Subscribe:

Labels

2020. július 25., szombat

#15 BL sorozat értékelő (En of love - The mechanics)



Szeretitek az olyan sorozatokat, ahol a különböző évadokban más-más páros kapja meg a főszerepet?
Akkor ez a Ti szériátok!

En of love

The mechanics

A cikk spoilert tartalmaz!



A sorozat első évadáról nem szeretnék nyilatkozni. Körülbelül öt másodpercet bírtam ki belőle, a két főszereplő, Bar és Gun - főleg ez utóbbi - számomra rettenetesen ellenszenves, nincs meg köztük a kémia, és még a színészi játék sem a legjobb. Szóval ott jegeltem is ezt a témát, amíg a barátnőm fel nem hívta rá a figyelmem, hogy a következő évad sokkal tűrhetőbb. Vetettem hát rá egy pillantást.



Mark és Vee sokkal szerethetőbb karakter volt, és még a kémia is megvolt köztük. Ráadásul nagyon helyesek, szóval szerettem legeltetni rajtuk a szemem.

A kiinduló szituáció, hogy Mark nem tudja feldolgozni a visszautasítást barátja, Bar részéről, aki Gunt választotta helyette. Részegen azon kesereg, miben jobb Gun, mint ő, és nem másnak panaszkodik, mint Vee-nek - aki Bar egyik barátja. Szó szót követ, mígnem az ágyban kötnek ki. Elég erősen emlékeztetett ez engem a 2moons új évadának egyik szálára, de nem volt kellemetlen.

Másnap az ágyból kikelve Vee rögtön szép szavakkal indít; ráparancsol Markra, hogy ne terjessze az affért, mert nem szeretné, ha a barátnője füléje jutna.

Mark tartja magát ehhez, de olyan szinten, hogy szóba sem áll a másikkal. Érdekes módon ez valamiért zavarja Vee-t, aki meg közeledni próbál hozzá - holott megkérte Markot, hogy maradjon minden titokban. Most akkor Vee mégis mit akar?



Végül Mark az, aki meghozza a döntést mindkettejük helyett. Amikor együtt vannak, ne essen szó Vee barátnőjéről, csak egymással foglalkozzanak.



Mark megkönnyebbült egy kicsit, mert látszott rajta, hogy megkedvelte a másikat, és nem akart lemondani róla. Amit szerettem a párosban, hogy nem féltek piszkálni egymást, ezek a szócsaták szerintem sokat hozzátesznek egy kapcsolathoz.




Egyáltalán nem támogattam, hogy Vee a barátnőjét megcsalva legyen Markkal, még akkor sem, ha ennyire cukik együtt.

A másik dolog, amit a sorozat nagyon rosszul kezelt, az az idő. Egyszerűen nem lehetett tudni, mennyi idő telt el a szex óta, vagy mennyi ideig voltak együtt titokban. Ez nagyon zavart, nemigen tudtam túllendülni rajta, és emiatt lehetett volna a négy rész helyett kicsivel hosszabb.

A következő pont, ami nem tetszett, hogy Vee barátnőjét egyre többször látták együtt egy másik sráccal. Végül a lány kibökte, hogy szerinte szünetet kellene tartaniuk. És ez úgy jött le, mintha csakis a lány lenne a hibás, mintha Vee nem csalta volna meg őt közben. De erről nem esett szó, csak jóval később.

Mert Vee továbbra sem tudott dűlőre jutni. Mikor visszament a barátnőjéhez, ott mindenki szíve összetört. Nagyon sajnáltam Markot, aki tényleg mindent megtett, várt türelemmel, de Vee nem volt hajlandó harcolni érte.

Mark végül teljesen lemondott a másikról, Vee azonban pont most ébredt fel. Örökre búcsút akart mondani a barátnőjének, de mindenki félreértelmezte a helyzetet... ja, mert még egyszer meg kellett csókolnia, természetesen.

Hosszú időbe telt, mire Mark újra hajlandó volt befogadni őt a szívébe, és nagyon ajánlom, hogy Vee ezt még egyszer ne csessze el.

A karakterekben tetszett az is, hogy egyik sem volt lány vagy fiú, hanem Mark is karakán volt, odamondogatott a másiknak, és az ujja köré tudta csavarni.


Voltak benne aranyos jelenetek, a srácok cukik voltak együtt, az időbeli problémán túl pedig csak az bánt, hogy ennyire összecsapták, és nem készült belőle több rész.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése