Subscribe:

Labels

2021. január 24., vasárnap

Amíg itt vagyunk egymásnak 4. fejezet


 A negyedik és egyben utolsó  fejezet, melyben előfordulhatnak némileg +18-as jelenetek. ;)


-          Ha még húsz percet maradunk, ezek biztos nekiálltak volna táncolni a terem közepén – kuncogott Yoon-gi.

-          Nem is lenne rossz egy közös koreográfia – kapott a szón Jimin, a szeme csillogott. – Mindenki együtt nyomná, oltári jól nézne ki.

-          Igen, de szerintem nincs olyan menedzsment, ami jóváhagyná ezt – vélte Nam-joon.

-          Gondolod?

-          Rengeteg szervezésbe kerülne.

-          De történelmet írnánk – sóhajtott Jimin, aztán az érkező autó felé fordult. – Indulás haza!

-          Velünk is jöhet valaki – ajánlotta Jin a kulcsát forgatva. Nem láthatta, de Jung-kook olyan hevesen rázta a fejét, hogy az majdnem leesett.

-          Köszi, de ez az ülés már elő van melegítve – hárított Ho-seok.

-          Ráadásul már felvette a fenekem formáját – toldotta meg Tae, ahogy behuppant, majd Jinre kacsintott. – De ha te is jönnél, az ölemben elférsz! – Jung-kook pontosan tudta, hogy a srác ezzel az ő vérét szívja.

-          Akkor nem volt ekkora szád, mikor Teaminnel kellett volna beszélgetned – mondta neki Jimin.

-          Mert ő olyan király! Hihetetlen, hogy tudta a nevem!

Nam-joon szállt be utolsónak, de még intett a kint maradóknak.

-          Óvatosan hazafelé. Holnap találkozunk!

Jung-kook csak akkor szólalt meg, mikor Jin kifordult az esti forgalomba.

-          Sajnálom.

-          Micsodát?

-          Hogy azt feltételeztem, te és Ten…

-          Semmi baj. Most már tudod az igazat.

-          Te tudtad, hogy együtt vannak?

-          Nem.

-          De te… beszéltél neki rólunk – mutatott rá. – Nem tűnt meglepettnek.

-          Megbízom benne – mosolygott Jin. – Aztán meg ha én nem avatom be előbb, most nem mert volna nyitni felém. – Megfogta Jung-kook kezét, és a szívéhez húzta. – Ha tehetném, világgá kürtölném, és ezzel biztos Ten is így van. Most már itt vagyunk, hogy kiálljunk egymásért, ha bármi történne.


Xiao nem reagált ennyire felnőttesen. Ő még ott tartott, hogy mások is helyesnek tartják Tent, ami rendben is volt, de újra be kellett biztosítania magát a srác szívében, az ágyáról nem is beszélve. Hamar elköszöntek hát a többiektől, majd elrángatta Tent oda, ahol végre kettesben lehettek.

Ten imádta Xiao kettősségét. A színpadon előadta a visszafogott, kedves srácot, valójában viszont birtokló volt, önző és szenvedélyes. Úgy rántotta le Ten ingét, mintha az anyag megsértette volna, aztán a srác ölébe mászott, és csókolni kezdte a mellkasát. Ten hátravetette a fejét.

-          Szoktál gondolni rá? – hallotta Xiao suttogását.

-          Mi? Kire?

-          Jinre. – Ten homályos tekintettel bámult fel rá, aztán hirtelen maga alá gyűrte, és keményen megcsókolta.

-          Te kis hülye!

-          Nem vagyok hülye! Hasonlítok rá, ne tagadd.

-          Egyszer nyilván te is leszel olyan tehetséges – somolygott Ten, és becsúsztatta kezét a másik inge alá. Xiao felsóhajtott. – De nem indulok be rá. Helyes férfinak tartom, viszont az én ízlésemnek túl visszafogott. Én a kis vadmacskámat szeretem. – Ezúttal Xiao volt az, aki leteperte a másikat.

-          Igazán? Ez azt jelenti, hogy megdughatlak?

-          Ha már ilyen szépen kéred… - Xiao szeme elkerekedett, egy másik testrésze viszont nagyon is készen állt a feladatra.

Próbált gyengéd lenni, amennyire tudott, de olyan régóta vágyott már Tenre, hogy lehetetlennek bizonyult visszafognia magát.

Mikor kedvese hátára omolva elélvezett, szégyen vagy sem, elsírta magát. A szívét boldogság repesztette szét, a feszültséget pedig csak a könnyeivel tudta levezetni.

Be akart somfordálni a fürdőbe, de Ten magához húzta és átkarolta, izzadt arcát Xiao ugyancsak izzadt nyakába temette.

-          Szeretlek, ugye tudod? – suttogta Ten, mintha tudta volna, hogy Xiaónak erre még a fantasztikusan perzselő szexnél is nagyobb szüksége van. Bekucorodott hát szerelmese ölelésébe, és elaludt.


-          Olyan furcsa érzésem van – közölte Jung-kook. Épp az esti rutinjukat végezték a fürdőszobában, így Jin az arcára feltett maszk alól nézett rá kérdőn. – Régen egy ilyen este után tuti egymásnak estünk volna, nem? Van egy olyan gyanúm, hogy Ten és Xiao pont ezt csinálja… - Jin vigyorát látva elpirult. – Nem mintha érdekelne, mit művelnek…

-          Nos – mondta Jin -, ahogy mondtad, régebben mi is azt tettük volna. De akkor még nem osztottuk meg egymással az életünket. Csak lopott pillanataink voltak, amit ki akartunk használni.

Tíz perccel később már a hálóban voltak.

-          De ami azt illeti – folytatta Jin -, van számodra egy meglepetésem. – Felhúzta a pizsama felsőjét, az alsót pedig letolta, hogy feltáruljon az öle. Jung-kook hálás volt, hogy a farka nem bukkant elő, mert nemigen tudott volna uralkodni magán. – Ülj le az ágyra. – A srác megtette, Jin pedig a lábai közé állt. – Itt. Látod?

És Jung-kook látta. Apró volt és rejtett, de ott virított a saját neve Jin testén. Elérzékenyülve nyomta arcát a másik hasába, Jin pedig a tarkóját cirógatta.

-          Én ma már így nyilvánítom ki, mennyire szeretlek.

Jung-kook ekkor nem bírta tovább; ledöntötte Jint az ágyra, s ezzel egy időben lekapta róla a felsőjét is.

-          Nincs ellenedre, ugye?

-          A tied vagyok – csillogott Jin vággyal telt szeme.

-          Nem volt ez mindig így – suttogta Jung-kook, és hagyta, hogy lesimogassák róla a ruhát.

-          Én már nem is emlékszem az azelőtti időre.

-          Én még igen. Halványan. – Beharapta az ajkát. – Jól fog jönni egy kis ismétlés.

Az együttlétük lassú volt, forró és szenvedélyes. Jung-kook addig nyújtotta az élvezetüket, ameddig képes volt, de egyszer minden határt át kell lépni.

-          Szeretlek, ugye tudod?

És Jin tudta. Minden egyes nap már évek óta. Akkor is tudta, amikor éppen egyikük sem mondta ki, de néha a tettek többet mondanak ezer szónál.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése