Subscribe:

Labels

2022. június 5., vasárnap

#61 BL sorozat értékelő (The Tuxedo)

 


Az olvastam, elég nagy volt a költségvetése a sorozatnak, ami az öltönyökön meglátszott, a széria minőségén viszont nem annyira.

The Tuxedo

Vigyázat, spoiler és +18!


Mindenképpen meg kellett néznem ezt a 8 részes sorozatot, mivel a két főhős között egész jó volt a kémia, valamint imádom az öltönyös férfiakat, nyamm.

Hősünk Aiaoon, aki egy kicsi, de minőségi szabóságot üzemeltet.


Két testvérével lakik együtt, akiknek nem sok jelentőségét láttam, hogy őszinte legyek, a két fiatalabb testvér csak egymással perlekedett néha egy eltűnt teknős miatt, de ennyi.

Aki némileg komolyabb szerepet kapott, az Sichol volt.


A srác teljesen le van égve, de egyik este az utcán elkergeti Aiaoon tesójának a támadóit, ezért hálából varrnak neki egy öltönyt, amiben elmehet az állásinterjújára.

Az interjút pedig nem más tartja, mint Nawee úr, aki egy gazdag örökös, és akinek asszisztensre van szüksége.


A srácot korábban a Lovely writer-ben láthattuk, és hát elég jó pasi, be kell vallani, én is szívesen öltöztetném/vetkőztetném. Nawee úr sajnos azonban nem valami kedves az új munkaerővel, sőt, fel sem akarja venni, egészen addig, amíg meg nem vizsgálja tüzetesebben a rajta lévő öltönyt. Ezután Sichol első - és kb. egyetlen - feladata az lesz, hogy rávegye Aiaoon-t, készítsen egy öltönyt Nawee úrnak az apja születésnapi ünnepségére.

Aiaoon azonban kerek-perec nemet mond, mivel a saját apjának volt korábban egy összetűzése Nawee apjával - Nawee apja konkrétan ellopta Aiaoon apjának öltönytervét.

Sichol viszont addig könyörög a férfinak, míg az végül hajlandó elmenni Nawee fényűző otthonába. Nawee itt is jól bemutatja magát, mert masszőrnek hiszi a férfit, és bezuhannak a fürdőkádba.




Mivel ugye a BL sorozatok tekintetében elvárás, hogy a felek essenek "véletlenül" egymás szájára.
Legalább egyszer.

Aiaoon adna még egy esélyt a másiknak, de Nawee továbbra is olyan bunkó, hogy inkább fogja magát, és elmegy. Nawee egyébként szerintem azért (is) volt olyan, amilyen, mert totál zavarba jött a szabótól, akivel már közös fürdőt is vettek ugye.

Szerencsétlen Sichol továbbra is térden állva esedezik a szabónak, végül úgy dönt, leüti a munkaadóját, és egyszerűen elhurcolja a szabóhoz. Igen ám, de amit nem tud, az az, hogy Nawee nem képes elhagyni a házát, mert szinte rögtön rosszul lesz. Ez néhány gyerekkori traumára vezethető vissza.



Szájra-esés No. 2!

Innentől kicsit enyhül a feszültség kettejük között, és Aiaoon végül vállalja, hogy elkészíti az öltönyt a férfinak.











Csak leveszem a méreteidet. Miért, te mire gondoltál?

Nawee ezután az apja szülinapi ebédjére is meghívja a másikat, amit ez alkalommal az ő házában tartanak. Az öltöny csodás lesz, nyilván, de hát az is csodás, aki viseli.




Az ebéd sajnos rosszul sikerül; Nawee apja egy fa---fej, aki ekkor jelenti be, hogy leváltja Nawee-t valamilyen cég éléről, hogy a másik fiát tehesse a helyére. Nagylelkűen azért a házat meghagyja neki.

Aiaoon ezután nem győzi vigasztalni a férfit, és igyekszik rávenni, hogy hagyja el a házat, próbáljon meg újra élni. Nawee az édesanyja halála óta omlott össze, gyerekként sokat bántották, ezért lép fel nála a rosszullét, ha idegen helyen találja magát.



Nawee aztán, Aiaoon születésnapján ráveszi magát, hogy elhagyja a házat, és még egy kis ajándékot is készít a másiknak. Sajnos ez a vacsora is balul sül el, mert Nawee kénytelen szembesülni azzal, hogy Aiaoon-nak menyasszonya van. Itt egy kicsit én is mérges lettem, mert rendben, látszott, hogy a család erőlteti inkább a házasságot, de Aiaoon-ban is lehetett volna annyi, hogy elmondja Nawee-nak, illetve, ha nem szereti a nőt, akkor nem hitegeti az esküvővel.








Nna. Nem tudom, mennyi idő telik el ezután, de Nawee ismét bezárkózik, nem megy sehová, nem beszél senkivel. Aiaoon nagy nehezen közli a menyasszonyával, hogy nem fogja feleségül venni, aztán, Sichol telefonja után - aki elmondta, hogy a főnöke bezárkózott - elrohan Nawee-hoz, és hát...







Én aztán mindig tapsolok, ha erotikus jelenetet kapunk, de ez számomra csak 70%-ban volt megalapozott, mivel az urak alig beszélgettek, csak durr bele a közepébe. Aiaoon továbbra is győzködi a másikat, hogy menjen ki, ő mindig mellette lesz, és ez végül hatásosnak bizonyul. Nawee kimerészkedik, de nyomban bele is zuhan egy medencébe. Aiaoon persze mellette van, de Nawee megint egy éretlen dolgot tesz; megsérti a férfit azzal, hogy "ugyan, te csak egy szabó vagy, miből gondolod, hogy komolyan érdekelsz?", és otthagyja. Báá! Nem tudom, most ezt azért tette-e, mert azt hitte, Aiaoon-nak továbbra is menyasszonya van, vagy mert nem állt készen arra, hogy kimenjen... semmilyen értelemben.

A nap megmentője természetesen ismét Sichol lesz, aki elmondja gazdájának, hogy Aiaoon hamarosan Angliába utazik, szóval, ha tenni akar valamit, akkor most tegye meg. Nawee kipattan a kádból, és kissé tántorogva bár, de elmegy a szabóhoz - útközben még a mostohatesójának is jól beolvas, aki erre frappánsan vág vissza: "Megmondalak apának!"









A hetes és a nyolcas részt már rettentően elnyújtottnak éreztem, a nyolcas végén konkrétan perceken keresztül smároltak, meg visszaemlékezéseket kaptunk, és azért egy 20 perces rész esetében 5 perc smárolás elég sok! No, nem mintha panaszkodnék, szerencsére a két férfi jól működött együtt.



Több fotósorozatuk is van fent a neten, és hát nem tudom, randiznak-e, de ha nem, akkor sürgősen tegyék meg.

Sokkal több lett volna ebben a sorozatban, mint amit megvalósítottak, amiért csalódott vagyok. Jóval részletesebben ki lehetett volna bontani Nawee betegségét, felépülését, karakterváltozását, azt, hogyan segít neki Aiaoon szerelme, hogy újra teljes életet élhessen. Az erotikus jelenetek, az öltönyök, és Sichol mentette meg a sorozatot.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése