Subscribe:

Labels

2023. május 21., vasárnap

#88 BL sorozat értékelő 1/3 (Never let me go)


Ez volt az egyik új sorozat, amit izgatottan vártam.

Never let me go

Vigyázat, spoiler és +18!


Avagy így nézne ki a KinnPorsche kevesebb erőszakkal és erotikus jelenettel.

A címért odáig vagyok, habár kicsit elcsépelt. A két színész már a Fish upon the sky szériában is tetszett együtt, így természetesen kíváncsi voltam, mit alkotnak egy komolyabb sorozatban.

Azt kell mondjam, a 12 részből vajmi kevésre emlékszem, pedig kb. 50-60 perces volt egy-egy rész. Elnyújtottnak éreztem, az alap és a srácok közötti kémia jó volt, de tényleg nem tudok túl sok mindenre visszaemlékezni.

A történet főhőse Nuengdiao, akinek pont a születésnapján lövik le az édesapját.



Ezután az édesanyja veszi át ideiglenesen a vállalataik vezetését, ami Neung nagybátyjának egyáltalán nem tetszik.

Látjátok, amit én??? Aim újra itt! *-*


Amit fájlaltam - azon túl, hogy ez a fickó borzalmas ripacs volt -, hogy egyetlen titok sem volt a történetben. Azonnal tudni lehetett, hogy Kit áll a támadások mögött, mert féltékeny a bátyja sikereire, kirekesztettnek és elnyomottnak érzi magát, úgy gondolja, megérdemli, hogy ne csak vacak kaszinókat üzemeltessen, hanem végre övé legyen a főnöki szék. Azt nem tudom, ő lövette-e le Neung apját, de az világos, hogy ő támadt az anyjára, és végig próbálta kiiktatni Neung-ot, az örököst.

De ne szaladjunk ennyire előre. Miután Neung apja meghalt, a férfi testőre és a család jó barátja elviszi magával a fiát a villába.


Úgy tesznek, mintha Palm azért lenne ott, mert ugyanabba az iskolába fog járni, ahová Neung, de természetesen nyilvánvaló, hogy azért őt választották, mert korabeliek, és mindenhová követni tudja a kis örököst.

Neung-nak persze nem tetszik a helyzet, nem akarja, hogy kövessék, és az elején nincsenek túl jóban. Neung láthatóan dühös az egész világra, az anyja nyilván pont ezért akarta, hogy legyen mellette valaki.







Palm tanúja annak az iskolában, hogy viselkednek a többiek Neung-gal, sőt, a helyzet odáig fajul, hogy tőrbe csalják, és megverik, jobban mondva Palm az, akit vernek helyette, mivel igyekezett megvédeni a srácot.

Itt a drágám! *-*





Hiszen most, hogy meghalt a nagyfőnök, Neung anyjától még nem tartanak olyan mértékben, és a fián élik ki dühüket.







Palm használni merészeli a medencét, Neung pedig kihasználja, hogy a srác tart attól, ezt megtudja az apja vagy Neung anyja, így a kis örökös azt kéri cserébe, mindig tegye azt, amit mond neki.

Az iskolában nem akarja, hogy kövesse, aztán pedig nem tarthatja vissza akkor sem, mikor kiszökik az épületből - éppen valami apa-fia eseményt tartanak odabent, érthető, hogy nem akar ott maradni.








Ez itt totál Fish upon the sky.

Neung aztán valami olyat kér Palmtól, amire a srác nem számított; legyen a barátja, mert erre van szüksége. 




Az évad első feléről igazából nem is szeretnék/tudok beszélni, három fontosabb momentumot emelnék ki:


1. Ben, az osztályelnök nyomulni kezdett Neung-ra, a srácnak meg tetszett a figyelem. Mondjuk először azt gondolta, Ben akar tőle valamit - ugyanezt hitte Neung unokatestvére, Chopper is, aki, mint kiderült, régen nagyon jó barátságban volt Bennel, sőt, gyengéd érzelmeket táplál iránta. De miééért? Sokkal jobbat érdemelsz, drágám!






Szintén ehhez a szálhoz kapcsolódik valamilyen szinten, hogy Neung munkát vállal valami mulatóhelyen, ahol zongoráznia kell. Mivel Palm nem hajlandó mozdulni mellőle, ő is ott van, felbukkan persze Ben is - ő rendezte neki a melót? -, illetve van egy lány, aki megkörnyékezi Palmot, ez pedig bizony felkorbácsolja Neung érzelmeit. De ha Bennel kavar, miért kacsintgat folyton Palm felé? Döntsél már, fiam!


Már itt nyilvánvaló lett, hogy Palm odáig van a másikért.



Ha tekintettel ölni lehetne, szegény lány már nem élne.






Azt hiszem, nagyon is tetszett neki a figyelem - Palm és Ben részéről egyaránt.

Neung tényleg úgy viselkedik Palmmal, mintha a barátja lenne, mintha egyenrangúak lennének; meghívja, hogy egyen együtt vele, elrendezi az anyjánál, hogy Palm használhassa a medencét, és hogy együtt vehessenek lövésórákat. Palm apja viszont mindig visszarángatja őket a földre, nem nézi jó szemmel, hogy Palm az uraság mellett van. Pedig bizony az lesz, amit Neung akar, és végül egy kocsival viszik őket iskolába. 







Nagyon szexi! Imádom! *-*










Egyik alkalommal megmentenek egy bácsit valami motoros bandától, ez a banda viszont követni kezdi őket.




Ezután következett az egyik kedvenc jelenetem, főleg a zene miatt; Neung anyja megijedt a támadástól, Palm pedig itt ígérte meg neki, hogy vigyázni fog a fiára. Ahogy a két srác egymásra nézett, szerintem itt már tudták, hogy összefonódott a sorsuk.






Ez volt a fájdalmas valóság.


Ez meg az álom.


2. Mint említettem, volt egy verekedés, ahol Palmot szépen elpáholták, ráléptek a kezére is, így fel kellett kötni.








Palm kicsit begőzölt, mikor látta, hogy Neung-ot bántják.




Verekedés közben letépték Neung nyakából a láncot, amit az apjától kapott a születésnapjára.

Hozzá kell tenni, hogy Palmot felfüggesztik, míg az, aki a verekedést kezdte, megússza.




De Neung ezalatt is gondol Palmra; őt választja partnernek valami feladathoz, hogy a srác le ne maradjon. Fel kell dolgozniuk egy történetet, és hát majd meglátjátok, Palm mit választ.


Yessss, LOL






found out about Qi Xi Jie. It falls on the 7th day of the 7th Chinese lunar month. It’s the day celebrating the tragic love between the weaver girl and the cowherd. This is their story. The weaver girl who lived in heaven fell in love with the cowherd. They were living together for years. When the wife of the Jade Emperor found out about their relationship, she interfered between them. She drew a river in the sky to separate them. The queen was later moved by their love. They were allowed to meet each other on a bridge formed by magpies. But they can only meet once a year.




Flörtöl vele, ezt már nem lehet máshogy nevezni.


Hozzátenném még, hogy drága kedvesem, Chopper is kedves Palmmal. Akkor sem nézi le, mikor megtudja, hogy Neung-ék házában lakik, és hogy amolyan szolga.



Na most, mivel úgy tűnik, túl szépen alakulnak a dolgok, Neung-ot megszállja valami, és hagyja magát megcsókolni... Ben által. Ezt természetesen látja Palm, aki csak nem szeretné, ha Neung bajba kerülne, ha ez esetleg kitudódik. Neung meg attól tart, ha az anyja megtudja, nem fogja elfogadni.

Hát... azért szerintem ez közel sem csók.








Ennek ellenére Neung nem csak a csókra gondol, hanem arra is, amikor Palm a közelében volt, és igyekszik összevetni a két érzést. Sajnos ismét kicsúszik a kezéből az irányítás, mikor Palmot másokkal látja. Leissza magát - pedig allergiás az alkoholra, és szörnyű rohamot kap a hely közepén, ahol zongorázni szokott. Ráadásul össze is verekednek valakivel, olyannyira, hogy Palmnak eltörik a karját.




Ej, ej!







Természetesen nem tetszett Neung viselkedése. Elfogadta Ben közeledését, sőt, néha bátorította is, de a vak is láthatta, hogy igazából Palmhoz vonzódik. Jólesett neki a kétoldalú figyelem, és egyikről sem akart lemondani.




Az apja leteremtette Palmot, amiért szórakozott ahelyett, hogy az úrra figyelt volna.



Palm azért nem felejtette el az odaszúrást!


Ezután a jelenet után szépen elmentünk Bennel, fuh!

Azonban nem csak Palm látta csókolózni a két srácot; kiszivárog egy fotó, Ben pedig megfutamodik az igazgató és az apja előtt. Azt állítja, Neung nyomult őrá.


Neung persze ezután kikészül, hogy őt mindenki csak kihasználja, senki sem szereti. De azért ő is szépen kihasználja Palmot; addig nyavalyog, míg Palm felülírja az első csókját egy újjal.

























Neung-nak volt egy komoly beszélgetése az anyjával, nyilván, mivel az anyja is megtudta azt a dolgot Bennel. És a nő rettentő korrekt volt! Felhozott sok dolgot a múltból, amit Neung csak azért tett, hogy őket boldoggá, elégedetté tegye - a jelenlétében mindig zöldséget evett például -, az anyjának viszont az a fontos, hogy a fia boldog legyen.





3. Neung anyját meglőtték, így Neung és Palm menekülni kényszerült.








Palm apja felkészült egy ilyen helyzetre, elrendezett nekik mindent, a srácok pedig elindulnak nem máshová, mint Palm anyjához!

Folytatása következik!

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése