Subscribe:

Labels

2023. szeptember 10., vasárnap

#93 BL sorozat értékelő (Happy Merry Ending)

 


Újabb nagyon rövid, cuki sorozat következik.

Happy Merry Ending

Vigyázat, spoiler!





Sorozatunk kiindulópontja annyira nem szokványos, de nagyon cuki; egyik hősünk, Lee Seung Jun énekesként lép fel esküvőkön, egyébként pedig tanulókat korrepetál, vagy készít fel a zenei pályára. Rettentően visszahúzódó, még énekelni is napszemüvegben énekel, és kb. mindenre a lakótársának/barátjának kell figyelmeztetnie.



Nevezett kedves barát néha kicsit messzire megy, de erről majd később.

Seung Jun a sorozat kezdetén új kollégát kap, egy beugró zongoristát, aki egyébként egy kávézót üzemeltet, és esze ágában sincs állandóra maradni, de amint meglátja Seung Junt, hirtelen meggondolja magát.






*-*

LOL, a főnök enyhén meglepődött ezen a váltáson. :D



Na persze! :D



Szokj hozzá a visszautasításhoz!


Song Jae Hyun persze nem hagyja annyiban, és eléri, hogy Seung Jun legalább néhány percre velük tartson. Ennek az lesz a vége, hogy a férfi pánikba esik a sok embertől, és mivel a gyógyszereit otthon hagyta, hogy feloldódjon, leissza magát, és Jae Hyun támogatja haza. Ez egy egész aranyos jelenetté vált végül.



Édesem.

Nem bír magával! :D





Totál belezúgott.






Cserébe a cipelésért Seung Jun - kicsit felelőtlenül bár, de - megígéri, hogy megtanítja a másikat énekelni. Jae Hyun ezután úgy kezd viselkedni, mint egy szerelmes tini, ami feltűnik az alkalmazottainak is.





De Jae Hyun hiába reményteli, Seung Jun elérhetetlen lesz, nem veszi fel a telefont, nem válaszol az üzenetekre.



Jae Hyun "kergeti" őt, de látszik, hogy Seung Jun kényelmetlenül érzi magát. Jae Hyun-t ez vagy nem érdekelte, vagy nem vette észre, ami elég szomorú, többet vártam egy ilyen helyes sráctól!









Még ha Seung Jun meg is nyílna a másik felé, nehezíti a helyzetet, hogy felbukkan valaki a múltjából.

A férfi új tanítványra tesz szert, akiről azonban kiderül, hogy az a menedzser küldte oda, aki annak idején szinte teljesen tönkretette Seung Junt. Először kedves volt, édesgette, sokat foglalkozott vele; aztán Seung Jun meglátta őt valaki mással, kérdőre vonta, és onnantól vége volt. Az a szemét fickó megalázta a társai előtt, hogy nem elég jó művész, sose lesz belőle semmi, stb. Seung Jun azóta nem bízik senkiben, és kerüli a romantikus kapcsolatokat. 





Most viszont Jae Hyun majdnem ugyanúgy közeledik hozzá, mint anno a másik férfi, és nem érti, hogy ez Seung Junnak kényelmetlen.

Egyik alkalommal, mikor Jae Hyun behajtja rajta az énekleckét, együtt is vacsoráznak, és Jae Hyun jó tanácsokat igyekszik adni neki. Hogy nem énekelhet örökké szemüvegben, meg hogy fókuszáljon rá, mintha csak ketten lennének a teremben.




Mivel ez sem hozta meg az áttörést, következő alkalommal Jae Hyun is szemüvegben lépett fel.


A munkát letudva pedig nemes egyszerűséggel elrabolja Seong Junt, aki út közben is folyamatosan ignorálja rezgő telefonját...






Érzékeljük ugye, hogy ez nem volt igazi válasz?









Mivel úgy tűnik, Seung Junnak sincs ellenére a dolog, randizni kezdenek, és igazság szerint mindketten boldognak tűnnek.




*-*



De persze tudhattuk, hogy lesz még itt gond, viszont arra nem számítottam, ami történt.

Felbukkant a fickó, aki miatt Seung Jun tartott a kapcsolatoktól.



Vissza akarta kapni a srácot... vagy milyen tévképzetei voltak, de egyrészt Seung Jun lerázta magáról, másrészt Jae Hyun is felbukkant, és elküldte a francba. Azt azért vicces volt nézni, ahogy egy felnőtt férfi toporzékol az út közepén!

De sajnos Seung Jun nem csak az exét, hanem Jae Hyunt is elküldte, nem túl kedvesen. Hogy ugyanolyan, mint a másik férfi... és hogy hagyja végre békén. Jaj, ez nekem is fájt.

És most jött az, amire nem számítottam, nevezetesen, hogy eltelt egy év! Seung Jun már mer szemüveg nélkül énekelni, sőt, visszatért a stúdióba is, eseményeken vesz részt, cseverészik a rajongókkal, és mesél új dalának történetéről. Kiderül, hogy Seung Junnak nagyon kellett az eltelt idő ahhoz, hogy rájöjjön, mit is érez a másik férfi iránt. Jae Hyun meglátja őt, ahogy a képernyőn keresztül üzen neki, és hála Seung Jun barátjának, bejut a közvetítés helyszínére. Nagyon szépnek találtam, ahogy Seung Jun levette a szemüveget, mikor találkozott a tekintetük.


Egy hídon találkoznak ismét, úgyhogy minden jó, ha a vége jó!






Az utolsó jelenetben Jae Hyun előadott egy dalt, ami után Seung Jun úgy lesmárolta, hogy a zongora látta kárát.

Összességében aranyos volt, nem bánom a rá áldozott időt. Az mondjuk egyértelmű volt, hogy a legjobb barát bele volt zúgva Seung Junba, aki ebből semmit sem vett észre.

Egy esélyt mindenképp megérdemel!



0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése