Subscribe:

Labels

2023. január 15., vasárnap

A legnagyobb félelmed 1. fejezet


Megérkezett az új év első története, a főszerepben természetesen Jin. Az ötletet a Grammy átadó adta, ahol Jin bekötött karral lépett fel. Megírtam a saját verziómat a történtekre. ;)

Kellemes olvasást!


Az autóban még a szokottnál is nagyobb káosz uralkodott. Késésben voltak – Yoon-gi egyszerűen nem bírta eldönteni, hogy a fehér, mintás póló és a piros melegítőfelső passzolni fog-e a hajához -, de a kései időpont miatt az úton szinte csak lépésben lehetett haladni.

A hátul ülőket nem zavarta, hogy folyamatosan meg kellett állniuk, vígan szórakoztatták egymást. Nam-joon a jegyzeteibe merült az anyósülésen, a volán mögött ülő Jin pedig csendesen sóhajtozott.

-        Na, mi van, öreg? – hajolt előre hirtelen Jimin. – Rég nem vezettél már ilyenkor, mi? Fellőtték a pizsamát? – A fiatalok jót derültek. Nem mintha Jin a maga harminc évével ne lett volna még fiatal…

-        Kac-kac – reagált Jin, aztán megemelte a hangját. – Bárki is rugdossa az ülésemet, jobb lesz, ha abbahagyja.

-        Igenis, anyu – motyogta Tae vihogva.

-        Ezek szívtak valamit?

-        Nem hiszem – felelte Nam-joon fel sem pillantva. – Alapjáraton ilyen őrültek.

-        Köszönjük szépen! – rikkantotta Yoon-gi.

-        Ott vagyunk már? – kérdezte Jeong.

-        Szerintem erre te is tudod a választ – mondta Ho-seok, mikor világossá vált, hogy a két „felnőtt” nem fog válaszolni.

-        Néha úgy el tudják rontani a hangulatot – panaszkodott halkan Jeong, de persze Jin és Nam-joon is jól érthette.

Jin készséggel elismerte, hogy az utóbbi időben nem volt a legjobb társaság. Sokat kivett belőle, hogy a külvilág felé boldognak kellett mutatnia magát, és azt remélte, a srácok megértik majd, miért nincs kedve privátban is folytatni a bohóckodást. Másrészről viszont sejtette, hogy azért viháncolnak annyit, hogy eltereljék a figyelmét.

Az, hogy Jin hamarosan bevonul, arculcsapásként érte őket, a vírussal karöltve pedig emlékeztette őket egy igazságra; az idő nem áll meg a kedvükért, és ők sem lesznek fiatalabbak.

Jin végül átadta a kocsit a parkolófiúnak, majd integetve-mosolyogva bevonultak az épületbe.

Nem ez volt az első, és nem is az utolsó alkalom, amikor Jin szeretett volna inkább otthon maradni. Úgy érezte, semminek sincs értelme, amit épp csinál; minek írta meg a tizedik dalszöveget is? Úgysem lesz idejük használni. Minek ment el arra a díjátadóra vagy interjúra? Talán két év múlva már senki sem fog emlékezni rá. Ilyenkor egyetlen dolog volt, ami rávette arra, hogy a pocsék lelkiállapota ellenére is folytassa; a rajongók szeretete.

Jin szomorúan tapasztalta, hogy azok a csapatok, akiknek már bevonult néhány tagja, már nem jelentek meg ilyen eseményeken. Tartotta a kapcsolatot Tennel, aki Teamin bevonulása után elmondta, mennyire kétségbeesett mindenki. Nem a kötelezettséggel volt baj, hiszen azt vállalták, hanem azzal, hogy számukra, a karrierjük számára két év kiesés talán a teljes süllyesztővel érhetett fel.

Nem gondolta, hogy Tae, Yoon-gi vagy Jeong ne értette, érezte volna a helyzet súlyosságát, csak éppen ők a komolykodás helyett azt választották, hogy még jobban feldobják a hangulatot, mindenáron megfeledkezve a felettük lebegő kardról.

Következő héten megkezdték az előkészületeket a Grammy átadóra. Minden ilyen felkérésnek örültek, hiszen segítségükkel még több emberhez eljuttathatták a zenéjüket, nem is beszélve az üzenetekről, amiket szerettek volna átadni. Jimin és Ho-seok már hetekkel korábban összeállította a dalokat körítő sztorit, így már csak a gyakorlás volt hátra.

Jin egyiküknek sem számolt be róla, de a közös gyakorláson túl ő minden este tovább folytatta a munkát egy személyi edzővel, egy egykori katonával, aki megpróbálta lelkileg, mentálisan és testileg is felkészíteni a katonaságra. Nem titkolta, hogy lesznek kemény napok, de mint hangsúlyozta, Jin előadói múltja miatt hitt abban, hogy a srác teljesíteni tudja, amit várnak tőle.

A fickó aznap este sem kímélte, így Jin már csak arra vágyott, hogy bedőlhessen az ágyába. A kocsijához tartva épp a kulcsát vette elő, mikor a szeme sarkából mozgásra lett figyelmes a háta mögött. Korábban talán nem tudott volna időben reagálni, így viszont kitért az első ütés elől. Másodszorra már nem volt ilyen szerencséje, a támadó megütötte a mellkasát, amitől nekivágódott a kocsinak. Kiszorult belőle a levegő, de még volt annyi lélekjelenléte, hogy elhúzza a fejét a suhanó penge útjából. Sosem volt túl jó a lábtechnikája, most mégis kirúgott előre, mire a támadó káromkodva megragadta a pólójánál fogva, és a földre taszította. Jin puffanva landolt a hátán, a támadó pedig időt sem hagyva neki, azonnal újra a mellkasa felé döfött. A srác érezte, hogy a penge húst ér, így addig távolodott, míg neki nem gurult egy tartóoszlopnak. Csapzott haja takarásából látta, hogy a támadó nagy sebességgel közeledik, így maga elé emelte mindkét karját… aztán egyszer csak égető forróság terjedt szét a bal kezében, mire felordított. Néhány pillanattal később rohanó léptek csattogtak a kövezeten, a támadó pedig jól végezve dolgát, eltűnt a másik irányban.

Szerencsére nem ismerték fel, és azt is elhitték, hogy Jin egyenesen a kórházba megy. A srác persze okosabb volt ennél – amint beteszi a lábát egy kórházba, azonnal a címlapokra kerül, a közelgő fellépés pedig háttérbe szorul. Így hát nagy fájdalmak közepette, és a bal kezét dajkálva beszállt a volán mögé, és hazahajtott.

A nappalijába lépve mélyet sóhajtott, habár még ez is szúró fájdalmat keltett a mellkasában. A fürdőszoba felé indult vizet engedni, mikor Tae kopogás nélkül beviharzott az ajtón.

-        Hé, elfogyott az arckrémem, megszánnál egy cseppel? Köszi! – és már zúzott is tovább, el Jin mellett, felmarkolta a tégelyt, majd már jött is vissza. Jin tényleg azt hitte – hőn remélte -, hogy a fiatalabb srác úgy távozik, ahogy jött, de csalódnia kellett. Tae úgy torpant meg mellette, mint aki falnak ütközött, kiejtette a kezéből a krémet, majd kikerekedett szemmel Jinre nézett. – Hyung! – Szemével gyorsan végigtapogatta Jin testét – mivel hozzá nem érhetett -, majd fél térdre ereszkedett, és óvatosan kezébe fogta Jin bal kezét.

Jeong természetesen pont ezt a pillanatot választotta az érkezésre, és elfelhősödött arca alapján ki lehetett találni, mire gondolt éppen.

-        Az ajtót azért bezárhattátok volna!

-        Majd legközelebb! – reagált zsigerből Tae, továbbra is térdelve. – Jelenleg azonban az ajtónál jobban érdekel hyung leápolása! – Jin felszisszent – hogy a kétértelmű szavaktól, vagy a fájdalomtól, nem volt egyértelmű.

-        Köszönöm, majd megoldom egyedül.

-        Máshol is vannak sérüléseid? – kérdezte Tae, erre pedig már Jeong is közelebb sietett.

-        Micsoda? – Majdnem elkapta Jin karját, de aztán meggondolta magát. – Mi történt? Megtámadtak? Hol voltál ennyi ideig? – Jin behunyta a szemét; érezte, hogy fejfájás közeleg.

-        A kocsimba akartam beszállni, mikor egy tag nekem jött. Egy forró fürdő, és jobb leszek, mint új koromban. Ne aggódjatok!

-        Legalább hadd segítsünk kádba kerülni! – kérte Tae, és minden hátsó szándék nélkül elkezdte feltűrni Jin szakadt pólóját. Huzakodtak egy keveset, mivel Jeong is beszállt a buliba, csakhogy ő lefelé ráncigálta a pólót, hogy Tae még véletlenül se láthasson olyat, amit egyébként már milliószor láthatott különböző öltözőkben.

-        Majd én gondoskodom róla!

-        Ahogy eddig, mi? – kiáltott még vissza Tea, mielőtt Jeong az orrára csapta volna az ajtót.

Ezután pedig megtörtént az átváltozás. Jin rengetegszer tanúja volt már korábban is, mégsem tudott betelni vele. Az a Jeong, aki féltékeny volt szinte bárkire, aki megfordult Jin körül, most önzetlenné, törődővé és végtelenül figyelmessé változott. Gyengéden lesimogatta Jinről a ruhákat, és csak kicsit szisszent fel a zúzódásai láttán. Egy tálba vizet engedett, amivel gyengéden lemosta a másik testét, a zúzódásokat pedig krémmel kezelte. Jin talán el is bóbiskolt, mert arra tért magához, hogy Jeong a haját simogatja.

Bevett néhány fájdalomcsillapítót, majd elhelyezkedett a takaró alatt. Jin csak ekkor engedte meg magának, hogy ránehezedjen az elmúlt órák súlya. Szerencsére csak a keze sérült meg, de történhetett volna sokkal rosszabb is. Ki volt az? Miért csinálta? Kifejezetten neki szánta, vagy bárki megfelelt volna? De ami a legrosszabb – nem tudta megvédeni magát.

-        Hé! – Jeong, mintha olvasott volna a gondolataiban, odabújt hozzá, és a karjaiba húzta. – Ez egyáltalán nem a te hibád! Vannak seggfej emberek, ezen nem segíthetsz.

-        Harcolnom kellett volna.

-        Így is tettél – vélte Jeong, miközben gyengéden simogatta Jin bal kezét. – Biztos vagyok benne, hogy mindent megtettél, és sokkal rosszabbul is végződhetett volna. Egy darabban hazajöttél, és nekem csak ez számít. – Lágy csókot lehelt Jin szájára, aztán csillogó szemmel ránézett. – Sokkal erősebb vagy, mint gondolnád.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése