Subscribe:

Labels

2024. február 18., vasárnap

#114 BL sorozat értékelő (My Dear Gangster Oppa)


Annyira vártam ezt a sorozatot!

My Dear Gangster Oppa

Vigyázat, spoiler és +18!


Amikor megtudtam, hogy ez a két srác az Ai Long Nai után újabb sorozatban szerepel majd együtt, nagyon megörültem, mert szerettem őket, és jelenthetem, fejlődtek is a korábbiak óta. Ez volt az a sorozat, amit a karácsonyi szünetre tartogattam, így szinte az összes rész kint volt magyar felirattal, a nyolcast néztem angol felirattal.

Talán nincs sok újdonság benne, én mégis imádtam. Először is szeretném kiemelni, mennyire gyönyörű ez a srác...




Amikor először besétált full feketében, végem volt. És a nadrágtartós szett! Gondoltuk volna, hogy ez ilyen szexi??

Node, vissza a sorozathoz. Főhősünk Guy, aki jelenleg egyetemista, és konkrétan egy barátja van, annyira nem tud ismerkedni, nem tud nyitni mások felé.


Ez a barát - Wal - egyébként nem csak szerintem volt önző; oké, barátja volt, de ha úgy alakult, szemrebbenés nélkül dobta Guy-t valaki másért. Guy a sorozat kezdetén, egyetemista korukban akarja bevallani Wal-nak, hogy többet érez iránta, erre a srác bemutatja neki a barátnőjét. Kellemetlen!


Mivel Guy-nak a való életben nincs sok barátja, a virtuális világba menekül, ahol egy csapat tagja lehet. Szerettem ezeket a jeleneteket, amikor magát a játékot mutatták, és szerintem a mögöttük lévő karakterek is aranyosak voltak. Bárcsak több szerepet kaptak volna!


A srácok megbeszélik, hogy végre találkoznak, van azonban egy tag, akinek eddig még a hangját sem hallották, és félő, hogy nem megy el a találkára. Mivel Guy áll hozzá a legközelebb, az ő dolga meggyőzni ezt a bizonyos Yurit, hogy menjen el.

Yuri egy aranyos lánykarakter, és szinte ugyanezt a lányt látjuk egy másik jelenetben; mennie kell dolgozni, szórakoztatni a vendégeket egy bárban, amíg a vendégek erőszakoskodni nem kezdenek, s ekkor felbukkan a menedzser, Thiu - akinek a neve a feliraton Tew volt.


Namost, azt gondoltam, itt valami kavarodás lesz. Ott volt a Yuri nevű lány, de biztos voltam benne, hogy Guy nem vele beszélget. Akkor mi történt? Később eláruljuk.

A vendégeknek nem tetszik a bánásmód, így a báron kívül, ahol már nincsenek kamerák, megtámadják a menedzsert. Thiu viszont szexin megvédi magát, miközben még a telefonján is tud pötyögni.


Thiu van tehát a Yuri karakter mögött, és rááll, hogy előbb kettesben találkozik Guy-jal, mielőtt összejönnek a csapattal. Számomra eléggé úgy tűnt, mintha randira készülődnének...


De természetesen felbukkan ez a f.. Wal, akinek Guy sosem tud nemet mondani, így elmennek enni. Közben Wal még itt is csak a barátnőjéről tud beszélni... és Guy emiatt ültette fel szegény Thiu-t, aki ott vár rá!


Hála Istennek Guy még pont odaér, és hát ez a találkozás!


*-*



És akkor elkezdődik a randi... khm, az ismerkedés. Annak ellenére, hogy Guy nehezen ismerkedik, most megembereli magát, és próbálja szóra bírni Thiu-t, aki igen, némileg szexinek félelmetesnek tűnik így elsőre. Elmeséli, hogy az egyik ismerősétől vette át a lány karaktert, és nem változtatott rajta. Hogy oldják a feszültséget, elmennek enni, és persze inni! Habár Thiu-t akarja oldani, végül Guy iszik túl sokat, és nyilvánvalóan Thiu lakásán tölti az éjszakát. Senki sem hibáztatja érte.

Áh, hagyjuk!












Thiu nagyon aranyosan gondoskodik róla; másnap reggelit készít neki, és haza is viszi. Persze a kedves legjobb barát nem állja meg, hogy ne rontsa el a pillanatot! Nem tetszik neki, hogy Guy egész éjszakára kimaradt, ő meg aggódott érte! Phű!

Gondolom már mindenki kitalálta, mi Thiu foglalkozása; bizony, egy maffiózó! Kapjuk a kisebb-nagyobb jeleket erre vonatkozóan, és végre a nagyfőnököt is megismerhetjük! Aztán belecsöppenünk egy viszályba, Thiu-nak ugyanis van egy riválisa a szervezeten belül, aki igyekszik keresztbe tenni neki, de a főnök mindig az ő oldalára áll.


Guy végül ráveszi a másikat, hogy találkozzanak a csapattal, ami többé-kevésbé jól sikerül. Wal azonban itt is felbukkan, és történik némi konfrontáció. Mi baja van ennek a srácnak??





Wal mindig ezt csinálja; eléri, hogy Guy őt válassza, erre amint telefonál a barátnője, már ott sincs, és nem érdekli, Guy hogy jut haza. Végül Thiu nyeri az összecsapást, és még egy szexi "megvédelek a támadóktól" jelenetet is kapunk.


Thiu azt találja mondani, hogy egy éttermet vezet... szóval nagyon gyorsan kerítenie kell egy helyet, amit megvehet. :D


Volt egy-két olyan jelenet, ahol előtérbe került az igazi maffiózó. Mert Thiu jobbára csak felbukkant, állt fenyegetően, és annyi elég is volt, akadt azonban olyan eset, amikor be kellett keményítenie.


Eltörte a fickó karját, aztán, mikor az hátba akarta támadni, majdnem félholtra verte. Mert elszakította az ingét! Ő meg sietne Guy-hoz, most viszont át kell öltöznie! :D Még a sofőrje is nézett egyet.






Szeretnék kiemelni egy nagyon aranyos, megható jelenetet. Wal - *sóhaj* - elrángatja magával Guy-t a szüleihez hétvégére, Thiu pedig odamegy, hogy elbúcsúzzon. Idézet következik!


"Mert az élet kiszámíthatatlan és soha nem tudhatjuk, hogy mikor találkozunk utoljára. Nem akarom megbánni, hogy nem jöttem el hozzád."

Ennek az érzésnek persze van előzménye, nem csak az, hogy Thiu egy maffiózó, és bármikor meghalhat.

Thiu ezután idegroncs lesz, mivel Guy nem jelentkezik, nem válaszol az üzeneteire, csak azt, hogy majd ha hazaért, beszélnek. Ez pedig azért van, mert Wal - *sóhaj* - rákeresett Thiu-ra a neten, és kiderítette, kicsoda. Guy emiatt mérges, hogy Thiu nem mondta el neki az igazat. Van egy... kicsit félelmetes momentum, amikor Guy megijed, hogy Thiu talán bántani fogja...




A sztori: Thiu-t az apja nevelte, a srác akkoriban nagyon sokat játszott. Egyszer megvédte magát valami bandával szemben, akik azonban újra rátámadtak egy kritikus pillanatban; Thiu így nem ért haza időben, és az apja meghalt. Ezután Thiu megkereste a bandát, és elbánt velük, közben ő maga is megsebesült. Talán meg is halt volna, ha egy férfi meg nem menti... ő a mostani főnöke, akinek sokkal tartozik. Guy ezt mind megérti, azt viszont nem, hogy ha barátok, ezt miért nem mondta el neki. Már bocs, de mikor kellett volna? Alig kétszer találkoztatok eddig, könyörgöm.

Némi mosolyszünet következik, ami közben Thiu-nak még azzal is foglalkoznia kell, hogy az ellensége újfent bemószerolta a főnöknél.





Guy még szomorkodni sem tud nyugalomban... mert Wal - *sóhaj* - megint ellopja a napot. Felbukkan, elviszi ide-oda, nála alszik, és úgy tesz, mintha meg akarná csókolni! Rohadtul nem tisztességes! Csoda, hogy Guy ezután felszívódik?


Kérlek, kérlek!
Sajnos Thiu rendesebb ennél...

De Thiu addig megy, amíg meg nem találja, és bevallja, hogy kedveli. Sőt, még azt is tudni véli, Guy miért viselkedik így, miért bosszankodik amiatt, hogy Thiu nem mondott neki igazat. Mert ő is kedveli!




Nice body! *-*


Ezt annyira gyönyörűen megoldották... ahogy a kamera is eldőlt!




Úgy tűnik, Thiu-nak igaza volt! Wal-nak is megmondjuk végre, hogy húzzon a fenébe, mert a saját életünket akarjuk élni.

Ami meglepetés - vagy nem is annyira -, hogy Thiu úgy dönt, otthagyja a maffiát, hogy Guy-jal lehessen. Hát, sejthető, hogy ez nem fog annyira könnyen menni.

Előtte van azonban egy cuki búcsúzás.


Ez a reakció! *-*





Thiu mindenért vállalja a felelősséget, a főnök pedig egy amolyan orosz rulett-játékot játszik vele; azt hiszem, négy golyót tesz a tárba, egy pedig üres. És hála Istennek Thiu megússza! A szabályok értelmében azonban kifelé jövet még jól ellátják a baját.



Szegény csapat meg siránkozott, hogy Guy is és Thiu is otthagyta őket, de amikor kellett a segítségük rendbe tenni az éttermet, azonnal ott voltak.


Most akkor gyorsban kitérek a "mellékpárosra".



Van itt nekünk Thiu sofőrje, Tul, és egy srác, Boss. Boss egyszerűen beszambázik, mikor Tul próbálja rendbe tenni az éttermet - amit ugye azért kellett megvenniük, hogy Thiu ne bukjon le Guy előtt -, és a srác addig nyomul, míg Tul föl nem veszi. Boss folyamatosan flörtöl is vele, amit Tul ignorál. Volt egy halvány sejtésem, hogy Boss nem csak úgy betévedt... hanem ő egy beépített ember.


Boss nem másnak, mint Thiu ellenségének, Kenji-nek dolgozik. Kenji nem akarta elhinni, hogy Thiu új üzlete legális, ezért küldte be a srácot. Boss hiába bizonygatja, hogy nincs semmi titok, Kenji lépéseket követel, Boss így kénytelen elaltatni az egész csapatot, hogy el tudja rabolni Guy-t.


Néhány szót Kenji-ről is, hiszen kezdettől fogva kavarja itt nekünk a dolgokat. Mindig féltékeny volt Thiu pozíciójára, pedig a vicc az egészben, hogy anno pont ő mentette meg Thiu életét! Thiu ezért elvitte a főnökhöz, bevették a családba, Kenji azonban nem tűrte úgy a nevelést, a betörést, mint Thiu. Ami Thiu esetében mindig jól sült el, az Kenji-nél sosem, és mostanra elege lett. Thiu megkímélte az életét, mikor meg kellett volna ölnie, Kenji pedig, miután nem sikerül az első kísérlete, ezt fogja felhasználni ellene.




Boss valóban beépült, de megkedvelte a csapatot, főleg Tul-t, emiatt most a Guy-nak szánt golyó elé ugrott. Sajnos ez sem elég azonban Tul-nak ahhoz, hogy mindent elfelejtsen.





De Kenji nem halt meg, továbbra is fenyegetést jelent, ki lehet tehát találni, mi Thiu következő lépése.


Thiu úgy eltaszítja magától Guy-t, hogy a fal adja a másikat. Mondván, csak szórakozni akart vele, meg akarta kapni.



Thiu ismét megfenyegeti Kenji-t, de a srác már nagyobb vadra lő; elmegy a főnökhöz, visszasírja magát, holott pont az a célja, hogy a férfit letaszítsa a trónról.


A szakítás mindkét felet megviseli, Wal - *sóhaj* viszont pont ezt az örvendetes pillanatot választja arra, hogy szingli legyen, és mindent megadjon Guy-nak, amiről a srác álmodott. Vele van, még a játékba is becsatlakozik - nagyon nem tetszett, hogy már Guy baráti társaságába is bekúszott! Wal most ébredt tudatára annak, amit Guy tudott magáról; hogy furcsa érzései vannak a legjobb barátja iránt. Ha Guy ezt néhány héttel korábban hallja, biztos örült volna, most azonban nem tud boldog lenni.

Thiu nem tudja megállni, figyelnie kell távolról, de nem olyan ügyes, mint gondolja, mert Guy kiszúrja, és arra kéri, menjen vissza hozzá.







Nem kapok levegőt.
Én sem, Guy, én sem.

Boss figyelmezteti Thiu-t Kenji tervére, aki viszont nem tud azonnal ott teremni, mert Guy könyörög neki, hogy ne menjen. Thiu azért - kicsit később bár, de - megy, hiszen az életével tartozik a főnöknek.






Elkíséri az egyetemre! *-*
Már csak Wal arca miatt megérte! :D


Guy meggyőzi Bosst, hogy menjenek utánuk, így két emberrel több, akit meg kell menteni. Kenji sakkban tartja és megsebesíti ugyan a főnököt, mégis a férfi az, aki végül megöli.



Kiderült, hogy az egyik lány a játékos csapatból valami nyomozó, szóval Guy hívására fel is bukkant, és elcsevegtek a főnökkel. Thiu, Tul, Guy és Boss szabadon távozhatott. Eladták az éttermet, vettek egy másikat, és minden jó, ha a vége jó.

Szerintem kiderült, de azért elmondom, mennyire tetszett a sorozat. Thiu maffiózó volt, meg is csillogtatta a keményebb oldalát, de a szerelemért kész volt leszámolni korábbi életével. Kenji egy pojáca, jól kijöhettek volna, ha normálisan áll hozzá a dolgokhoz. Én a nagyfőnököt is kedveltem - főleg azért, mert kedveltem a Boyband sorozatban is -, szerintem meg lehetett érteni, mit miért csinált, és sosem volt következetlen. Thiu ki akart szállni, meg kellett fizetnie az árát. Aki átverte, hazudott neki, annak szintén bűnhődnie kellett, de bizonyára értékelte, hogy míg Kenji beleharapott a kézbe, ami etette, addig Thiu végig hűséges maradt, még a kilépése után is.

Ami ellenszenves volt végig, az Wal viselkedése. Egy másféle sorozatban, ahol tényleg összejön a két barát, talán működhetett volna, itt viszont rátelepedett Guy életére csak azért, mert nem tudott dűlőre jutni a saját érzéseivel. Kapcsolatot akart magának, de közben Guy-t is magának akarta, nem engedte, hogy élje a saját életét.

Természetesen hihetőnek éreztem az erotikus jeleneteket is, imádom együtt ezt a két srácot. Ajánlom!



0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése