Subscribe:

Labels

2020. augusztus 8., szombat

#16/2 BL sorozat értékelő (My engineer)



Megérkezett a My engineer értékelő cikk második fele, ahol bemutatom nektek a kedvenc párosomat a sorozatból.

A cikk spoilert tartalmaz!



Ennél a szériánál aztán nem volt okunk panaszra, hiszen ahogy korábban is említettem, négy párost is kaptunk, és ebből háromnak egész szépen fel is lett vezetve a szála. Az előzőekben megismerhettétek a két főszereplőt, Bohnt és Duent, most pedig elhoztam nektek két másik srácot is.

A barátnőm és én is azonnal beleszerettünk ebbe a párosba. King és Ram is mérnök, King Bohn egyik barátja, tehát szenior, míg Ram elsős, Duen baráti körébe tartozik. Kezdetben én úgy véltem, Ram kicsit többet érez Duen iránt, de miután King belépett az életébe, senki más nem létezett számára.



King attól függetlenül figyelt fel Ramre, hogy a barátaik összejöttek. Mivel mindketten mérnökök, többet is találkoztak, és felsősként King meg Tee igyekeztek mindenben segíteni az alsósoknak. King tehát felfigyel a zárkózott srácra, aki szinte senkivel sem beszél, de aki rettentően jól néz ki, és még tetkói is vannak.



King mindenáron szóra akarja bírni a másikat, de nem igazán sikerül. Az egyik jelenetben aztán kiderül, hogy míg Ram odavan a kutyákért, addig King halálosan fél tőlük. Itt egy apró repedés keletkezik Ram páncélján, mert mosolyog, ahogy később visszagondol King vicces reakciójára.


King jegyzeteket ad a másiknak, sőt, néha segít nekik megcsinálni a leckét is.


Ram lassan kezdi beadni a derekát, és már hajlandó kinyögni egy-két szót a jelenlétében. Addig csak üzenetben kommunikált vele, de King elhatározta, hogy egyszer úgyis szóra bírja. 

Szót kell ejtenünk egy bizonyos közös buszozásról is...



King elázott az esőben, mikor Ram rátalál, és micsoda mázli, hogy mindketten ugyanarra tartanak. King elcsórja a srác szemüvegét, valamint mivel odavan a tetkójáért, még képet is készít vele. Ez lesz az új profilképe, ami nem csak King barátainak a figyelmét kelti fel...
A sikongató lányok végigkísérik a kapcsolatukat, akárcsak mi...


Egyik alkalommal például King jegyzeteket ígér neki, ha megszabadítja egy kutyától, és Ram azonnal be is akarja hajtani rajta, így biciklivel hazaindulnak.


King lakásába érve aztán Ram meglátja, a másik srác mennyire szereti a növényeket. A tranzakció lebonyolítása közben toppan be King nővére, aki látta öccse új profilképét, és meg van róla győződve, hogy bepasizott. Nos a nő hatalmas fan lesz, azonnal összeboronálja a két srácot, és nem egészen valós történeteket talál ki velük - azt mondta a srácok másik barátjának, Tee-nek, hogy azok ketten könnyes búcsút vettek, stb.

Ezután Ram kicsit megharagszik a másikra - mert King poénból azt mondta a nővérének, Ram azért nem ebszél, mert lányosan magas a hangja. Közben ez nem igaz - egyszer megszólalt angolul is, és attól szerintem az összes női néző fehérneműje leesett.

Ram nagyon ellenzi Bohn és Duen kapcsolatát, és ő az, aki kihívja Bohnt egy bokszmeccsre. Nem egészen kiegyenlített a küzdelem, mivel Ram bokszol, de szerencsére csak kicsit sikerül elverniük egymást, mire Duen felbukkan, és szétszedi őket. A meccs után King felajánlja, hogy hazaviszi a sérült Ramet biciklivel, és egy virágot is ad neki, engesztelésül a korábbi poénért.

Nagyon aranyos jelenetnek vagyunk tanúi, amikor King házában gyűlnek össze mindannyian. Először csak a szeniorok vannak ott, de miután kiderül, hogy halvány gőzük sincs a főzésről, Bohn gyorsan riasztja a pasiját. Jó kis buli kerekedik, ahol is King megmutatja Ramnek azt a titkos, virágokkal teli helyet, ahová vissza szokott vonulni. És azt mondta a másiknak, ha bármi bántja, azt a helyet ő is bármikor felkeresheti.


Imádni való jelenet volt, ahol Ram azzal hökkentette meg a másikat, hogy elmondta neki, King az, aki megérti őt. Nem vagyok biztos benne, hogy King tudta, mit művel Rammel, amikor ilyen szépeket mond neki, de Ram láthatóan kezdett belezúgni. Távozáskor Ram megragadta King karját, mert el akart mondani neki valamit, de ez végül nem történt meg.



Szót kell ejtenünk Ram családjáról is. Van egy öccse, valamint egy új nevelőanyja is. Ram szereti őket, azonban rájön, hogy az apja ismét megcsalja a nőt, ráadásul az ő egyik barátjával. Nem tudja, mit tegyen, elmenekül hát otthonról, és hát persze, hogy King találja meg. Rammel ott vannak a kutyái is, de Kinget ez sem akadályozza meg abban, hogy hazavigye magával. És itt Ram elsírja magát, King pedig igyekszik vigasztalni őt.


Ram másnap kicsit nyugodtabb - egyébként egy ágyban aludtak -, és King észreveszi, hogy a srác magával vitte azt a virágot is, amit korábban ő adott neki. Ram azonnal és nyíltan közli, hogy az a virág nagyon fontos neki. Mi értjük a célzást, King sajnos nem valószínű.


Ram továbbra is szomorú a családja miatt. Neki már el kellett viselnie egyszer az apja félrelépését, így érthető módon nem akarja, hogy az öccse és a nevelőanyja is erre a sorsra jusson. A parkban fekszenek, ahol King igyekszik megnevettetni őt. Később King kutyaugatásra ébred, és félelmeit félretéve megpróbálja megnyugtatni az állatot. Csakhogy a semmiből felbukkan egy fickó, és leüti a srácot. Szerencsére egyet sóz csak rá, mire Ram felbukkan, annyira mérges, hogy a vizes palack szétroppan a kezében.

Kész szerencse, hogy Ram úgyis Kingnél lakik, így tud vigyázni a srácra. King a gyógyszerek miatt nincs teljesen magánál, tapogatja Ram tetoválását a nyakán, és kérdezgeti róla. Nem akartam elhinni, hogy még itt sem jött rá, mennyit jelent ez Ramnek...


Másnap kicsit elalszanak, pedig időben meg kellene jelenniük a busznál, ugyanis indulnak fát ültetni! Ram nem biztos benne, hogy Kingnek ez jót fog tenni, és King meg is szédül néhányszor. Ismét vannak aranyos jeleneteik, például amikor a vízparton vannak, Ram készít Kingnek egy koronát virágokból.


Ram barátai cukik, kedveltem őket, kivéve, amikor keresztbe tettek a kedvenc párosomnak...


Tang megjegyzése Ramnek jól esett, Kingnek kevésbé. A srác nyomban elhúzódott, kimért lett, és javasolta, hogy most már legyenek a saját barátaikkal. Ez már akkor történt, mikor Ram a sátorban közelebb bújt Kinghez, hogy felmelegítse. Legszívesebben fejbe rúgtam volna, Ram teljesen elszontyolodott, és utána csak pislogott, hogy mégis mi történt.

King természetesen ismét volt olyan hülye, hogy nem szólt senkinek, mikor rosszul lett, így Ram odakint talált rá, szinte eszméletlenül. Visszatértek a sátorba, és ekkor King kifakadt...




Kétféle verziót tartottam lehetségesnek. Vagy King tényleg annyira hülye, hogy nem vette észre, Ram mennyire odavan érte, vagy pedig tudta, csak félt közeledni hozzá.

És bingó, a második! Mert Ram nem tudja, neki mennyire nehéz visszafognia magát a jelenlétében - mondjuk nem értettem, mégis miért kell visszafognia magát. A vak is láthatta, Ram mennyit változott, mennyire feloldódott mellette, és hogy mennyire szeretne még közelebb kerülni hozzá.



Node hogy Ram még inkább össze legyen zavarodva, King még meg is csókolta. És ki tudja, mi minden történt még abban a sátorban!


Mivel abban a srácok nagyon jók, másnak úgy tettek, mintha rohadtul semmi sem történt volna. King azt állította, nem emlékszik semmire, mert hát a gyógyszerek miatt nem volt magánál, Ram meg ráhagyta. Mikor azonban hazafelé tartva King beszállt a kocsiba, Ram küldött neki egy üzenetet... hogy mindenre emlékszik.

A lezáratlan, és nem egészen happy end szál miatt izgatottan várjuk a második évadot. Kíváncsi vagyok, mi lesz, hiszen történt köztük valami, és Ram jelenleg Kingnél lakik, tehát találkozniuk és beszélniük kell majd.

Bohn és Duen is aranyos volt, de egy pont után már King és Ram miatt vártam hétről-hétre az új részeket. Nem vagyok teljesen megelégedve velük sem, King néha elég hülye volt, de remélem a második évadban történnek majd változások.

S persze kedvenc videók. Mire is mennénk kedvenc videók nélkül?





A következő, és egyben utolsó részben további két párost mutatok be nektek. Tartsatok velem. :)

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése