak.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése