Subscribe:

Labels

2022. május 8., vasárnap

#57 BL sorozat értékelő (Color rush 2)

 


Emlékeztek még az első évadhoz írt ömlengésemre?
Most semmi olyasmire ne számítsatok.

Color rush 2

Vigyázat, spoiler és jó sok kiakadás!


Főszereplőnk továbbra is a fiatal Jin... akarom mondani, Choi Yeon Woo...


... aki színvak, vagyis Mono, és az első évadban megtalálta a Probo-ját, azt a személyt, aki vissza tudja neki adni a színeket, ő volt a gyönyörű Go Yoo Han. De nem hagyták, hogy ezek a szerencsétlenek sokáig boldogok legyenek, ugyanis a második évad úgy kezdődött, hogy Yeon Woo azon töpreng, ki rabolta el Yoo Hant, egyáltalán miért, és milyen furcsa, hogy váltságdíjat sem kértek. Két barátjuk, az első évadból ismert és kedvelt Jung Joo Haeng és Kang Min Jae úgy tudják, Yoo Han elutazott, és magára hagyta Yeon Woo-t. Csak Yeon Woo tudja, hogy miközben Yoo Han őt védte, végül elrabolták.

Yeon Woo és a nagynénje - a riporter - tovább nyomoznak a srác anyjának eltűnése ügyében, és most már Yoo Han is a listán szerepel. A nagynéni szeretné, ha Yeon Woo kimaradna ezekből a dolgokból, mégis elküldi egy temetésre, ahol Yeon Woo találkozik más Mono-kkal, valamint a halott lány bátyjával.


Kim Se Hyun eléggé meg van rendülve, de ki akarja deríteni, ki tette ezt a húgával, és mivel Yeon Woo álmodott a lányról, így szövetség köttetik közöttük. 



Volt korábban egy jelenet, amikor Yeon Woo közbelépett, amikor Se Hyun húgát bántalmazták, de nem tudom, ez valóság volt-e, és hogy mikor történt.

Lényeg a következő: bizonyos gazdag Mono-k más Mono-kat rabolnak el, illetve csábítanak magukhoz egy "gyógyszerrel", amivel elvileg láthatják a színeket Probo segítsége nélkül is. Ez a cucc csak ideiglenes, viszont megkaphatják a prob műtétet is, így már ők is láthatják a színeket. Egy amolyan cukorkagyárban dolgoztatják szerencsétlen Mono-kat, akik bármit megtesznek, hogy a legjobb alkalmazottak legyenek - Se Hyun húga egyébként ezt üzente az álmon keresztül Yeon Woo-nak, mert azt mondta, segítsen neki, hogy a legjobb alkalmazott lehessen. Tehát a lányt is befűzték, és elvitték a műtétre, ott azonban meghalt.



Se Hyun és Yeon Woo végül eljutnak a szervezethez, beépülnek, és még épp sikerül megmenteniük egy lányt, de a két főkolompos megszökik. A két srácnak is épp, hogy sikerül megmenekülnie.

Hihetetlennek találtam a dolgot. Néhány gazdag fazon másokon kísérletezik, hogy ők egyszer láthassanak, és milliókat kaszálhassanak a műtétből. Eddig már 37 ember halt meg, sajnos Yeon Woo anyukája is.

A beharangozóban kaptunk egy olyan morzsát, hogy Se Hyunnak van egy titka, amit nem mond el Yeon Woo-nak. Meglepetés, Se Hyun is Mono! Így még akkor sem lehetnek együtt, ha akarnának. Se Hyun egyébként kedveli a másikat, meg akarja védeni, törődik vele, és teljesen megértem, Yeon Woo oltári cuki, okos, és még csak nem is önző.

A végén, amikor kijönnek a kórházból, ott állnak a dombon, ahol Se Hyun húgát eltemették, és egyszer csak Yeon Woo azt mondja, elmegy onnan, de ad még egy ajándékot a másiknak...


... és megcsókolta! Oké, láttam, hogy lesz valami "csók", de azt nem gondoltam, hogy Yeon Woo fog lépni.


Vagyis, várjunk csak. Ezt igazából csak Se Hyun képzelte el, semmi ilyesmi nem történt. Beszélgettek, aztán elmentek enni. Azt becsültem a srácban, hogy habár kedvelte Yeon Woo-t, elfogadta és megértette, hogy a srác Yoo Han-t szereti.

Nagyon sajnáltam mindkettőt a veszteségeik miatt, meg hogy nem láthatnak színeket, és még azzal is meg kell küzdeniük, hogy sokan gyűlölik őket. De! Sehol nem volt az első évad érzelmessége, az a gyönyörűség, amit Yoo Han mutatott a másiknak. Távozásával tényleg kifakult minden szín? A stáblista utáni jelenetben egyébként láthattuk, hogy a Mono-k haláláért felelős nő leült egy bekötözött arcú srác mellé, és azt mondta, Yoo Han, ébredj fel, Yeon Woo látni szeretne. Nagyon örülnék, ha a Yoo Han-t játszó színész visszatérne! Komolyan sokkal fakóbb volt nélküle ez a sorozat.

Nem sokat tudok hozzátenni. Gyorsan végig lehetett érni rajta, és mint mondtam, sajnálom a srácokat. Yeon Woo továbbra is nagyon aranyos, drukkolok neki, hogy boldog legyen.




0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése