Subscribe:

Labels

2019. június 23., vasárnap

#7 BL sorozat értékelő (History - Trapped)


Üdvözlök mindenkit egy újabb BL sorozat értékelőben! Nagy bánatomra ez a széria a napokban véget ért, nektek viszont ez öröm, hiszen meg is hoztam róla a cikket!

A következőkben tehát a History 3 - Trapped sorozatról lesz szó.

Figyelem! Spoiler! Ha meg akarod nézni a sorozatot, térj vissza később. Ellenkező esetben kellemes olvasást! :)




Kedves barátnőm és én mindig izgatottan várjuk az új History sorozatokat, mert ezekben eddig nem kellett csalódnunk. Cuki fiúk, romantikus, drámai és vicces helyzetek, és olyan szituációk, amiket teljes mértékben elhiszünk.

Az új alkotásról több olyan vélemény is született, hogy sablonos vagy unalmas. Én ezt visszautasítanám, jóllehet az, hogy egy rendőr és egy maffiózó a főszereplő, ismerős lehet máshonnan is. De lássuk a kiinduló szituációt!



Főszereplőink Meng Shao Fei rendőr, és  Tang Yi maffiózó. Az ő kapcsolatuk - illetve minden más is - egy négy évvel korábbi eseményre nyúlik vissza, amikor is Tang Yi túlélt egy lövöldözést, ahol másik két ember - egy nő és egy férfi - meghalt. Ráadásul a férfi Tang Yi keresztapja volt, rettentően közel álltak egymáshoz. Egyik drámai vonulata ez az egész sorozatnak; Tang Yit annak idején örökbe fogadták, de az anyja meghalt, az apja pedig elzavarta. A fiú ezután az utcán megmentett egy kislányt a korabeli támadóitól, utána bukkant fel az életükben az a férfi, aki magához vette őket, és sajátjaként nevelte. Tang Yi érthető módon nagyon ragaszkodott hozzá, a négy évvel korábbi esemény azonban gyökeresen megváltoztatta. Nem volt már az a gondtalan, vidám fiatal, aki volt; átvette a birodalom vezetését, és a bosszúra tette fel az életét. Ki akarta deríteni, ki volt a tettes.

Meng Shao Fei ugyanezért dolgozott. A rendőrségen kiemelkedően tehetséges, és mellette meglepően bosszantó srác Tang Yi mellé szegődik. Először belőle próbálja meg kihúzni, mit tud, de aztán rájön, hogy Tang Yi is célpont. Nem egyszer menti meg a férfit és annak húgát a támadóktól, később pedig be is költözik Tang Yi házába.

Fantasztikusan vicces jeleneteket hoztak össze ezek ketten. Vibrált köztük a feszültség, látszott, hogy utálják egymást. Meng persze folyamatosan próbált bejutni Tang Yi páncélja mögé, ami sikerült is. Együtt rabolták el őket, a két férfi pedig közös erővel kiszabadult. A rendőrt azonban meglőtték, az

éjszakát az erdőben töltötték, így Meng kicsit rosszabb állapotban került a kórházba. Már itt is látszott, hogy Tang Yi aggódik érte.

Végérvényesen valószínűleg akkor kezdett bízni benne, amikor Meng bekapott egy golyót Tang Yi húga helyett. A férfi akkor ott volt a kórházban is, és enyhült a viszonyuk.

Meng Shao Fei volt az, aki először felismerte magában a vonzalmat. Mondjuk nem volt nehéz belezúgni a másik fickóba, de nagyon becsültem a zsaruban, hogy egy pillanatig sem hezitált, nem titkolta maga előtt, hogy igen, bejön neki a másik. Éppen ezért ő volt az, aki először megcsókolta a maffiózót.

Tang Yi-nek azonban át kellett mindezt gondolnia. Szerintem ő is tisztában volt a vonzalommal, de
azt is tudta, hogy Meng már megsebesült miatta, és ha folytatja a hadjáratot, akár meg is halhat. Szerencsére úgy döntött, ad maguknak egy esélyt, és mindenki szeme láttára smárolta le a zsarut a kórházban. :D

Ezután Meng lakására mentek... ahol megkaphattuk az első igazán erotikus jelenetünket. Meng nekem itt még kicsit bizonytalan és félős volt, Tang Yi ellenben... huh! Ahogy a zsaru megjegyezte, Tang Yi tudja, hogyan kell flörtölni és csábítani. :D

Kettejük kapcsolatában a fő probléma az volt, hogy míg Tang Yi saját kezűleg akart igazságot szolgáltatni, Meng azonban rendőr volt, és nem félt feláldozni az életét sem azért, hogy Tang helyesen cselekedjen. Én a magam részéről kicsit hülyeségnek tartottam ezt. Meng sokszor rágta Tang fülét ilyen-olyan dolgok miatt, amikhez persze volt némi köze, de nem értettem, miért nem dönthet Meng. Ha nem akar még találkozni az apjával, akkor nem fog, és pont.

Ha már az apja... a négy évvel korábbi események tisztázódtak. Kiderült, hogy a rendőrségen belül is terjesztették a drogokat, amit egy másik rendőr megsejtett, ezért meg kellett halnia. Ő volt Tang Yi vér szerinti anyja. Éppen Tang keresztapjával volt megbeszélése, mikor egy másik rendőr lelőtte őket. Tang apja is ott volt, aki véletlenül meglőtte Tangot... Tang Yi ezért hitte végig, hogy a saját apja a tettes. Persze arról még nem tudott akkor, hogy ők a szülei.



Mindenre fény derült, Tang Yi mégis börtönbe vonult, azt nem egészen értettem, miért.

A történetben volt egy másik páros is, akikről szót kell ejteni, mert megzabáltam őket.
Meng kollégájára,  Zhaora vetett szemet Tang sofőrje, Jack. Jack irtó helyes volt, és nagyon értett a csábításhoz. Húsz rész kellett hozzá, de csak megszerezte a pasit! Szinte az egész sorozat folyamán hordta neki a kaját, mert Zhao nagyon szeretett enni. Sokat beszélgettek, viccelődtek, aztán Jack egyszer csak színt vallott - azután, hogy Meng és Tang hivatalosan is összejött -, és megcsókolta a másikat. Zhao itt még elhúzódott, teljesen össze volt zavarodva.

Jack a szememben végig egy vagány, magabiztos, nyílt srácnak tűnt, aki tudja, hol a helye. Erre kiderült, hogy beépített ember volt Tang Yi bandájában! És miután kiderültek a drogos ügyletek, a rendőrkapitány át akarta őt helyezni. Itt Jack mindent egy lapra tett fel. Elmondta Zhaonak, hogy elmegy, erre a srác sírni kezdett, hogy miért hagyja el őt mindenki? Jack pedig felajánlotta, hogy ha Zhao azt mondja, maradjon, akkor marad. És maradt! Oké, a másik páros is csókolózott, de én ennél a kettőnél láttam azt, hogy tényleg tudják, mit csinálnak.




Aranyos sorozat volt, az elején kifejezetten élveztem a szócsatákat. Később Meng Shao művelt néhány könnyfakasztó dolgot - például tortát vitt Tang Yi születésnapjára, amit korábban csak a
keresztapja tett meg -, a legvége nekem viszont már kicsit giccsesre sikerült.


(azt hinnétek, ez egy erotikus jelenet... pedig nem)


Mindenképpen megéri megnézni, nagyon hiányozni fognak a srácok! :)

És íme a kedvenc videóim. A legelső a TOP, egyszerűen fantasztikus a zene és az összevágás, imádom! :)


 






0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése