Subscribe:

Labels

2020. október 17., szombat

#18 BL sorozat értékelő (Mr. Heart)

 


Sziasztok! Meg is érkeztem a következő cikkel, melyben egy nagyon cuki, mindössze nyolc részes sorozatot ajánlok nektek. Egy rész tíz perc, tehát akár egy este alatt ledarálható az egész.

Mr. Heart

Vigyázat, spoiler!


A leírás alapján egyszerűnek tűnt nekem ez a sorozat. Adott nekünk Jin Won, aki remek futó, és aki előtt csak a következő megnyert futam képe lebeg. Sajnos az utóbbi időben - jobban mondva, mióta egyetemista lett - nem nyert versenyt, a teljesítménye romlik, mert nem tud aludni. És nem tud aludni, mert romlik a teljesítménye - a roppant elhivatott és szerethető edzője is erre hívta fel a figyelmét. Éppen ezért a sorozat kezdetén kirendel mellé egy elsőst pacemaker-nek. Ő a mindig mosolygó Sang Ha, aki remek időket fut rövid távon, a maratont mégsem tudja bevállalni, mert azt nem bírná tartani.

Jin Wonnak természetesen nagyon ellenszenves a másik, Sang Ha azonban nem adja fel. 



Az egyik legelső jelenetben Jin Won egy futam előtti hajnalban elment futni, aztán félálomban visszatámolygott a szobájába. Vagyis azt hitte, az az ő szobája, de közben meg átkarolt valakit. És hihetetlen, de remekül tudott aludni. Reggel derült ki, hogy az bizony Sang Ha szobája, a srác segített ismét a másiknak, hogy kipihent lehessen.



A versenyen Jin Won remek eredményt futott, sikerült nyernie, de ezt Sang Ha nélkül nem érte volna el, ugyanis amikor érezte, hogy kezd fáradni, Sang Ha felbukkant a pálya mellett, szurkolt neki, ugrándozott, és vele futott egy távon - tehát azt tette, amit egy pacemaker-nek kell, így Jin Won nyerni tudott.


Az ünneplésen Jin Won hiába keresi a kölyköt, az nincs ott, így fogja magát, és elmegy a szobájához. Aminek ugye tudja a kódját, hiszen ugyanaz, mint az ő szobájáé. Eredetileg köszönetet akart mondani valószínűleg, de mikor meglátja, hogy Sang Ha mellbimbóját kidörzsölte a mez, inkább csak leszúrja, és kérdőre vonja. Miért ugyanaz a szobája kódja, mint az övé? És mit akar tőle tulajdonképpen?


Sang Ha csak ismételni tudja magát. Kedveli a srácot, és csak mellette akar lenni. Majd...



... megcsókolta Jin Wont! Minden elismerésem a kölyöké, nagyon cuki és bátor volt az egész sorozat alatt, a szívembe zártam, főleg amiatt is, ami később kiderült.

Sang Ha egy közös tejkihordás után elvitte a másikat a kedvenc helyére, és végre színt vallott. 

Az apját nem ismerte, az anyja meghalt, az adósságokat pedig neki kell kifizetnie. Ezért szállít ki tejet reggelente, és végül is ezért lett olyan jó futó. Itt derült ki az is, mennyivel több van ebben a sorozatban, mint először gondoltam.

A két srác ugyanoda járt gimnáziumba. Sang Ha elmondta, hogy abban az időben, mikor az anyja meghalt, kilátástalanná vált az élete, és arra gondolt, feladja. Nem szerette hordani a tejet sem. Egyszer viszont meglátta Jin Wont futni, és ez új erőt adott neki. Konkrétan azt mondta, hogy Jin Won mentette meg. Onnantól elkezdett tejet hordani a srácnak is, hiszen a futóknak az jót tesz, és szívesebben dolgozott így, mert látta, a másik milyen örömmel issza a tejet. Miatta jelentkezett ugyanarra az egyetemre, és a reggeli tejhordásnak köszönhetően fel is vették, mert megerősödött, és jó volt az időzítése a futópályán.




Sang Ha tehát már a gimnázium óta rajong Jin Wonért, és támogatja a háttérből. Most előlépett pacemaker-ré, és csak a srác mellett szeretne lenni. Nem akar pénzt - pedig az uzsorások fenyegetik is -, ő egyszerűen csak Jin Won szívét szeretné.


Jin Won ezután nagy nehezen elfogadta őt maga mellett, így a négyes csapat elutazott a maraton helyszínére, hogy közösen készüljenek fel.




Jin Won egyébként elég önző volt, csak a saját győzelmével törődött és azzal, hogy Sang Ha az ő kedvéért legyen eredményes. Nem érti, a srác miért nem vesz magának új cipőt, pedig Sang Ha korábban beavatta őt az életébe.


Az úton már viccelődnek is egymással, kezdenek közelebb kerülni, de Jin Wont továbbra is zavarja valami.




Aztán elérkezik a verseny napja. Sang Ha sokkal feszültebb, még azt sem hagyja, hogy Jin Won- tőle szokatlan módon - megborzolja a haját. Az uzsorások előzőleg elkapták, és megfenyegették, hogy kizáratják Jin Wont a versenyből, ha Sang Ha nem nyer. Mert ha nyer, pénz üti a markát, és ki tudja fizetni őket.

Megszakadt a szívem Sang Ha-ért. Két érzés viaskodott benne, hiszen azért hajtott, hogy Jin Won megnyerhesse a maratont, ugyanakkor, ha nem ő maga nyer, akkor Jin Wont teljesen kizárják. Végül ő tépte át a szalagot, kifizette az adósságát, és eltűnt.

Szörnyű pillanat volt, mikor Jin Won ment volna be a másik szobájába, erre kiderült, hogy Sang Ha megváltoztatta a kódot! Jaj, ez egy arcul csapás volt.



Később természetesen találkoztak Sang Ha kedvenc helyén. Jin Won nehezményezte, hogy a másik csak így lelépett, mégis mit gondol magáról? Sang Ha meg visszavágott, hogy talán nem tudja elviselni, hogy legyőzte? Hiszen ki kellett valahogy fizetnie az adósságát, hogy továbbra is mellette maradhasson!

Jin Won azt mondta erre, hogy Sang Ha nem lehet többé a pacemaker-e. Nem élheti tovább az ő álmát, mert ez neki kényelmetlen. És akkor...





... megcsókolta! És azt mondta, a szerelemben nem lehetnek alárendeltek, egymás mellett kell állniuk, egyenrangúnak kell lenniük. Végtelenül aranyos és édes jelenet volt, szerintem Sang Ha álmai váltak valóra ezzel.





Az utolsó jelenetben randizni mentek. De mivel a séta nem egészen az ő világuk, így futottak. Egymás mellett. Ahogy mindig.

Azt szerettem a legjobban a sorozatban, hogy Sang Ha annyira egyszerű volt. Számára az, hogy szerette Jin Wont azt jelentette, hogy feltétel nélkül mellette áll, átadja magát, és mindezért nem kér cserébe semmit. Remélem a tisztasága és önzetlensége átragad majd Jin Wonra is.

Nagyon rövid, nagyon édes, végtelenül cuki sorozat volt. Kuckózzatok be egy pléd alá egy csésze kakaóval, és szurkoljatok a srácoknak! :)

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése