Subscribe:

Labels

2021. április 18., vasárnap

#27 BL sorozat értékelő (TharnType Wedding day special)



Sziasztok! 
Elérkezett hát a perc, amire mindannyian vártunk... vagy épp nem vártunk, mivel most aztán már tényleg, végérvényesen el kell búcsúznunk a srácoktól.
De előtte még lássuk, mit is kaptunk a mostani kiegészítő résztől.

TharnType the series - Wedding day special

Vigyázat, spoiler, valamint +18!


Szerintem senkit sem fogok meglepni, ha elárulom, a rész Tharn és Type esküvője köré épült. Velük tarthattunk néhány héten keresztül, ahogy megnézik a meghívót, ahogy egyeztetik Champpal a menüt, vagy ahogy megnézik épülő közös házukat, ahol az esküvőt is tartják. 


Emellett Tharn rendszeresen bejelentkezett egy saját, kézi kamerán keresztül, mert ő is dokumentálni akarta ezeket a szép pillanatokat.



Ez azért volt kifejezetten aranyos, mert a végén Type is hagyott titokban egy kis üzenetet a kamerán, hogy ő is izgul, egész éjjel nem aludt, de nehogy elmondjuk Tharnnak.

Némileg keserű a szájízem, mert azt hittem, az előző kiegészítő részhez hasonlóan itt is lezárunk majd néhány szálat, vagy csak valamivel informatívabb jeleneteket kapunk. Ehhez képest - számomra - túlságosan giccses és semmitmondó lett ez a másfél óra.

Félreértés ne essék; rettentően örülök, hogy az egyik kedvenc párosom annyi év után végre révbe ért. De ezen a részen annyira érezhető volt, hogy boldoggá akarják tenni a nézőket, mert hiszen mindenki erre várt, és talán az indokoltnál csillámosabb, nyálasabb lett az egész.

Az esküvői előkészületeken túl természetesen kaptunk további erotikus jeleneteket. Ezek némelyike egy-egy korábbi jelenet kiegészítése volt, amit az eredeti sorozatban félbevágtak, és mondjuk akkor nem láthattuk a durvább smárolásokat, itt azonban ez az igény is ki lett elégítve.







De ezeken a kiegészítéseken kívül is volt egy-két erotikus jelenet, főleg az egyiknél éreztem azt, hogy ez tisztára olyan, mint egy pornó. Sokkal megrendezettebbnek tűnt, mint a korábbiak, és nem éreztem azt az intimitást, az igazi vágyat, mint a srácok néhány másik jeleneténél.



Mert például ez egy kevésbé erőltetett erotikus jelenet, spontán alakult ki, mégis imádtam.









Azt is megmagyarázhatná nekem valaki, a meleg pasik - illetve a sorozatok készítői - miért vonzódnak annyira a vízhez. Szinte minden BL sorozatban benne van egy olyan jelenet, amikor a vízben, a víz alatt csókolóznak, és nem mondom, néha tényleg erotikus a dolog, de számomra sokkal inkább kellemetlen. De ez ugye egyéni vélemény.

A másfél óra eleje tehát visszaemlékezésekkel, cuki, soft jelenetekkel, illetve erotikával telt. Aztán végre elérkezett a nagy nap!


Fogmosással indítottunk, megbeszéltük, készen állunk-e a továbbiakra, és Type itt vette fel a kis meglepetést, amit Tharn majd jóval később néz csak meg.

Az esküvőn természetesen mindenki jelen van, aki fontos volt a srácok életében, vagy kapcsolatuk alakulásában. Még szerencse, hogy Leo és Fiat nem kapott meghívást... azt nem éltem volna túl.



A szülők beszélgetnek, és olyan érzésem volt, mintha ezek még sosem találkoztak volna. Ami durva, ha figyelembe vesszük, hogy Tharn és Type hét éve van együtt. Type apja hozza a szokásos formáját, Tharnt szapulja, és reméli, vigyázni fog a fiára. Persze mikor megjelenik Tharn húga, akit apuka imád, akkor rögtön megváltozik a szélirány, és Tharn lesz a legrendesebb ember a világon.







Techno továbbra is idegesített, főleg, hogy folyamatosan piszkálta a Champ/Doki párost, pedig ők kifejezetten cukik voltak. Eljött az esküvőre egy lány is, akinek korábban tetszett Champ, és Techno próbálta arra terelni a beszélgetést, de Champ őszintén belenézett Doki szemébe, és mondta neki, hogy rajta kívül nem lát senkit, nem érdekli senki. Helyes!





Kivonulás előtt volt még néhány percük együtt, és ismét kaptunk egy bensőséges, soft jelenetet. Itt már Type arcán is láttam a boldogságot, a szerelmet, azt, hogy felkészült a házasságra.










A fogadalmak természetesen nagyon édesek voltak, és hőn remélem, ezentúl tényleg nem fognak annyit veszekedni... illetve utána mindig kibékülnek majd.



Kicsit sajnálom, hogy nem tudok többet mondani erről a részről, de nagy dolgok itt már nem történtek, az esküvő volt a lényeg, szóval ezt a kiegészítő részt inkább látni kell, átérezni, együtt örülni a srácokkal, aztán fájó szívvel elbúcsúzni.

Mint már nem egyszer említettem, Tharn és Type az egyik örök kedvenc párosom. Szépen építették fel a kapcsolatukat, hihetőek voltak a problémák, az erotikus jelenetek perzseltek, a két színész között megvolt a kémia, és hét évvel később is sok olyan gond volt, amire bőszen bólogattam, hogy ez simán megtörténhet. Kaptunk tessék-lássék problémákat, vagy szálakat, de mindent összevetve ezt a sorozatot, mindkét évadát, látni kell!

Köszönöm srácok a sok-sok boldog percet, a forró erotikát, a könnyeket, a mosolyokat, köszönöm, hogy az életetek része lehettem. Találkozunk a könyveteknél!

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése