Subscribe:

Labels

2024. február 4., vasárnap

#112 BL sorozat értékelő (My Tooth Your Love)


Azért most került fel a radaromra, mert idén én is többször megfordultam
a fogorvosnál... na persze az enyém korántsem volt ilyen helyes.

My Tooth Your Love

Vigyázat, spoiler és némi +18!


Főhősünk, Bai Lang egy sikeres étterem/bártulajdonos, akinek azonban van némi problémája a fogorvosokkal.




A nővére viszont megelégeli a dolgot, és elviszi őt az egyik egyetemi barátjához, akiből azóta fogorvos lett.








Jin Xun An kezdetben pokrócnak tűnik, nemigen érdekli Bai Lang félelme, csak el akarja látni a pácienst. Bai Lang még azzal is tetézi a bajt, hogy magára rántja a doktort, és ránehezedik a kezére.



Bai Lang nővére azonban ezután sem hagyja békén; ráveszi, hogy este nézzen rá a srácra, mert nem veszi fel a telefont. Xun An nagy nehezen el is megy, a srácot alva találja, de azért betakarja - Bai Lang ismét ráhengeredik a kezére -, lekapcsolja a villanyokat, bezárja az ablakot, így felébredve Bai Lang tudja, hogy járt nála valaki.



Mivel Bai Lang továbbra sem akar eljárni a vizsgálatokra, Xun An felbukkan a bárban; Bai Lang azt sem szeretné, ha a barátai rájönnének a problémájára, így inkább Xun An-nal tart, hadd tegyen vele, amit akar.





Ja, viccelsz, mi? :D



Xun An azt tanácsolja neki, nézzen szembe a problémáival, különben sosem lesz túl rajtuk.


Bai Lang tehát belemegy, hogy rendszeresen eljár a kezelésekre, Xun An pedig egyre kíváncsibb rá.




Tetszett, hogy Xun An egyre jobban odafigyelt a másikra, míg egy idő után Bai Lang már nagyon komfortosan érezte magát a székben.

Kaptunk egy nagyon erős, ugyanakkor nagyon szomorú jelenetet; a zuhogó esőben hazafelé menet Xun An megáll, hogy felvegye a másikat, aki azonban szinte magán kívül van, össze-vissza botorkál és beszél, és őszintén, még én is megijedtem az állapotát látva.


Xun An hazaviszi, aztán vele marad; később láthatjuk, hogy ha Bai Lang egyedül marad, talán egész este a villanyt kapcsolgatta volna le-fel.






Bai Lang félelmének alapja a következő: kisfiú volt még, mikor a szülei meghaltak egy autó balesetben. A kisfiú nyafogott, hogy fáj a foga, a szülei pedig siettek haza hozzá, de éppen nagy vihar volt és zuhogó eső. A nővére hiába próbálja győzködni évek óta, Bai Lang továbbra is úgy érzi, ő a hibás.

Xun An ezután rákapcsol a flörtölésre, csak az a gond, hogy Bai Lang nem - jól - fogja a jeleket. Szerintem rajtuk kívül mindenki tudja, hogy kedvelik egymást, Bai Lang viszont eltolja magától ezt az érzést.






Mert közben Bai Lang hall olyan pletykákat, hogy Xun An még nincs túl azon a srácon, akit az egyetemen kedvelt, és talán emiatt sem hiszi el, hogy most őt kedveli.

Bai Lang odáig megy, hogy randikat szervet Xun An részére. Felesleges!











WTF, what?? :O

Pedig Bai Lang is tud gondoskodni a másikról, és nyilván tudja, hogy érez valamit iránta.




"Lement a lázad!"







Xun An aztán nem köntörfalaz tovább, kereken kimondja, hogy kedveli, és tudja, hogy Bai Lang is így érez. Viszont...






... Bai Lang visszautasította őt a "barátságuk" nevében, de fogalmam sincs, miért csinálta ezt, mivel a következő pillanatban már mást mondott:




Bai Lang tehát megváltoztatta a véleményét, és akkor Xun An most ugorjon a nyakába? Ezen a jeleneten és Xun An érvelésén nagyon meglepődtem, de jó értelemben! Bai Lang teperjen egy kicsit jobban! És Xun An meg is izzasztja; sosem tudja elkapni őt a rendelőben, nem jár többet a bárba sem, viszont Bai Lang szállítja neki az ebédet, és Xun An beosztottjaitól kap képeket a mosolygó férfiról.

Aztán egyszer csak Bai Lang egy üres ételes dobozt küld, Xun An meg visszaküld egy üres cetlit, így Bai Lang végül felbukkan a rendelőben, és újfent a székben kötnek ki!
























Na, persze még a tesót is meg kell győzni, akitől ugyan Xun An korábban engedélyt kért, de a nő még nem állt melléjük teljesen.














Miután meggyőzték a nővért, és miután Bai Lang kijelölte a határokat, így Xun An exe feladta, már csak az lett volna a feladat, hogy boldogok legyenek. Erre Xun An eltűnt! Nem fogadta Bai Lang hívásait, nem ment a bárba, és nem lehetett elkapni a rendelőben sem. Próbálta úgy beállítani, hogy sok a munkája, de amikor egyszer sikerült találkozniuk, akkor is elhúzódott Bai Lang ölelése elől. Mi történhetett?




Egy olyan dolog történt, amire nem számítottam! Xun An ugyanis hetek óta ostromolta az apját, hogy fogadja el a kapcsolatát. Folyamatosan a férfi ajtaja előtt térdelt, aki pedig meg is verte! Nem akartam hinni a szememnek, mikor Xun An sebes hátát mutatták! De a férfi mindenáron adni akart Bai Langnak egy új családot.

Végül amikor együtt hazamentek, az anyuka nagyon kedvesen fogadta őket; együtt kezdtek főzni Bai Langgal, aztán a papa otthagyta a játékot, amit ő meg Xun An játszott, és közölte, hogy asztalt foglalt egy étteremben, négy főre. Megvolt tehát az áldás!











Szeretnék egy-két szót ejteni a mellékpárosról, akik sztorija nagyon érdekelt!

Bai Lang barátja és csaposa, Alex, valamint egy kiskölyök, RJ alkotja a párost. A kiskölyök meg a szülei ott vacsoráznak, összebalhéznak, erre, hogy még jobban kiakassza őket, RJ megcsókolja Alexet. RJ-nek ezután nincs hová mennie, Bai Lang pedig megengedi, hogy ott maradjon, sőt, munkát is ad neki, hogy némi felelősséget tanuljon. A srác Alex kezei alatt dolgozik, és egyre nyilvánvalóbbá válik, mennyire kedveli az idősebb férfit. Alex eleinte csak eltűri, később viszont már hiányzik neki és aggódik érte, amikor nincs ott.











Ez a kis srác olyan szépen tudott nézni! Ők végül is hivatalosan nem jöttek össze.

Ami nem tetszett, hogy Xun An exe elvette feleségül Bai Lang nővérét. Fúj.

Jó kis sorozat volt, ajánlom, nem csak azoknak, akik rettegnek a fogorvostól! ;)

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése