Subscribe:

Labels

2024. február 11., vasárnap

#113 BL értékelő (My beautiful man - Eternal)

 


Nem akarok róla beszélni.
De közben meg mégis.

Filmajánló következik!

My beautiful man - Eternal

Ha nem nézted meg a sorozatot, vagy nem olvastad a cikkeket, akkor hajrá!



Vigyázat, spoiler és +18!


Azzal kezdeném, hogy életemben nem gondoltam az első évadnál, hogy ebből a sztoriból ezt fogják kihozni. Hogy a két évad után kapunk még egy egész estés filmet, ami magasan felülmúlja majd a várakozásaimat. Mégis megtörtént!



Igen, Hira néha továbbra is tutyi-mutyi. Asszisztensi állást kapott egy fotós mellett, közben otthon minden megy a megszokott mederben, csakhogy Hira nagynénje ismét közbeszól; úgy tűnik, el fog válni, és szeretne beköltözni abba a házba, ahol jelenleg Hira és Kiyoi lakik. Hira persze a maga sajátos módján próbál magyarázkodni, amin Kiyoi totál felhúzza magát. :D












Kiyoi azonban gyorsan megoldja a helyzetet; keresnek közösen egy új lakást. Előtte persze még a régitől is el kell búcsúzni, és itt jön az egyik kedvenc jelenetem.











Most már senki sem tud megingatni a hitemben, hogy Hira a TOP. Hát mennyire zavarba jött már Kiyoi, ááá!

Szóval lakást keresünk.


De adódik közben egy kis probléma, viszont legalább nem Hira generálta, sőt, ő segít megoldani!

Van tehát Kiyoi-nak ez a híres kolléganője. Ez a nő némileg idősebb, de kiderül, hogy egy fiatalemberrel kavar, és ezáltal a lapok meg a rajongók is szétszedik szegény nőt. Aztán Kiyoi is célkeresztbe kerül, mikor látják távozni abból a szállodából, ahol a nő is megszállt. Hira erre azt mondja, a nő lakhatna a házban, és hogy a nagynénje is támogatja az ötletet.

Mivel a nő és a párja jelenleg nem tudnak találkozni, csak emésztik magukat, meg hogy mit kellene tenniük. Hira erre azt mondja, hogy így csak még jobban kellene akarnia ezt a kapcsolatot, harcolnia kellene érte, megmutatni a srácnak, hogy tényleg akarja.








Egy ilyen monológot tuti nem hallhattunk volna Hirától az első évadban! Sokat fejlődött.

Mint említettem, a nő miatt Kiyoi is célkeresztbe kerül. Talán emlékeztek még arra a rajongóra, akivel Hira egész jóban lett. A fickó ijesztő volt számomra, szinte már megszállottja lett ennek a színésznőnek, talán volt is köztük valami korábban? Mindenesetre ez a fickó elrabolja Kiyoi-t, mert azt hiszi, van valami közte meg a nő között. Hát, ha emlékeztek arra a bizonyos bekattanós jelenetre az első évadból, akkor a fickónak nem kellett volna ezt tennie...

Mert Hira jön, és jól ellátja a baját! Ha bántani merészeli Kiyoi-t, megöli.



Sajnos Hira is megsérült kicsit, és ez volt a másik kedvenc jelenetem - már nem az, hogy megsérült, hanem ahogy Kiyoi reagált rá.




Keservesen sírt, és nem akart elszakadni Hirától.

Később, a kórházban a nagynénje elmondja, hogy Kiyoi mennyire sírt, és hogy rájött, mennyire szereti Hirát. Így hát a nő meg a kisfia nem fognak beköltözni a házba.

Hira azt is elintézi, hogy a főnöke közös fotókat csináljon a színésznőről meg a párjáról, akik így újra tudtak találkozni. Kiyoi-ról is készülnie kell néhány képnek, a főnöke pedig Hira kezébe adja a kamerát. Végre megtörténik a csoda! Hira - a fotós - és Kiyoi - a híresség - világai találkoztak! Utána nem győzik csodálni a képeket, amik valóban fantasztikusan sikerültek. Hira továbbra is csak őróla akar képeket készíteni.

Ott fejezzük be, ahol elkezdtük; az iskolában! Felidézik az összes régi emléküket, és remélhetőleg örökre együtt maradnak.



Az utolsó jelenetre pedig szavaim sincsenek, egyszerűen meseszép volt; nem csak az intim jelenet miatt, hanem amit Hira közben alámondott.









Kiyoi: It seems like I really like you.

Hira monológ: Spring, Summer, Autumn, Winter. No matter how much time passes, whether it, be rain or shine, I will be by Kiyoi's side for the rest of my life. The best king... no. My, and only mine... beautiful man.

Az, hogy Hira utolsó szava a cím volt, gyönyörű keretet adott ennek az egész történetnek. Lenyűgöző, honnan hová jutottak ezek a srácok; sokat küzdöttek, de végül célba értek, együtt.

Ajánlom, ajánlom!

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése