Subscribe:

Labels

2020. október 11., vasárnap

#17 BL sorozat értékelő (WHY R U)



Sziasztok!

Visszatértem, élek, virulok, és hoztam nektek egy újabb cikket egy sorozatról, amit szerintem keveseknek kell bemutatni.

Why R U?

Vigyázat, spoiler!




A történet szerint főhősünk, Zon (fehér pólós) sci-fi író szeretne lenni. Azt nem tudjuk, mennyire megy jól neki, de a hobbi már a jegyei rovására megy, így a szülei erélyesen arra kérik, szüntesse be a firkálást, és koncentráljon a tanulmányaira. Ezzel szemben a húga igencsak tehetséges, a netes regényét már meg is vették, és megtudjuk, hogy ez bizony egy BL regény. A lány szobája tele van srácok képeivel, köztük van például Tharn és Type is.


Zon egy alkalommal beleolvas a húga regényébe, amiből megtudja, hogy őt tette meg főszereplőnek, valamint egy másik srácot, akit Zon ki nem állhat.


Ő lenne Saifah, a suli legmenőbb sráca, aki valamiért pikkel Zonra, és Zon is rá. Node akkor Zol mégis miért őket tette meg főszereplőknek?


Hát azért, mert Zol látta a két srácot csókolózni. Jobban mondva látott valamit, amit csóknak vélt, és azt hitte, azok ketten titokban együtt vannak. Pedig az történt, hogy Zon rajtakapta Saifah-t, amint azzal a lánnyal enyeleg, akinek ő is udvarolt. Összekülönböztek, Saifah olyat vágott a másik fejéhez, hogy mégis ki akarna vele randizni? Lökdösték egymást, s mint ahogy az már megszokott az ilyen sorozatokban, véletlenül egymás szájára estek.

Az eset óta mérgesek egymásra, de ezt senkinek sem mondták el. Zol története azonban elülteti a bogarat Zon fülében, mert azt hiszi, a leírtak kezdenek valóra válni.

Az iskolájukban egy szavazáson Saifah és Zon lesznek a legnépszerűbbek, így nekik kellene közösen zenélniük. Zon kezdetben ellenáll, nem akar színpadra lépni az ellenségével. A véleménye idővel nyilván megváltozik, és - ki nem találnátok - Saifah gitározni kezdi tanítani a másikat. 


Zon - hogy többet tudjanak gyakorolni - egy idő után már Saifah szobájában is aludt. De persze semmit nem engedélyezett, még Saifah reggeli merevedésétől is majdnem a falra mászott. Pedig Saifah jobb szerette volna, ha őrá mászik...


Amíg nem kerültek ágy közelébe, úgy tűnt, Zon is kedveli a másikat, és kezd kibékülni azzal, hogy lesz köztük valami. Amint azonban intimebbé vált volna a helyzet, puff, megfutamodott, illetve nem volt biztos magában.



Természetesen az előadás napján ez is megváltozott, és Zon végre hagyta megcsókolni magát.

Mikor a sorozat végén elutaztak a tengerhez, az első együtt töltött éjszaka is bekövetkezett.




Remélem nem haragszanak meg a srácok, de én ezt a szálat úgy, ahogy van, dobtam volna a kukába. Teljesen erőltetettnek éreztem az elejétől, hiszen csakis Zol története miatt jöttek össze, utána kezdett Zon ezen pörögni. Nem volt meg köztük a kémia, esetlenek voltak, és a legtöbb romantikusnak tervezett jelenet inkább kínosra sikerült. A csókokról már nem is beszélve. Az így felépített szerelmi szál nekünk, rajongóknak már rég nem elég. Hogy Zon konkrétan napokon belül már Saifah ágyában aludt? De azért csak ne nyúlkáljunk egymáshoz, mert én bizony nem úgy gondolok rád? Francokat nem. Bosszús vagyok, mert a sorozatban lett volna két másik páros, akik nagyon kevés szerepet kaptak, pedig sokkal többet érdemeltek volna, és sokkal érdekesebben alakult volna a kapcsolatuk, mint a "fő" párosé.

De miután kidühöngtem magam, jöjjön a számomra legkedvesebb páros, aki megmentette az egész sorozatot, és akik elrabolták a szívem.


Ők természetesen Tutor és Fighter. Ne tagadjátok, rájuk vártatok, mióta megláttátok a cikk témáját. ;) És nem is tudlak hibáztatni titeket, mert az egyik legfantasztikusabb, legszerethetőbb páros, akit mostanában láttam. Már nyáron felfigyeltem rájuk, mikor hetente jöttek a részek, és az aktuális epizódból csak az ő jeleneteiket néztem meg. Nem vesztettem sokat, de így, hogy rendesen végignéztem a sorozatot, azért az ő kapcsolatuk is sokkal érthetőbb lett.

De elég az áradozásból, jöjjön az ő száluk rövid ismertetője.


Tutor másodéves hallgató, nagyon jó tanuló, és rengeteg diákot korrepetál, illetve készít fel. A főszereplő Zon jó barátja, de egyébként mindenkivel jóban van, mert kedves, segítőkész. Egyvalakivel nem jönnek ki jól, kitaláljátok, ki az?


Természetesen Fighter, az új szívszerelmem. Csak nézzetek rá, egyszerűen gyönyörű ez a srác, a pillantásától azonnal el lehet olvadni, vagy meg lehet gyulladni. Tutor és Fighter is ellenszenvvel viseltet egymás iránt, akárcsak Zon és Saifah, és bizony ők is szerepelnek Zol regényében, illetve Tutor biztosan, mert Zon az ő nevét felfedezte a történetben. De vajon miért is pikkelnek ők egymásra? Ez a barátaikat is eléggé érdekli, lássuk hát.

Annyira nem bonyolult. Még elsőévesként Tutor nagyon édes volt, és persze aláírásokért kellett kuncsorognia. Akárcsak anno a Sotus esetében Arthit, itt Fighter szívatta meg kicsit a szépséges elsőst, de az elejétől fogva látszott a srác tekintetén, hogy Tutor elvarázsolta.


Amikor egymásra néztek, lehetett érezni köztük a vibrálást, és ezt még Fighter beszólogatása sem tudta tönkretenni. Talán Tutor is érzett valamit, mert egészen másként nézett rá, mikor megkapta a karkötőjét a beavatás végén. Sajnos azonban a való világ, jobban mondva Fighter cukormókus apukája közbeszólt.


Az apukának az élete az üzlet, és közösködni akar egy másik céggel. Udvarol a cégvezető nőnek, akinek történetesen van egy lánya, akit Fighternek, a fiának szán.


Hwahwa egyik pillanatban egy elkényeztetett kislány volt, látszott rajta, hogy bármit megkap, amit akar, de egyben Tutor egyik legjobb barátja is volt. És igen, Fighter elkezdett randizni a lánnyal. Csoda, hogy Tutor szíve kicsit megszakadt, és pikkelni kezdett a másikra? Hwahwa teljesen beleélte magát a dolgokba, de Fighter-en látszott, hogy csak tessék-lássék találkozgat vele, mert az apjának ez volt a parancsa.

Egy évvel később már Tutor is kék inget visel, akárcsak Fighter, de továbbra sincsenek jóban. Ezekben az időkben derül ki, mi is Tutor háttere, és igazán szomorú, annyit mondhatok. Az apja adósságokat halmozott fel, ezért az anyja kénytelen volt egy másik városban munkát vállalni, és a nővére is elég messze dolgozik. Tutor egyedül tartja fenn magát, ezért olyan jó tanuló, mert szüksége van az ösztöndíjra. Amikor Fighter erről először hall, szinte látható, hogy leolvad róla az arrogáns máz, és hirtelen mindenáron segíteni akar a másiknak. Legelőször is nagy nehezen ráállnak, hogy Tutor korrepetálja őt angolból - látszólag a mindkettejüknek kedves lány, Hwahwa miatt.


Fighter szerintem ott veszett el véglegesen, amikor bezárták őket az iskolába, és megláthatta Tutor sebezhető oldalát.


Mígnem aztán Hwahwa születésnapján Tutor addig szívatja Fightert egy bizonyos kérdéssel, hogy robban a bomba. A fiúkat szereted?


Fighter aztán megmutatta, ki az, akit kedvel, és kit nem. Tutor persze eltolta magától, és igyekezett kerülni a srácot, Fighter pedig az egészet azzal magyarázta, hogy csak szórakozott, felejtsék hát el az egészet. Szerintetek képesek voltak rá?

A korrepetálás folytatódott, mert Tutor még mindig pénzügyi gondokkal küzdött. Mikor elbocsátották a munkahelyéről, és szomorúan vándorolva másikat keresett, Fighter a nyomába szegődött. Mikor végül felvették egy kozmetikai cikkeket árusító üzletbe, Fighter akkor is ott volt, és hol szívatta, hol vacsorát vitt neki. De Tutor makacs volt, és nem kért az alamizsnából. Fighter volt az is, aki megkérte egy ismerősét, hogy csináljon akkora forgalmat az üzletnek, amekkorára szükség volt. Sajnos lebukott, de később hajlandó volt beöltözve ugrálni és szórólapokat osztogatni. Tutor addig nem tudta, hogy ő az, amíg le nem segítette a fejfedőjét. Hát ennyi mindenre hajlandó volt Fighter a másikért, akivel még mindig nem tudták, hányadán állnak.


Egyre közelebb kerültek egymáshoz, és Tutor ismét feltette a kérdést: a fiúkat szereted? Fighter pedig ismét egy csókkal válaszolt, de Tutor továbbra is elhúzódott. Viszont már koránt sem olyan élesen és véglegesen, mint először. Fighter talán bejutott végre a páncélja mögé?

Az egyik legszebb, ugyanakkor legijesztőbb jelenetben Fighter megmentette Tutort az apja egyik hitelezőjétől. Az esőben ázva vizsgálta át a srácot, nincs-e valami baja, aztán hazavitte. 


És igen, nem tudta megállni, le is kellett vetkőztetnie. Amikor még csak villanásokat láttam a sorozatból, ezt a jelenetet egyáltalán nem értettem. Fighter már levette a felsőjét - akkor még nem tudtam, hogy vizesek voltak -, aztán ott állt Tutor mögött, aki szintén vetkőzött, majd Tutor addig közeledett, míg Fighter a kanapén nem kötött ki. Tutor egyébként tudott szexi és veszélyes lenni, ha akart, Fighter pedig ilyenkor nem bírt megállni a lábán.





Fighter addig szívatta a másikat azzal, hogy nem meri levenni előtte a felsőjét, míg Tutor meg nem tette. Utána Fighter persze megfutamodott, szinte láttam a gondolatait, hogy na basszus, ezt nagyon nem kellett volna. De Tutor már megérezte, hogy nála az előny... és azt mondta, máskor kétszer is gondolja meg, újra szórakozni fog-e vele.

Merthogy továbbra is az volt a szöveg, hogy Fighter csak szórakozik... közben meg a szíve olyan eszeveszetten dörömbölt Tutor jelenlétében, hogy azt még maga Tutor is észrevette...



Néhány visszautasításnál azért még az én szívem is összeszorult Fighter miatt.

Természetesen meg lehetett érteni Tutort. Nem tudhatta, Fighter most szórakozik-e, vagy tényleg komolyan gondolja, hiszen ott volt közben Hwahwa is. Akinek egyébként Fighter nemsokára bevallotta, hogy valaki más iránt vannak érzései.


S ki is volt ez a másik? Hát Tutor. Végre eljött az egyik legemlékezetesebb erotikus jelenet, ami sajnos idejekorán véget ért, mivel Fighter lelkiismerete feltámadt...




Itt egyértelműen Tutor volt a felbujtó, ő mászott rá a másikra. Mondjuk Fighter mondott neki valami olyasmit, hogy ha azt hiszed, érzéseim vannak irántad, akkor bizonyítsd be. Jó vicc. Ezután Fighter elhúzódott, és azt mondta, most már Tutor is átgondolhatná, milyen érzései vannak.

De Tornak erre nem maradt ideje, ugyanis felbukkant a nővére, aki bejelentette, hogy Németországban kapott állást. 

Tor nagyon elkeseredik, és a nővére addig faggatja, míg beszámol neki Fighter-ről. A nővére nagyon jól reagál, támogatja őt, és szeretne találkozni a másik sráccal. Ez a reptéren meg is történik, ahol megkéri Fightert, hogy vigyázzon az öccsére, álljon mellette, és ne hagyja el. Fighter természetesen semmi ilyesmit nem tervez.


És végre révbe értünk! Hurrá! Mindketten elismerték az érzéseiket, most már jöhetnek az élvezetes jelenetek!

Mivel a nővére megsúgta, hogy Tor szereti a tengert, de még nem járt ott, Fighter kap az alkalmon, és rögtön el is viszi... hogy mindketten elmehessenek végre. :D


Az utazás előtti este mindketten - főleg Fighter - visszafogják magukat, mert azért utaznak a szigetre, hogy végre dűlőre jussanak a kapcsolatukkal, Fighter pedig addig nem akarja lerohanni a másikat.





Attól függetlenül, hogy ott lógott a levegőben, miért is mentek oda, Fighter igazán kitett magáért. Elhalmozta a másikat mindennel, fantasztikusan gyengéd és romantikus volt vele, le a kalappal. Utána a parton beszélgettek, és Tutor is megvallotta, hogy ha Fighter gyakran fog ilyet csinálni, még teljesen beleszeret. Az első éjszakát a parton töltötték, még nem történt semmi. Másnap viszont Tor megsebezte a lábát, így Fighter visszavitte a szobába, leápolta... a lábát, aztán pedig...



Fighter azt mondta, hogy ugye Tutor tudja, hogy nem csak azért jöttek, hogy egyenek? Ennél egyértelműbb már nem is lehetne. :D





Fantasztikus erotikus jelenetek? Akkor természetesen Korn és Kock, Tharn és Type, most pedig Fighter és Tutor is csatlakozott a csapathoz. Gyönyörűen megcsinálták, átéreztem a vágyukat és a szerelmüket, mégsem lett túl sok. Boldog voltam, hogy végre révbe értek, és átadták magukat egymásnak.


Később pedig a kádban ülve szerelmet is vallottak - ahol megtudhattuk azt is, hogy Fighter volt az aktív, de Tutor többet nem fogja hagyni magát. :D

Nagyon jó volt látni a következő jeleneteket is, végtelenül boldogok és elégedettek voltak, viccelődtek egymással, de Fighter a másik minden mozdulatára figyelt, és szerette volna, ha jól érzi magát.

Este egy másik szigeten kötöttek ki, ahol Tor ismét bevetette magát és a bájait...







A magyar fordító egyébként elnevezte Fightert osonónak, mert amíg nem volt benne teljesen biztos, hogy kapcsolatban vannak, addig mindig kihátrált az erotikus helyzetekből. Tutor viszont már megízlelte a jót, így annyit akar kapni belőle, amennyit lehet. Hibáztatjuk érte egy percig is?


Soft jelenetek következnek. Oké, nem fogok hazudni, veszettül erotikusak is, de ennél a párosnál éreztem azt a mély kötődést, a szeretetet és szerelmet, amit a másiknál hiányoltam.

Másnap reggel például Tor jó reggelt csókkal köszönti a másikat, és visszahúzza az ágyba, amikor fel akarna kelni. Látszik rajta, hogy elégedett, boldog, és biztonságban érzi magát Fighter mellett.




A nyaralás egyik legfontosabb és legszebb momentuma, amit biztos mindenki ismer, amikor Fighter egy nyakláncot ad a másiknak Fighter felirattal. De ez nem (csak) az ő neve, hanem azt is jelképezi, mennyire erős is Tutor.

Hazaérve a kocsiban is van egy kedves jelenetük. Nem váltanak forró csókot, csak egy apró puszit, mégis kiderül belőle, hogy ők ketten összetartoznak.


A következő rövid időben is elégedettek a srácok, Tutor megpróbál tanulni a vizsgáira, már amikor Fighter hagyja. Az csendes és boldog időszak azonban nem tarthat sokáig. Legelőször Hwahwa zavarja meg őket, ugyanis üzenetben megkap egy képet, amit Fighter még a tengernél készített, és amin elég félreérthető helyzetben vannak. Az üzenetet Tutor egyik tanítványa küldte el a srác telefonjáról, a kis mocsok. Szóval Hwahwa magyarázatot követel, hogy mégis mikor akarták neki elmondani, és mióta tart ez, stb. Egyébként a csaj nem lehet dühös, Fighter korábban már tisztázta vele, hogy nem szerelmes belé, a lány pedig szinte azonnal össze is jött Tutor egy másik haverjával. Ettől függetlenül ez volt Tutor és Fighter első közös harca. A lány elég hamar elfogadta őket, sajnos Fighter apjával már korántsem ez volt a helyzet.

Fighter apja meglátta őket, amint a srác szobájában tanultak és romantikáztak. Mivel a fiával már többször is összekülönbözött, a férfi ezúttal taktikát változtatott, és egyenesen Tutort kereste fel. A szemét pasi addig magyarázott szegény srácnak, míg az el nem hitte, hogy a férfinak valóban Fighter boldogulása a legfontosabb, és ha Tutor mellette marad, akkor Fighter jövője kilátástalanná válik. Komolyan nem akartam elhinni, hogy Tutor, aki egyébként nagyon okos, ilyen könnyen bedőlt egy ilyen átlátszó hazugságnak. Kisírta a szemét, és hiába próbálta nyugtatni a főnöke - aki egyébként még Fighter apjával is beszélt, próbált hatni rá -, Tutor eldöntötte, hogy enged Fighter apjának. Aki még pénzt is ajánlott volna neki azért, hogy eltűnjön a fia életéből.

Fighter persze nem tudta, mi a helyzet. Hívogatta a másikat, Tutor pedig előbb kedvesebben, aztán kegyetlenül próbálta elszakítani magukat egymástól. Az egyik legszomorúbb jelenetben Tutor azt kérte, engedje el a kezét - ez utalás volt a tengernél töltött idejükre, ahol Fighter megígérte, sosem hagyja el, kivéve, ha Tutor kéri, hogy engedje el a kezét. Hát, ez most megtörtént. 



A szívem szakadt meg mindkettőjükért, habár itt Tornak kellett volna okosabbnak lennie, és nem elhinni mindent, amit az öreg mond. Fighter semmit sem értett, és továbbra is igyekezett közeledni a másikhoz. Követte őt a szobájába, ahol erőszakosan csókolta, az ágyra teperte, miközben Tutor rezzenéstelenül feküdt alatta. Meg kell hagyni, Tor remekül alakította a jéghideg, szívtelen srácot. Még azt is képes volt kimondani, hogy nem szereti a másikat - ráadásul háromszor!


Fighter zokogva távozott - Tor vissza akarta adni neki a nyakláncot is, de ő letette a szekrényre. Ezután akkor találkoztak legközelebb, mikor Fighter egyik haverja elmondta a srácnak, hogy Tutor is annyira rosszul néz ki, mint Fighter. A srác erre persze rohant, és még időben elkapta Tort, mielőtt rosszul lett volna. Visszakísérte a szobájába, ápolta és mellette maradt. Tutor itt ismét úgy viselkedett, mint régen, kedvesen, elfogódottan, Fighter karjába bújt, és nem engedte el maga mellől.






És még szerencse, hogy Fighter ott volt, mert így megtudta az igazat. Tutor korábban barátjának, Zonnak mesélte el, mit kért tőle Fighter apja, Zon pedig most üzenetben tanácsolta azt Tutornak, hogy beszéljen erről Fighterrel. Fighter így tisztába került vele végre, hogy az apja áll Tutor viselkedése mögött.

Otthagyta az alvó Tort - aki felébredve sírni kezdett, mikor látta, hogy Fighter nincs ott, de a srác azt üzente neki, hogy vett neki meg Zonnak két jegyet a tengerhez.

Fighter útja természetesen az apjához vezetett. Számon kérte rajta, hogy mit tett a kapcsolatukkal, és esdekelt, hogy hadd dönthessen egyszer végre ő maga. Hogy eddig azt tette, amit az apja kért tőle, de a karrierje és a cég nevében nem fogja feláldozni a boldogságát. Az apja azzal érvelt, hogy egy meleg kapcsolat nem lehet tartós, Fighter erre pedig odavágta, hogy az ő hetero kapcsolata talán tartós volt? Hiszen az anyja elhagyta.


Tornak nem sok kedve van a tengerhez menni, de nem akarta megbántani a barátait. Úgy tűnik, ő lesz a gyertyatartó a másik kettő mellett, de ekkor...


Felbukkan Fighter! Micsoda meglepetés! Miután kiderült, hogy az apja rendezte el a szakításukat, Fighter természetesen azonnal visszatért Torhoz, és rendezni akarta a viszonyukat. Még az apjával is beszélnek telefonon, aki áldását adja rájuk. Tehát ismét minden rendben, megbeszélik, hogy ha újra ilyesmi adódik, azt közösen fogják elintézni, nem a másik tudta nélkül.


Később négyesben esznek és beszélgetnek a parton, aztán ki-ki visszavonul a saját szobájába. Zon és Saifah esetében nem kérdéses, hogy meg kell végre történnie az első éjszakának, de én természetesen Tutor és Fighter újbóli egymásra találására voltam kíváncsi. Úgy tűnt, ismét Fighter fogja bebiztosítani a területét... de Tutor egyszer csak felülkerekedett, és megmutatta, mi is az övé!




Tehát újra mindenki boldog, elégedett, szerelmes, és az is kiderült, hogy az élet nem egy regény! ;)


Két dologról szeretnék még szót ejteni. Először is visszatért itt két édesen cuki páros, akiket már korábban megismertünk a saját sorozataikban. Ugye Zon húga, Zol BL regényeket ír, s neki van tulajdonítva ez a két páros. Zon azután látja meg őket az iskolában, hogy Zol azt kívánja, bárcsak a regénye valóra válna.

Ők pedig Tharn és Type...


... valamint Tee és Fuse.


Nagyon jó volt újra látni őket, és alig várom a TharnType új évadát! *-*

Végezetül, de nem utolsó sorban szeretném bemutatni nektek azt a két párost, akiket sokkal szívesebben néztem volna Zon és Saifah nyűglődése helyett.

Először is volt itt nekünk egy amolyan hármas felállás Blue, Dew és Champ közreműködésével.


Mindannyian tagjai voltak a focicsapatnak, Blue még kis kezdő volt, aki teljesen bele volt habarodva Champ-ba (aki egyébként mindig megvédte őt Dew-től).    

De amikor Blue találkozott Zollal, és megkérdezte a lányt, őt kivel fogja összehozni, a lány azt felelte, hogy Dew-val. Blue kicsit kiábrándult, de érdekes módon ezután Dew felfigyelt rá. Kezdetben csak piszkálta, utána viszont elég kedves lett vele. Néha vicces volt figyelni Champ féltékeny tekintetét, de mivel nem tett lépéseket, így amikor Dew egyszer hazakísérte Blue-t, a srác egyszerűen behívta a szobájába!



A másik cuki párost pedig Japan és Tanthai alkotta. Tanthai kezdettől fogva nyomult a másikra, de Japan egész sokáig ellenállt. Aztán volt egy aranyos cicás jelenetük, ahol Tanthai megcsókolta Japan kezét, és ott Japan végleg elveszett.




Ez a két páros számomra sokkal édesebb és érdekesebb lett volna, nagyon sajnáltam, hogy ilyen kevés jelenetet kaptak.

Mint láthatjátok, ez egy nagyon szerethető sorozat, megérte megnézni. Új kedvenc párost avattam, mert Tutor és Fighter kapcsolata szépen és hihetően lett felépítve, valamint éreztem köztük a kémiát és a vonzódást, ami számomra nagyon fontos.

Lezárásként pedig megmutatom nektek két kedvenc videómat a millióból. :D




Nagyon köszönöm, hogy velem tartottatok, remélem élveztétek a cikket, találkozunk legközelebb. :)

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése