Subscribe:

Labels

2018. január 30., kedd

#3 BL sorozat értékelő (Together with me / Dark blue&Moonlight)


Alig merem elhinni, de igaz! Már a harmadik cikknél tartunk, ami a BL sorozatokat illeti, aminek én roppantul örülök, remélem ti is! Bízom benne, hogy 2018 is bővelkedik majd fantasztikus szériákban, és imádni való pasikban. :) Lássuk, kik rabolták el a szívem így év elején.

Vigyázat, Spoiler! ;)




Mielőtt belevágnék a lecsóba, szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy decemberben elindult a Sotus második évada, és most, a negyedik-ötödik rész környékén már kezdünk is belelendülni a témába. Az elején én csalódott voltam, rengeteg új szereplőt kaptunk, és sajnos a régi, az iskolából távozott szereplők közül nem mindenkit sikerült újra bevonni. Arthit elkezdett dolgozni, így keveset tudnak találkozni Konggal, akinek ugye szintén komolyabb feladatai vannak az iskolában. És hát most ott tartunk, hogy Kong is gyakorlatra szeretne menni egy bizonyos céghez...
Bright ugyan ott van a képen, és Prem is, de az én drága férjem eddig csak kétszer jelent meg. Remélem, ezen hamarosan változtatunk!



Together with me

Nos. Huh. A tavalyi év során drága barátnőmmel, Messel teljesen rákattantunk erre a sorozatra. A Make it right végleg véget ért, Sotus még sehol, szóval kellett valami, amire koncentrálhatunk. Mes rátalált tehát erre a szériára... és milyen jól tette! Jó ég! A Sotusban is voltak izmos pasik, de itt... az itteniekre szavakat sem találtam.
A történet szerint Knock és Korn gyerekkori barátok, akik elkerültek egymás mellől, most az iskolában (hol máshol??) azonban újra találkoznak. Egyikükről, Kornról elég hamar kiderül, hogy meleg... és az is szinte nyílt titok, hogy odavan a barátjáért. Már a legelső részben történik köztük valami, amit Knock igyekszik tagadni, elvégre ő hetero, és boldog kapcsolatban él. De azért rendszeresen vissza-visszakacsintgat legjobb barátja karjaiba...


Plern Pleng Knock (jobb oldali) barátnője, és utáljuk, mert egy rib... egy liba. Tesz olyan dolgokat a sorozat folyamán, ami kiverte nálunk a biztosítékot. A végén azonban megkapta a magáét...


Yihwa azonban fantasztikus. Nemcsak Korn legjobb barátnője, de lelkiismeretesen próbálja összehozni ezt a két hülyét. Oltári beszólásai vannak, ugyanakkor kedves, a barátaiért a végsőkig képes elmenni.



A történet bonyolódik némileg, mikor felbukkan Korn exe, és bizony szívesen újrakezdené a dolgot a sráccal...



A második szál, amin fut a történet, egy tanár és egy diák között bonyolódik. A tanár igazából Knock nővére, a srác meg egy barátjuk. Erre a szálra kevéssé figyeltem oda, de a srác elég rámenősen próbálta befűzni a nőt.



A harmadik szál pedig szintén egy tanár és egy diák viszonya, de itt a férfi mocskos módon kihasználta szegénykét... semmi baj, a végén visszaadta neki a kölcsönt.

És most, ha még nem győztelek volna meg titeket, jöjjenek az ínyencségek! :D


....csak... csak fogjatok közre, rendben??





Ezért a jelenetért bizony nem kell tovább menni az első résznél...




Khm. Nos, ez meg egy másik jelenet, kicsivel később. *-*

Erről a párosról egyébként egy másik sorozatban is szó van, de azt nem néztem, csak egy bizonyos jelenetet láttam. De bár ne tettem volna, utólag már azt gondolom.

Mindenesetre nagyon jó és izgalmas sorozat, tessék megnézni! :)

Ők ketten pedig a hírek szerint egy új sorozatban is láthatóak lesznek. Nem lövöm le előre a poént, biztos arról is be fogok majd számolni nektek a későbbiekben! ;)



Dark blue&Moonlight

Elöljáróban annyit szeretnél elmondani, hogy ez a sorozat nem kicsit cseszte fel az agyam. De nem a szokásos módon.

A történet szerint a fehér inges srác, Su Hai egy egyetemista, aki festő szeretne lenni. Az apjával és a nagyapjával lakik és totál önzőn viselkedik, amikor csak teheti. Su Hai egyik nap meglát az uszodában egy pasit, akit éppen úszni tanítanak, de nem valami jól, mert a tanár inkább flörtöl a csajokkal, mint szegény férfira figyeljen, akinek a vízben begörcsöl a lába. Szerencsére Su Hai ott van, és kihúzza, utána jól leüvölti a tanár fejét.
A megmentett fickó egy nagyon sikeres, nagyon gazdag, nagyon vonzó, és nagyon meleg igazgató, Yan Fei, aki meghálálandó, hogy kihúzta a vízből, az öltözőben úgy lesmárolja a másik srácot, hogy annak kettéáll a füle. Meg a mienk is.



Itt gondoltam először arra, hogy meg kellene tanulni úszni...

Sajnos ezután kicsit leül a sorozat. Ugyanis Yan Fei hiába adja meg a másiknak a számát, Su telefonja néhány normálatlan egyén jóvoltából a vízben landol, így a szám elvész. Yan tehát hiába várja a hívást. Van azonban neki egy élettársa, akivel jól megvannak ugyan... de Yan folyamatosan a másik srácra gondol, akinek a csókja felforrósította az uszodában, és aki teljes ellentéte Jimmynek.


Yan azonban hiába van együtt a másikkal, nem akarja bemutatni az anyjának, aki arról sem tud, hogy a fia meleg. Ez pedig konfliktus a két férfi között, amit addig-addig húznak, míg nagy sokára Yan szakít a másikkal. Mert Suba szerelmes.


Azonban, mialatt Yan vár a hívásra, és próbál dűlőre jutni a kapcsolatával, Su is bepasizik. És a pasi, Chen Ping igazán cuki! Nagyon szereti a másikat... ajnározza, segíti, pedig Su ezt meg sem érdemli! És ez az, ami engem kiakasztott!

Oké, Su egy önző kis szemét. Ugye az apjával és a nagyapával él, és nincs elég pénze, hogy képezze magát. A nagyapja már kicsit feledékeny, de nagyon aranyos, és odaadja a félretett pénzét az unokájának. Aztán a nagypapával történik valami... Su kiakad persze, de nem éreztem rajta, hogy annyira odalenne, hogy annyira megérintette volna a helyzet. Aztán meg hiába van együtt a pasijával, közben csalja Yannal, mikor végre újra találkoznak! Yan hiába zárja le a saját kapcsolatát, Su ezt nem képes megtenni!
És szinte nem is kell neki, ugyanis történik valami, ami ettől kvázi megkíméli... váh, felcseszett, és Su... Su példája szerintem nem követendő.


Yan Fei volt a kedvencem, szerintem veszettül szexi volt az öltönyeiben, és úúúgy tudott csókolni... mármint gondolom, érzésre is jó volt, nem csak látványra. :D



Su hülyeségeitől eltekintve nem volt rossz sorozat. A közepe táján leült kicsit, a végén meg... a végén Sunak kedvezett minden, nagyrészt.

Nos, ennyi lettem volna mára! Remélem találtatok kedvetekre való sorozatot! :)

Egyébként nagyon nyilvánvaló, hogy én ezeket a cikkeket javarészt a képek miatt írom? :D

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése