Subscribe:

Labels

2023. május 24., szerda

#88 BL sorozat értékelő 2/3 (Never let me go)

 


A második részben kicsit eltávolodunk a nagyvárostól és az intrikáktól.

Never let me go

Vigyázat, spoiler és +18!


Palmot és az apját még kicsi korában elhagyta az anyja, de a férfi ezek szerint mindig tudta, hol van éppen a nő, így Palm és Nueng nála keresett menedéket. A nő folyton bujkált a behajtók elől, mivel még nem tudta visszafizetni a kölcsönt, amit a kávézójára vett fel. Egyébként egy szabad szellem; nem akarta jobban szeretni saját magánál a családját, ezért inkább otthagyta őket. Megértő és kedves a fiával egy rövid, kínos bemutatkozást leszámítva. Sejti, hogy a srácok nem csak nyaralni mentek, de az elején nem kérdezősködik, hagyja, hogy a srácok megismerkedjenek a hellyel, és persze besegítsenek egy keveset.





Szinte rögtön érkezett egy meleg pár (naná), akikkel Nueng angolul és mandarinul is el tudott csevegni. Kiderült, hogy az egyikük ott akarja megkérni a másik kezét.






Ne tessék félreérteni; Nueng csak túl fűszeres ételeket evett.



?? Aha, oké.


Nueng persze nem bírja ki, forszíroznia kell, Palm miért csókolta meg. És mikor nem azt hallja, amit szeretne, kicsit belemar szegény srácba.








Ugyanígy Nueng az, aki amiatt nyavalyog, hogy szeretne valakit, és ráveszi Palmot, hogy legyenek együtt, amíg a szigeten vannak. A vak is láthatta, hogy Palm bármit megtenne érte - nem "csak" kötelességből -, Nueng pedig ezt durván kihasználta a múltban is és most is.


Takarítjuk a szobát! :D











Ötös, fiam, leülhetsz!



Ezek fixen gyakoroltak a Fish upon the sky óta! :O
















*-*








Palm annyira cuki volt! *-*









Mintha átkattintottak volna valamit a srácban; itt már elhittem, hogy valódiak az érzései.


De hogy ne csak jó dolgok legyenek; a hitelezők megtalálják Palm anyját, az összeget pedig Nueng fizeti ki a kártyájával, ami nagy butaság, mivel a nagybátyja így a nyomára bukkan, és utol is érik őket. Palm anyja sajnos életét veszti, a srácok pedig tovább menekülnek.



Miután Palm anyja meghalt, Nueng megpróbálta élesen elszakítani a köteléküket. Azt mondta, nem szereti Palmot, hogy nem lehetnek együtt, mert akkor tragédia történik; hiszen Palm apját is meglőtték korábban, most pedig meghalt az anyja. Palm persze - szerencsére -nem hisz neki.











:(



Nueng végre talált valakit, akit meg akar védeni. 








Ha szereted, el kell engedned. Nueng igazán fájdalmas, ugyanakkor felnőtt, bölcs döntést hozott. Elaltatta Palmot, ő pedig hazautazott, hogy felvegye a harcot a nagybátyjával.









Maradjatok velem, most jönnek a kedvenc részeim!

Folytatása következik.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése