Subscribe:

Labels

2023. május 28., vasárnap

#88 BL sorozat értékelő 3/3 (Never let me go)



A harmadik részben visszatérünk az események sűrűjébe!

Never let me go

Vigyázat, spoiler és +18!


Miért voltak ezek a kedvenc részeim? Mert egy badass Nueng tért vissza, aki nem bujkált többé, hanem szembenézett a nagybátyjával. A családi vállalkozás élére állt, kipenderítette Kitet a székből, amit önkényesen foglalt el, visszamondott üzleteket, amit a férfi már elrendezett, és beszólt neki, ahol és amikor csak tehette. Az iskolában hasonlóan keményen viselkedett, Bennel például, imádtam.

Ez a visszatérés... hű. *-*





Csak az én drágámat ne bántsd! :(

Amit szerettem még, azok Nueng visszaemlékezései voltak. Láthatóan fájt a szíve Palm után, és amikor csak tehette, visszagondolt a szigeten töltött, boldog időre. Itt is örömmel láttam rajta a változást, azt, hogy mennyire szerette Palmot, viszont hogy mindketten életben maradjanak, el kellett tőle szakadnia.










Persze Nueng sem hihette azt, hogy Palm sokáig magára hagyja, és valóban, amint egyedül találta a férfit, fel is bukkant. Sajnos azonban valaki tanúja volt a meghitt pillanatnak.










Romantikus, meg minden... de azért ne vigyük túlzásba!




Palm + hosszú haj + bőrkabát = állati szexi *-*



Palm megígéri, hogy továbbra is rejtőzködik, elvégre azért keresik, mert azt hiszik, elrabolta Nueng-et. Palm apját pedig Kit tőrbe csalta, így ő jelenleg börtönben van.

Kis kitekintés, említettem már, hogy a szigeten Palm a hátára varratta Nueng nevét?






Nueng nagybátyja természetesen továbbra sem növesztett sem agyat, sem gerincet, így hát alkut ajánlj Palmnak; ölje meg Nueng anyját és a srácot az apjáért cserébe. 


Palm be is megy a kórházba a nőhöz, de nem tesz vele semmit, utána pedig nagy nehezen beavatja kedvesét abba, Kit mivel zsarolta meg. Nueng kezdetben tombol, hogy Palm tett valamit az anyjával, de aztán megnyugszik, és eldönti, hogy nem bujkálnak tovább; neki is vannak kapcsolatai, kihozatja Palm apját a börtönből, Palm pedig nyíltan a testőre lesz.







OMFG, ez a lassított séta irtó szexi volt! *-*





Szétszórták Palm édesanyjának hamvait.


Ezután "sajnos" Nueng-nek az az ötlete támad, hogy randizzanak egyet, ami nem is indul rosszul...





Oké, ez... ez tényleg szép volt.



Csak ismételni tudom, Kit továbbra sem lett sem okosabb, sem erkölcsösebb, így elrabolja Nueng-et, próbálja rávenni, hogy adja át neki a céget meg mindent. Mikor ez nem megy, és mikor Palm belesétál a csapdába, vele kezdi el fenyegetni Nueng-et, és meg is lövi Palmot! Nueng aláír mindent, de Kitnek ez sem elég... végleg el akarja őket tüntetni. Csak egyvalamire nem számít... mert nincs esze.



A ku... !!!

Meglepetés, rohadék!






Nem tagadom, kicsit aggódtam, de felesleges volt. Chopper végül felülkerekedett önmagán, meglőtte az apját, és a rendőrség kezére adta. Annyira büszke voltam rá! Szerencsétlent savazták az egész sorozat alatt, hogy nem tesz semmit, pedig tud az apja mesterkedéséről, de közben meg az apja is nyomást helyezett rá, hogy végre ők legyenek a fő család.





De Chopper nem az apja, ő egy jó ember. Nueng miatt, és persze Ben miatt végül jól tudott dönteni. Az érzelmei világosak voltak végig, és úgy tűnik, Ben is fog adni neki egy esélyt.






WTF, mi ez???
Like, "megengedem, hogy megölelj, miután egész végig ezért tepertél, te szerencsétlen..."



Palm kórházba került, és terápiára van szüksége a lába miatt. Ez rohadtul ismerős és aktuális volt számomra - anyukám sem tudott járni hetekig, ki volt szolgáltatva a családnak, így teljesen megértettem, átéreztem Palm frusztrációját. Eddig ő vigyázott Nueng-re, és nehezen fogadja el, hogy fordult a kocka. Pedig ahogy Nueng is mondja neki, szeretik egymást, az a természetes, ha gondoskodnak a másikról, és Nueng ezt tényleg a legnagyobb örömmel teszi.





!!!! *-*




Hölgyeim és uraim, Nueng felnőtt!



De... felébredt Nueng anyja is, aminek örülünk, tényleg. Annak viszont már kevésbé, hogy hülyeségeket mond Palmnak, aki persze ezt el is fogadja. Mint, hogy menjen csak nyugodtan, élje az életét, nem kell tovább védenie Nueng-et. Áh! Kedveltem a nőt, de ez azért kegyetlen volt tőle. S mivel szerencsétlen Palm amúgy is úgy érezte, csak visszahúzza Nueng-et, már csak erre a lökésre volt szüksége, hogy eltűnjön.









Palm egy levelet is hagy neki, hogy még véletlenül se keresse, és Nueng igazság szerint elég felnőttesen kezeli a szituációt. Nem nyafog, nem fetreng a bánatban, helyette a munkába temetkezik, és lassan kikészíti magát. Szerencsére végül az anyja is észreveszi, hogy Nueng boldogtalan, összeadja a kettőt meg kettőt, és ráveszi a fiát, hogy keresse meg azt, aki boldoggá tette.


Palm közben próbál életet lehelni az anyja éttermébe, amikor egyszer csak felbukkan Nueng. Némi huzakodást követően Palm nem tudja hagyni, hogy újra elváljanak, így hát... hurrá.





















Kiemelném, milyen szép volt Nueng karakterfejlődése, aki az elején sem volt annyira beképzelt, a végére viszont tényleg vagány, segítőkész, felnőtt fiatalember vált belőle.

A kedvenc karakterem, Chopper is jól tudott dönteni, de ő végig egy kedves, szerethető srác volt.

A két főhős között is megvolt a kémia, szintet léptek a Fish upon the sky óta. A "mellékpárosról" nem akarok beszélni.

Kit kritikán aluli gonosz volt, végig Vegas apjának rossz koppintását láttam benne.

Összességében örülök, hogy megkaptuk ezt a sztorit, megérte megnézni, főleg az utolsó részek tekintetében.


0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése