Subscribe:

Labels

2022. november 2., szerda

#75 BL sorozat értékelő 2/2 (KinnPorsche)

 


Ketté kellett szednem a cikket, mert a rendszer nem bírta a sok képet!

Itt a folytatás!

Vigyázat, spoiler, és +18!

A nagy titok előtt kaptunk azért még egy kis jóságot is.





A jó előre beharangozott, híres-neves medencés jelenet!

Porsche-t ismét felkeresi a nagybátyja, és bizonygatja, hogy Kinn családjának köze van a szüleik halálához. Porsche nyilván nem akarja ezt Kinnel megbeszélni, helyette ő és Vegas próbálják meg felkutatni a sofőrt, aki ott volt a szülei halálakor.




Két hét!? Két hete ismerik egymást??!!



Vegas csak Pete miatt hajlandó segíteni, látni akarja, Porsche pedig végre leveri rajta, amiért elrabolta. A részleteket persze nem ismeri.

Mert mint ahogy az előző részben említettem, Pete továbbra is az első családhoz hűséges. Nem szökik meg ugyan, amikor lehetősége lenne rá - helyette vigasztalja Vegast az elpusztult háziállata miatt -, de végül nem bírja tovább a fogságot.












Szerencsére Tankhunnak eszébe jutott végre Pete, így még valami szertartást is rendeztek, aztán jól megijedtek, mikor Pete felbukkant.







De egyikük sem önmaga többé.








Vegas felkeresi Pete-et, de a srác nem tudja megölni.

De senki más nincs túl jó hangulatban. Porsche ugye elvitte az öccsét, de Tankhun meg Kim is azt hiszi, elrabolták őket, így igencsak idegesek.



Mit csinálj egy szerelmi csalódás után? Festesd be a hajad!


Aztán pedig, nem hiába említettem, hogy a papa rettentően jó stratéga. Kim megérezhetett abból valamit, hogy az apjának valahogy köze volt Porsche szüleinek halálához, csak nem tudta kinyomozni, micsoda - Chay elterelte a figyelmét, ez érthető is.

Szóval, a papa irányította a szálakat a háttérből. Ő verette meg Porsche nagybátyját, hogy pénzre legyen szükségük, és hogy Porsche így kénytelen legyen Kinn testőrének állni. Be akarta fogadni őket a házba, újra egyesíteni akarta a családot.

Mert Porsche anyja a húguk volt.




A papa még a halálát is megjátssza, mindenki gyászolja, csak azért, hogy rávegye a testvérét, a második család fejét a támadásra. Ez sikerül is, Vegas az apja mellett harcol, egy darabig legalábbis. 








Ismét szeretném felhívni rá a figyelmet, Kim milyen veszett szexin... öö, jól harcol.







Kinn és Porsche egymás mellett van, ahogy annak lennie kell. De egyikük sem akarja elhinni, hogy Kinn apja eltitkolta előlük a húga létezését, azt, hogy a nő még továbbra is él. Zavaros volt a magyarázat a múltról, de a megoldást zseniálisnak tartom; Korn úgy adta elő, mintha ő lett volna a békítő, és Gun lőtte volna le a házaspárt - mert a nő nem akart visszatérni a házba -, Gun meg éppen fordítva, Kornt állította be gyilkosnak. Sajnos azonban a teljes igazságot talán már sosem tudjuk meg, ugyanis Gun meghalt.

Porsche lett a második család feje, s ezáltal (majdnem) egyenlő Kinnel.



















Vegas apja meghalt, mindent elvesztett, de Pete még itt van neki.


 











A harmadik páros sajnos kevésbé járt jól.



Nem volt egy tökéletes sorozat, viszont valószínűleg mérföldkövet fog jelenteni a BL sorozatok világában, akárcsak anno a Sotus, amit nem lehet megkerülni. Azt mondják, a könyv még ennél is durvább, és hogy például a sorozatos Vegasnak nem sok köze van az eredetihez.

Természetesen hétről-hétre vártam a részeket, és izgultam a srácokért. Ahhoz képest, amit az eredeti előzetesben láttunk, teljesen mást kaptunk, de ez talán nem is baj. Kinn itt sokkal emberségesebb lett, Porsche meg kevésbé volt beképzelt.

Nagyon sok hazugság volt a sorozatban. Tudom, kemény világot mutattak be, de ez a kapcsolat két hét alatt jött létre, és ezalatt szerintem valamelyik mindig hazudott a másiknak. Nagyon nem szerettem Kinn kezdeti szemétkedéseit, de értettem, hogy tartania kellett magát a vezető szerephez. Ehhez képest nekem már nagyon ellágyult a végére.

Amit szerettem, és amit szeretnék kiemelni, azok a barátságok.



Kinn két barátját imádtam, szívesen hallanék még róluk. Ismerték Kinnt, tudtak a múltjáról, és mindig ennek megfelelő tanácsot adtak neki. Szerintem Pete volt Porsche egyik legjobb barátja, még ha Porsche el is van látva rendesen barátokkal. Pete volt az, aki a bekerülése után végig támogatta, elmondta neki a dolgokat, és ő ment utána a második család házába is.

Ha már Pete, ő volt számomra a legjobb karakter - persze Tankhun mellett. Megláthattuk, milyen önzetlen, kedves, segítőkész ember, aki a végletekig hűséges, ugyanakkor a múltja miatt van egy sötét oldala is, amit eddig nem engedhetett a felszínre. Vegas megváltozott, hála neki, és nagyon remélem, hogy kicsit kevésbé lesz fájdalmas a kapcsolatuk.

Szeretettel várjuk a második évadot!





0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése