Subscribe:

Labels

2023. július 16., vasárnap

#91 BL sorozat értékelő (Bed Friend)

 


Nagyon elszaladt ez a tíz hét!

Bed Friend

Vigyázat, spoiler és +18!


Talán a KinnPorsche óta nem vártunk ennyire erotikus BL sorozatot, mert ezt is jó előre beharangozták, no meg a két színész nagyon jól mutat együtt, így egyértelmű volt, hogy ezt a szériát hétről-hétre követni fogom, a csatorna pedig volt olyan rendes, és szombatonként feltöltötte a részeket a youtube-ra - persze kivágva a +18-as jeleneteket.

A szituáció rémesen egyszerűnek tűnik. Adott két kolléga, Uea...


... és King...


... akik között gyakoriak a súrlódások, mert Uea nem tudja elviselni, hogy King hatalmas nőcsábász, tényleg mindenkivel flörtöl, és mintha nem venné észre, hogy Uea nem kedveli, hozzá is közeledni próbál. 


A kapcsolatuk egy céges ivászat után változik meg. Uea ki van borulva, lerészegedik, King hazaviszi, a többi pedig már történelem.







Kingnek már korábban is tetszett a másik srác, azonnal felfigyelt rá, amikor egy bárban találkoztak.



Persze Uea akkor még nem állt kötélnek, mivel pasija volt.

Próbálom összeszedni a gondolataimat, és egységes mederbe terelni. Szerettem a srácokat, szerettem követni a kapcsolatuk alakulását, de be kell vallanom, számomra a széria csak a felszínt kapargatta. Eredetileg arról szólt, hogy válik szextársakból szerelmessé Uea és King, de emellett szerencsétlen Uea kapott megannyi magánéleti problémát, amiket szinte egyik pillanatról a másikra oldottunk meg, pedig nagyon sokáig kísértették Uea életét. Vagy azt akarták ezzel megmutatni, hogy ha megtalálod a megfelelő társat, akkor nincs legyőzhetetlen probléma? 

1. A sorozat elején Uea kapcsolatban van, de egyik este a pasija másik pasija hívja fel, és kiderül, hogy a fickó kettős játékot űzött. Uea összeomlik. A fickó ezután folyton hívogatja, zaklatja, kétszer fel is bukkan a munkahelyén - először Jade, Uea legjobb barátja kergeti el, másodszor pedig King húz be neki, és a fickó eltűnik. Probléma megoldva.


Te ki a fene vagy?
Uea pasija!


2. Ez ugyan később következik, amikor Uea és King már "barátok". Kapnak egy új főnököt, aki persze rögtön szemet vet Uea-ra. A srác nem bátorítja, de nem mondhat ellent, amikor a férfi az irodába hívatja. Jade nagyon sokszor igyekszik megmenteni őt, és King is lépten-nyomon a férfi arcába mászik, a főnök mégis a tettek mezejére lép, és erőszakoskodni kezd Uea-val. Itt az a legrosszabb, hogy még King is Uea-nak támad, hogy miért ment be hozzá, miért maradtak kettesben... Uea nem bírja tovább, beadja a felmondását és elutazik. Mikor ezt King megtudja, gyorsan kutakodik kicsit a kamerák felvételei között, megtalálja az ominózus videót, amin a főnök zaklatja Uea-t, elküldi a munkatársaknak, és a főnök már nem is főnök többé. Probléma megoldva.

King így... áh.







Menjél is, mielőtt King agyonver!


3. A legkomolyabb, a teljes sorozaton átívelő probléma pedig az volt, hogy Uea-t zaklatta a mostohaapja. Ez önmagában is elég rossz, az anyja viszont nem hitt a fiúnak, mikor ezt elmondta - mert a nő tudta, hogy a srác meleg, ne terjesszen hazugságokat a férjéről is! Bezárta szegény srácot a sötét fürdőszobába, Uea ezért azóta retteg a sötéttől, felkapcsolt villanynál alszik. Az anyja folyton pénzért nyaggatta, borzasztóan beszélt és bánt vele, egyetlen kedves szava talán akkor volt hozzá, mikor King felbukkant, és az anyuka új pénzforrást szimatolt. Nem hittem el, hogy Uea elviseli ezt, de valószínűleg a húga miatt tartotta a száját. Mikor összejöttek, végül Kinget is beavatta, a férfi pedig rögtön nyomozót fogadott, aki felkutatott több embert is, akiket Uea mostohaapja molesztált, így a fickót lecsukták. Probléma megoldva.

Ez a nő...!

No, de evezzünk kellemesebb vizekre. A problémák közepette persze Uea és King egyre közelebb került egymáshoz. Az elején Uea mindenáron el akarta felejteni azt az éjszakát, beszélni sem akart róla, nemhogy megismételni. King viszont közeledett hozzá, utána ment, mikor az anyjához kellett bemennie a kórházba, kifizette a taxiját is. Aztán együtt mentek el egy egészségügyi vizsgálatra, majd ebédeltek, Uea pedig meglátta az exét a pasijával.







És Uea ezután döntött úgy, hogy ad egy esélyt ennek a barátok extrákkal dolognak. Pedig már itt is látszott, hogy King jóval többet érez iránta.

Ez volt az egyik kedvenc jelenetem; Uea-nak a piros lámpa ideje alatt kellett döntenie, King hazavigye-e, vagy inkább magához.

Nyilván magához.

És igen, a beharangozásnak megfelelően volt némi... erotikus jelenet a sorozatban. Uea kezdetben itt is szabályokat hozott, hogy hetente hányszor találkoznak, meg ha találnak valakit, akivel randiznának, akkor befejezik, ami köztük van. És ahogy észrevettem, csókolózni sem nagyon akart még ekkor.

Ez a pasi maga volt a megtestesült szexualitás.



Második csókjuk kb., és az első, amit Uea kezdeményezett.







Eközben persze King mindenkire (is) féltékeny lett, az egyik kollégájukra is, aki azt merészelte mondani, hogy Uea cuki, másnap meg túl közel merészeltek lépni egymáshoz a konyhában.


Uea itt még kikérte magának, hogy King féltékeny, csak szexelnek, Kingnek meg nemigen lehetett még normális kapcsolata, így nincs joga így érezni.






*-*

King is gondoskodott Uea sérüléseiről.


King fokozatosan törte meg az ellenállást, köztük azzal, hogy kiütötte Uea exét. Utána Uea nagyon gyengéden bánt vele, és a törődés láttán King az már-már a mennyekben járt. Imádtam nézni, ahogy King reagált Uea kedvességére, figyelmességére, mintha ez lenne minden, amire vágyik.




Ott volt vele a sötétben, magához ölelte, hogy Uea többé ne féljen. Egyik kedvenc jelenetem.

Egy másik kedvenc jelenetem, amit mondta a TharnType ihletett volna; King mindig úgy gondolta, Uea olyan, mint egy cica, ezért szerette volna, ha felvesz egy nyakörvet/nyakláncot és egy cicafület a kedvéért. Uea hogyan is mondhatott volna nemet?






Ezután King megoldja a főnök-ügyet, így Uea visszatérhet a céghez, és még azt is eléri, hogy felvállalják a barátaik előtt, hogy randiznak! De King ennyit igazán megérdemel, mivel belement, hogy nem szexelnek, amíg Uea úgy nem dönt.



Uea elmondta, hogy szexuálisan zaklatta a nevelőapja.

King pedig ott volt vele, mikor a fickót elvitték a rendőrök.

Uea végre engedte, hogy King a pasija legyen. King bemutatta a szüleinek - ettől tartottunk kicsit, és a szülők komoran reagáltak, de végül belementek a kapcsolatba, sőt...

... abba is, hogy King megkérje Uea kezét.




Szerintem mindenki ki tudja találni, mit gondolok erről a lépésről.

Nézzünk még néhány cuki és/vagy erotikus jelenetet.






King mindjárt belehal a boldogságba.

Számomra ez a sorozat iskolapéldája volt annak, hogyan lehetne valami nagyon jó, de mégsem lesz az, csak közepes, mert a készítők maguk sem tudják pontosan, mire koncentráljanak. Arra, hogy szexbarátokból szerelmesek lesznek a főhősök? Vagy Uea rengeteg gondjára? Tíz rész alatt sajnos nem sikerült mindenre kellően odafigyelni, és számomra néhány erotikus jelenet is erőltetettnek tűnt.

Amiért megérte megnézni, az természetesen egyrészt King. Ezt a pasit egyszerűen nem lehetett nem nézni, és remekül hozta az "odavagyok a másikért" tekintetet. Nemcsak hogy felfalta volna Uea-t, hanem vigyázni is akart rá, ami irtó szexi számomra.







A másik pozitívum pedig számomra Jade karaktere, imádtam a srácot. A végtelenségig imádta Uea-t, és mindig igyekezett segíteni neki, még Kinggel is szembeszállt, amikor úgy gondolta, nem tisztességesek a szándékai. Alig várom a saját sorozatát!




Mert az évad végén megérkezett Jade jövendőbeli pasija.

Egy esélyt mindenképp adjatok neki, mert egyáltalán nem rossz sorozat. Volt benne mélység, voltak benne igaz érzelmek, de én személy szerint kevésnek éreztem.


0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése