Subscribe:

Labels

2022. március 13., vasárnap

Az évforduló 2. fejezet

 


A második fejezet! :)
Enyhe +18 előfordulhat. ;)


-        Ki volt ez a fickó? – Li Cheng hangja csak az étteremben tért vissza.

-        Nyilván a szeretője.

-        Yong Jie! – figyelmeztette azonnal Xing Si.

-        Mit keresel te itt?

-        És meg is van, Muren miért cserélt le téged – mondta tovább a srác rezzenéstelenül. – Az amerikai biztos nem kérdez hülyeségeket. – Li Cheng más esetben valószínűleg leállt volna vitatkozni vele, de jelenleg teljesen lefoglalta az őrült féltékenység és gyilkolási vágy. Pontosan egy évvel korábban érzett hasonlót; mikor rátalált TengTengre abban a hotelszobában.

-        Ki ez? – fordult Mei Fang felé.

-        Nem tudom, nem láttam még korábban.

-        Volt időpontja? – Majd: - Wang nővér még bent van? Hívd fel nekem!

-        Igen, még bent vannak – felelte a nő. – Nem fordult még meg nálunk, de ahogy észrevettem, az urak régebb óta ismerik egymást. – Li Cheng a fogát csikorgatta.

-        Wang nővér, megtennéd, hogy bekopogsz, és megkérdezed, ne vigyünk-e nekik valamit?

-        Ezer örömmel – búgta a nő, majd Li Cheng hallotta a cipője kopogását. – Elnézést. – Wang nővér valami nagyon vicceset szakíthatott félbe, mert Li Cheng ki tudta venni TengTeng nevetést. – Li Cheng úr azt kérdezi, nincs-e szükségük valamire.

-        Köszönjük, nővér – mondta Robert -, de Murenről majd én gondoskodom.

Li Cheng nem emlékezett rá, hogy felpattant, pedig biztosan így volt, mivel Xing Si és Yong Jie az ajtóból rángatta vissza. Már a srác sem okoskodott; összevont szemöldöke alapján ő is a hallottakon töprengett.

-        Hiába kérném, hogy ne fújd fel, ugye? – kérdezte Xing Si.

-        Mégis mit kellene tennem? – morogta Li Cheng. – TengTeng volt az, aki felvállalta a kapcsolatunkat, most meg ugyanott ölelget egy amerikait? De azért mégis én vagyok a rossz, mert túlreagálom?

-        Először talán tőle kérdezd meg, honnan ismerik egymást – javasolta a barátja. – Muren biztos mesélt neki rólad, ha közeli barátok. Aztán meg, mivel az irodában kereste, valószínűleg munkáról van szó.

-        Láttunk már ilyet – mutatott rá Li Cheng, mindenkinek eszébe juttatva az ominózus esetet.

Jóval az ebédidő vége előtt visszatértek az irodába. Barátai lenyugtatták annyira, hogy nem akart ajtóstól rontani a házba, így Li Cheng is szépen leült az asztalához. Röpke húsz percig bírta, aztán méltóságteljesen a tárgyalóhoz masírozott.

TengTeng kedvesen, de határozottan tessékelte ki, de Li Cheng látta, amit látott; egy mappát az asztalon, tele félmeztelen fickók képeivel.

-        Nem vágod a fejemhez, hogy lám, csak a testem kellett neki?

-        Nem – felelte Yong Jie. – Jelenleg ezen még én sem tudok kiigazodni.

-        Ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket – intett Xing Si, az örök optimista. – Elvégre mit is láttál? Néhány mellkast?

-        Félmeztelen férfiak mellkasát – pontosított Li Cheng, és nagyot húzott az italából. Nem tervezett hazamenni egyhamar, így TengTeng nem látja majd, mennyire ázik el.

Mintha csak a gondolataiból lépett volna elő, egyszer csak felbukkant a férfi. Olyan ragyogó volt, ahogy feléjük haladt a tömegben, hogy Li Cheng legszívesebben a lábai elé vetette volna magát.

-        Meg sem vártatok?

-        Nagyon el voltál foglalva – felelte Li Cheng, a másik pedig vagy nem érzékelte, hogy dühös, vagy figyelmen kívül hagyta. Helyette nyomott egy puszit az arcára, elhalászta előle a poharát, és kikortyolta belőle a maradékot.

-        A következőt én állom.

-        Megfogtál egy gazdag partnert? – provokálta Li Cheng, de a másik csak nevetett. Vajon azért volt olyan jó kedve, mert az amerikai gondoskodott róla?

Mivel TengTeng felszabadultan viselkedett, hamarosan Li Cheng is engedett valamennyit a komorságból.

Hazaérve már alig álltak a lábukon, de ha Li Cheng azt hitte, nyomban nyugovóra térnek, hát tévedett. TengTeng az ajkába harapva fejtette le magáról a halványlila öltönyt, majd magával húzta kedvesét a hálóba. Csókolózva gabalyodtak össze az ágyon, aztán TengTeng beleharapott a másik fülcimpájába.

-        Leszek én a passzív. Érted.

Li Cheng rávetette magát, és nem finomkodott. Bármit is tudott az amerikai, TengTeng hozzá, csakis hozzá tartozott, és ezen nem mostanában tervezett változtatni.

Li Cheng még ki sem lihegte magát rendesen, de az agya máris máshol járt.

-        Az a fickó az irodában…

-        Hümpf – TengTeng belecsókolt a nyakába. – Robert?

-        Honnan ismered?

-        Egy nemzetközi lapnál dolgozik. Holnap elutazik, így csak most tudott időt szakítani egy megbeszélésre.

Li Cheng szívesen folytatta volna a kérdezősködést, de a másik kibújt az ágyból, és meztelenül a fürdőbe sétált. Li Cheng tudta, hogy TengTeng egy évvel ezelőtt szégyenkezett volna emiatt; úgy viselte magán a ruhákat, mint valami páncélt, de az otthonukban, Li Cheng mellett el merte engedni magát. Ő pedig őszinte áhítattal bámulta azt a testet, amiről mindenki azt hitte, jéghideg és kemény; közben pedig puhán, melegen és készségesen simult Li Cheng karjaiba.

Az évforduló napjára minden készen állt. Mivel általában TengTeng ért haza később, Li Chengnek trükköznie sem kellett, hogy üres legyen a lakás. Jó darabig elpepecselt a díszítéssel, és épp azon gondolkodott, hol mutatna legjobban az ajándék, mikor rezegni kezdett a mobilja. Arra számított, Mei Fang keresi, akit megkért, hogy jelezze, ha TengTeng elindult az irodából.

-        Li Cheng! – Xing Si volt az.

-        Mi a baj?

-        Murennek délután volt egy megbeszélése…

-        Igen.

-        … és most tudtam meg, hogy Gao alelnök is jelen volt!

-        Micsoda? – sziszegte Li Cheng. – Hol vannak most? Várj, ugye nem… - Barátjának válaszolnia sem kellett, Li Cheng azonnal otthagyta a feldíszített lakást, és rohant.

-        Milyen voltam? – kérdezte Xing Si.

-        Ügyesen hazudsz – felelte Yong Jie -, de ne csinálj belőle rendszert.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése