Subscribe:

Labels

2018. július 1., vasárnap

Wicked game 10. fejezet


A kedvenc fejezetem megérkezett, kellemes olvasást! :)



Hihetetlennek – és csodálatosnak – tűnt, de hallgattak rá. Mindenki megállt és elnémult, sőt, utat engedtek neki, ahogy tank módjára átvágott közöttük. Mikor odaért a bajkeverő árnyvadászhoz – kis nyeszlett figura, zselézett hajú, azt hiszi, bármit megtehet?! – úgy meglökte, hogy a fickó előbb hátratántorodott, majd elesett.

-          Hogy merészeled? – Olyan emberfeletti volt a hangja, hogy rá sem ismert.
-          Simon… - szólt figyelmeztetően Raphael, de a srác feldobta a kezét a levegőbe.
-          Mégis ki vagy te, hogy kérdőre vonod őket? Úgy véled, jogod van hozzá, csak mert anyuci és apuci is árnyvadász volt, és mindenhol csak azt láttad, mennyire fenséges vagy? – Közelebb hajolt a remegő alakhoz. – Mit tudsz felmutatni? Mit tettél le eddig az asztalra? Felfogtad egyáltalán, mekkora hatalmuk van hozzád képest? Ebben a pillanatban széttéphetnének, és az angyali véred elnyelné a repedezett padló. Hát ahhoz mit szólnál?

Halálos csend támadt, mialatt Simon kihúzta magát. Korábbi szavai még neki is idegenül csengtek annak ellenére, hogy saját szívéből szóltak.

-          Hozzá ne nyúlj még egyszer – tette még hozzá, aztán megfordult, és elhagyta a csatateret.

-          Elég nagy hülyeséget csináltál, ugye tudod?

Simon arra sem vette a fáradtságot, hogy bólintson, egyszerűen tovább támasztotta a korlátot, és bámulta a vizet, mert az megnyugtató volt. A szeme sarkából látta, hogy Raphael odatámaszkodott mellé, csak pont fordítva, háttal a korlátnak.

-          Elgurult a gyógyszered? – érdeklődött tovább. – Ennyire vágysz a halálra? Meguntad az életed? – Rövid töprengés után folytatta: - Érdekes lenne egy árnyvadász-vámpír hibrid. – Csend. – Szóval nem akarsz egy harapást?
-          Te meg nem akarod befogni? – Simon próbált parancsoló hangot megütni, de Raphael csak nevetett rajta – ahogy mindig.
-          Imádom, amikor ilyen kis durcás vagy.
-          Nem vagyok durcás.
-          Akkor mi vagy? Bosszús? Csalódott? Kanos? – Simon lélegezni sem mert, ahogy Raphael odahajolt a nyakához, és megcsókolta az érzékeny bőrt. – Nekem nem tudsz hazudni.
-          Mit akarsz, Raphael? Mert a múltkor nemigen tudtad eldönteni…
-          Csak teszteltelek. – A vámpír elhúzódott, csak hűvös ujjai maradtak ott, ahol voltak; Simon tarkóján. – Kíváncsi voltam, küzdenél-e értem.
-          És? Megtudtad, amit akartál?
-          Még többet is. Igazi kis vadmacska vagy. – Szünetet tartott. – Komolyan megsérülhettél volna. És most már talán sejtik, hogy mi…
-          Egyrészről… - szólt közbe Simon -, már nem érdekel, ki mit gondol. Másrészről meg, bárkit megvédtem volna azzal a seggfejjel szemben. – A srác szinte érezte Raphael vigyorát.
-          Valóban? Mindjárt megsértődöm.
-          Nekem lenne okom rá.
-          Igen? Miért is?
-          Kiprovokáltad, hogy nektek menjen – mondta Simon. – Végig manipuláltad, még ha nem is tudatosan… aztán szerencsétlen nem bírta tovább, ki kellett adnia a feszültséget. – A vámpír sötét szemébe nézett. – Nincs igazam?
-          Érezted? – suttogta hitetlenkedve.
-          Igen. És némileg rosszul esett, hogy őrá pazaroltad az energiádat. – Raphael szája sarka megremegett. – Miért csináltad? Ezzel is engem teszteltél? Vagy… játszottál? – Csend. – Mert a te szavaiddal élve, ez elég nagy hülyeség volt.
-          Világhírűek a hülye döntéseim. Egyedül Magnus vetekedhet velük jobb napjain.
-          És akkor? Akarod tetézni a rossz döntéseid tárházát azzal, hogy járni kezdesz egy roppant felvilágosult, intelligens, és nem mellesleg angyalian szexi árnyvadásszal?
-          Lightwood nem az esetem. Egyik sem. – Raphael beharapta az ajkát. – Veled viszont beérném.
-          Ne mondd. Nekem is van olyan testem, mint Alecnek.
-          Szoktad nézegetni a testét?
-          Tudományos célból. Hogy tudjam, mire gerjednek a menő alvilágiak. – Ahogy a vámpír felnevetett, Simon is elmosolyodott. – Most már rendben vagyunk? Vagy kell még egy kis idő?
-          Szerintem elég időt pazaroltunk már el – vélte a vámpír, amivel az ifjú árnyvadász teljes szívéből egyetértett.

Megnyugtató volt újra Raphael karjaiban lenni. Simon helyesnek érezte, és örömmel üdvözölte a testét elárasztó érzéseket. Sejtette, hogy a vámpírnak lennének még ellenvetései – halhatatlanság, meg ilyenek -, de Simon egyszer az életben a jelennel szeretett volna foglalkozni.

Seperc alatt letépték egymásról a ruhát, majd Raphael olyan természetességgel kínálta fel magát a másiknak, amibe Simon szíve belesajdult. Bőrkeményedéses ujjaival végigsimított a hideg, kemény bőrön, aztán ugyanezt az utat végigkövette a szájával is, elégedett sóhajokat csalva ki szeretőjéből. Aztán felkúszott Raphael füléhez, és suttogni kezdett:
-          Ezúttal neked kellene aktívnak mutatkoznod.

Raphael erre olyan gyorsan fordult meg, hogy majdnem orrba vágta Simont.
-          Mi van?
-          Nem akarsz megdugni? – konkretizálta a kérdést az árnyvadász, majd összeérintette testüket teljes hosszában.
-          Micsoda kérdés ez?
-          Nos, nem látom rajtad az elhivatottságot…
-          Megint játszadozol, Lovelace? – mormolta Raphael, Simon pedig nyomban a hasán találta magát.

Kihúzta a párnát a feje alól, és csak élvezte, ahogy a vámpír kényeztette.
Végigcsókolta a tetoválásait, végigkövette a gerince vonalát, aztán elért a fenekéhez. A hűvös lélegzet megborzongatta Simont. Önkéntelenül felugrott az ágyról, mikor megérezte Raphael nyelvét a bejáratánál.
-          Mit… - A levegő sípolva távozott belőle.
-          Kicsit ellazítalak. – Csókokat lehelt a két félgömbre. – Érzem, hogy jó alaposan megfürödtél… - Felcsúszott a füléhez. – Te ezt előre eltervezted, árnyvadász?
-          Azt nem, hogy ennyit fogunk dumálni.
-          Még emlékszem arra az időre, amikor be nem állt a szád. És arra is élénken emlékszem, amikor én fogtam be neked…

Simon a matracnak feszítette magát, mialatt Raphael nyelve behatolt a testébe. Sosem élt még át ehhez foghatót, de azonnal még többet akart belőle. A vámpír nem spórolt a nyállal, így mikor jó negyed órával később a nyelvét felváltotta az ujja, nem volt nehéz dolga.
-          Basszus – nyöszörögte Simon. Szúró fájdalmat érzett, de közben lehetetlenül meg is keményedett… ringatni kezdte hát a csípőjét, rátolva magát Raphael ujjára. A vámpír szexi nevetése a füle mögött rezonált.
-          Pajkosak vagyunk?
-          Többet akarok – közölte Simon. A következő pillanatban a srác felkiáltott meglepetésében, ahogy Raphael a testének egy bizonyos pontját kezdte stimulálni. – Anyám…
-          Csak nem azt akartad mondani, hogy az angyalra? – duruzsolta a vámpír, mialatt növelte a nyomást. – Megfelel a több? Vagy szeretnél valami keményebbet?

Simon nem szólt semmit, de Raphael így is pontosan tudta, mit szeretne. Először elhúzódott, aztán a térdére igazította Simont…

Az is lehet, hogy az árnyvadász elájult néhány értékes másodpercre, mert mire ismét felocsúdott, Raphael már kegyetlenül és megállás nélkül döngette. És Simonnak éppen erre volt szüksége. A vámpír leigázta, birtokba vette, aztán rádőlt a hátára, és beburkolta.
-          Bassza meg… - csúszott ki a srác száján, a vámpír pedig felnevetett.
-          Ezt szereted, édesem? Mocskosan és keményen? – A másik még egy igent sem tudott kinyögni, mert Raphael olyan lendülettel vágódott belé, hogy elakadt a lélegzete.

A farka elképesztően feszült, és minden egyes mozdulattal a lepedőhöz dörzsölődött. Simon képtelen volt odanyúlni, ugyanis mindkét kezére szüksége volt, hogy megtartsa magukat, de Raphael megkönyörült rajta; marokra fogta őt, és a lökéseivel megegyező ütemben verni kezdte.

Simon fejéből minden értelmes gondolat kiröppent; el sem hitte, hogy ilyen érzések is létezhetnek a világon. Hallani, ahogy Raphael élvezettel nyög mögötte… ahogy a haját túrja…

Kicsivel később Simon ex-mondén, ex-vámpír, ex-Lewis Lovelace a lélegzetvételét próbálta szabályozni, és azon járt az esze, hogy miként tudná ezt Raphaeltől minden este megkapni. Lassan oldalra fordította a fejét, és nézte, ahogy szeretője letörölgeti mindkettőjük testét. Ez a csendes törődés megdobogtatta Simon szívét, amit persze a másik is érzékelt. Ledobta az ágy mellé a törülközőt, majd végignyúlt a srác oldalán.
-          Szóval – kezdte Raphael, aki teljesen jól viselte magát, mivel nem volt szüksége levegőre -. Amint láttam, tetszett az új felállás.
-          Neked talán nem?
-          Most rólad van szó.
-          Igen, mindig rólam van szó – húzta el a száját Simon. – Az persze sosem kerül szóba, te mit akarsz…
-          A vámpír klán vezetője akartam lenni. Pipa. Ki akartam vívni mindenki elismerését. Pipa. Én akartam lenni a legdivatosabb a környéken. Magnus majdnem megelőzött, de pipa. Meg akartam szerezni azt a nyeszlett mondént, aki még most is alig bírja elhinni magáról, mennyire fantasztikus. Pipa.
-          Ne hízelegj, Raphael.
-          Neked, vagy magamnak? – Simon erre csak horkantott egyet, aztán Raphael felé fordult.

A vámpír hűvössége jólesően hatott felforrósodott bőrére. Nem hallatszott más, csak csendes lélegzetvételük.
-          Félsz? – kérdezte Raphael.
-          Nem kimondottan.
-          De fontos neked a véleményük.
-          Ez még nem jelenti azt, hogy beleszólhatnak abba, kivel legyek együtt, vagy kit szeressek. – Raphael szíve erre a mondatra minden bizonnyal hevesen dobogni kezdett volna, ha még képes rá. Aztán, mikor Simon a szemébe nézett, az a lélegzet, amire nem is volt szüksége, bennakadt a tüdejében. – Megpróbállak nem bántani. Tudom, mennyire nehéz lesz neked… mit fog szólni a klánod?
-          Vállon fognak veregetni, amiért sikerült elcsábítanom téged.
-          Nekem úgy rémlik, én kezdeményeztem.
-          Elhiheted, hogy én egész másként fogom terjeszteni. – Ahogy Simon felnevetett, Raphael még közelebb bújt hozzá, és élvezte, ahogy a boldog rezonálás az ő testében is folytatódik.

Hamarosan már nem nyújthatták tovább a pillanatot, vissza kellett térniük a valóságba. Meghitt csendességben öltöztek fel, majd a ház előtt gyors csókot váltottak. Simon érezte a másikból áradó bizonytalanságot.

-          Hívlak, amint tehetem – ígérte. – Próbáld meg óvni a nyakad, rendben? A seggedről nem is beszélve. – Raphael arcára visszatért a megszokott arrogancia.
-          A vámpírjaim tudják, hol a helyük.
-          Ezt nem kétlem. – Hallgattak. – Akkor… viszlát.
-          Óvatosan, árnyvadász. – Raphael alig észrevehetően rákacsintott, aztán eltűnt a sötétben.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése