Subscribe:

Labels

2022. október 30., vasárnap

#75 BL sorozat értékelő 1/2 (KinnPorsche)


Aki még mindig nem ismeri ezt a sorozatot, az jobb, ha gyorsan elássa magát.
Vagy pótolja a hiányosságot.

KinnPorsche

Vigyázat, spoiler, +18, és erőszak!


A Word of Honor, a Guardian, a Devil judge és a Not me után ismét itt van egy grandiózus sorozat, aminek vissza kellene adnom a tartalmát, valamint azokat az érzéseket, gondolatokat, amiket bennem keltett. A fent felsorolt nagy sikerű alkotásokhoz hasonlóan itt sem törekszem tökéletességre, blogra vetem, ami éppen eszembe jut, vagy ami mély nyomot hagyott bennem a történettel kapcsolatban. Persze erotikus képekből sem lesz hiány, ne aggódjatok.

Egyik elbeszélőnk Kinn, az első (maffia) család középső fia. Jelenleg úgy tűnik, ő lesz az, aki az apjuk visszavonulása után átveszi a stafétabotot, mert most is sokat tárgyal, miközben másik két testvérét nemigen érdekli az ügy.


Én itt állandóan csak a mögötte álló Big mozdulatait figyeltem. *-*

Legidősebb bátyjuk, Tankhun inkább drámakirálynő, mint egy jövendő maffiavezér. Gyerekkorában többször elrabolták, így sehová sem megy a testőrei nélkül, ellenben élvezi az életet, bulizik, iszik, ahelyett, hogy kemény edzésre biztatná a testőreit, inkább maga mellé veszi őket, hogy sorozatokat nézzenek. Az öltözködését nem kommentálnám, a személyisége viszont fantasztikus. Hiába volt Kinn meg Porsche a főhős, Tankhun volt a legnagyobb király(nő) a sorozatban.



Öccsük, Kim már nem lakik együtt a családdal. Zenei karrierjét építgeti, és folyamatosan nyomoz valami után, amiről mi az elején nem sok információt kapunk.


Ott csatlakozunk a történethez, ahol másik hősünk, Porsche is. Porsche egyetemista - jobb napjain -, közben éjszakánként egy bárban dolgozik, hogy el tudja tartani az öccsét. Szüleik autóbalesetben haltak meg - ő legalábbis így tudja.



Öccse, Chay - roppant kreatívak voltak a szülők nevek tekintetében -, aki visszahúzódó, nem annyira vagány, mint a bátyja, ellenben zenészi álmokat dédelget. Ki lehet találni, ki a példaképe.


Porsche tehát nagyban éli az életét, kiszolgálja a vendégek - különös tekintettel a nők - igényeit, bezsebeli a jattot, és szex után szívja a cigit a raktárban. Egészen addig, amíg egy öltönyös fazon be nem szalad, és segítséget nem kér tőle. Innentől kezdve az élete teljesen megváltozik. Végignéztem a sorozatot, de továbbra sem tudom megmondani, jó vagy rossz-féle változás volt-e ez.








Porsche megmenti Kinnt, cserébe pedig megkapja a férfi óráját. Persze ennyivel nem zárul le az ügy, mert Kinn apja - aki felvételről látta Porsche előadását - azt akarja, hogy Porsche legyen a fia új testőre.




Nem hiába van a papa előtt mindig egy sakktábla; rettentően jó stratéga.

Lehet sejteni, hogy ez kiknek nem tetszik - bizony, a képzett testőröknek, főleg Bignek, aki abban az üldözésben sérült meg, amiben Porsche segédkezett, és aki most kénytelen felkötözött kézzel nézni, ahogy Porsche beszivárog az első család rezidenciájába.


Node, Porsche nem adja ám könnyen magát! Kinn és a testőrei jól ellátják a baját, de nem hajlandó igent mondani. 





Aztán azonban uzsorások kopogtatnak az ajtaján, és kiderül, hogy a nagybátyja teljesen eladósodott, ezért pedig Porsche-nak sürgősen pénzre lesz szüksége.

Így költözünk be az első család rezidenciájára.

Nem mondhatnánk, hogy Porsche nagyon élvezi az új munkáját. Nem csak a testőrök, hanem Kinn is folyton gyötri, egyszer majdnem meg is öli; látszólag legalábbis. Egyik legjobb jelenet a sorozatban.

Kinn és az apja épp a második családdal tárgyal, mikor befut a család kisebbik fia, Macau, és elpanaszolja, hogy Porsche megütötte. Porsche meg rögtön nyitja a száját, hogy megvédje magát - azt hitte a kölyökről, valami cseléd fia -, mire Kinn a nyakára kulcsolja a kezét, és majdnem megfojtja. Szerintem rettentően fontos és ikonikus jelenet ez.

 



Miután Porsche magához tér, az egyik legértelmesebb ember a sorozatban, Pete...



... elmagyarázza neki - ezt, meg még sok minden mást is -, hogy Kinn ezzel igazából megmentette az életét. Azért, ahogy Macau-val viselkedett, Gun, a srác apja, és a második család feje simán lelőhette volna. Így viszont, hogy Kinn magára vállalta a büntetést, annyiban hagyta. Már itt láthattuk, Kinnek milyen ingoványos talajon kell haladnia. Főleg, hogy...


... Kinn már az elején ÍGY néz Porsche-ra; a párom is szokott így nézni rám, amikor valami viccesen hülye dolgot mondok/teszek. És a párom szeret engem. Tehát Kinn... de ne szaladjunk ennyire előre.

Kinn az elején nagyon szeszélyesen viselkedett. Egyszer kedves volt Porsche-sal, egyszer meg szemét, és ezt nagyon gyakran váltogatta. Porsche nem tudott kiigazodni rajta, de Pete biztosította róla, hogy a családban még Kinn a legnormálisabb. Tankhun-t figyelembe véve ez talán igaz is. Az sem segít a helyzeten, hogy Porsche kezdetben sok hibát vét - elvégre nem képzett testőr, csak egy srác. Nem figyel eléggé Kinnre egy eseményen, így azt majdnem megölik. Átalussza az eligazító kisfilmet, visszaszól, amikor nem kellene, stb. Kinnek pedig példát kell statuálnia, így rendre megbünteti. 




Ó, de Porsche legnagyobb bűne a következő!

Megöli Tankhun szeretett halait, amikor belevizel a medencéjükbe!






Ezen a pasin eldobtam az agyam. :D És hogy "büntette" meg Porsche-t? Beöltöztette hableánynak, hogy szórakoztassa őket. :D

Tankhun viszont tényleg olyan, mint egy gyerek, kb. öt perc alatt el is felejtette a sérelmeket, főleg, mikor tudomására jutott, hogy Porsche megütötte Macau-t, amit már ő is rég meg akart tenni.



Azt kéri hát az öccsétől, adja neki Porsche-t, ő meg odaadja Pete-et, aki túl unalmas neki. Nos, annyit mondhatok, hogy Tankhun mindig megkapja, amit akar, és Porsche karrierje itt új magasságokba emelkedik.


Porsche megszokta már a kemény edzéseket, azzal viszont nem tud mit kezdeni, hogy naphosszat a kanapén kell ülnie, és sorozatokat kell bámulnia. Hogy feldobja a helyzetet, pornót nézet a többiekkel, de ez is hamar lecseng. Amit azonban Tankhun imád; Porsche nem egyszer elviszi őket bulizni abba a bárba, ahol korábban dolgozott.




Lassan nem lesz titok, hogy Kinn érzelmeket táplál Porsche iránt. Gyengéden néz rá, a barátai is megjegyzik, hogy pont az esete, Big pedig arról is gondoskodik, hogy Porsche megtudja, a főnökük meleg.





Kinn meglepődött, de jól is esett neki Porsche reakciója.







Kinn törődni kezd a másikkal, ami az ő "szakmájában" bizony nagyon veszélyes. Magával viszi Porsche-t akkor is, amikor pénzt kell behajtania, és Porsche nem tudja ezt olyan könnyedén kezelni; hiszen a nagybátyja pont a másik oldalon áll.






Kinn hiába próbál távolságot tartani, a vágyai legyőzik. Porsche utána különösen kimérten viselkedik vele, mert hát basszus, végtére is be volt drogozva*, Kinn meg nem. Egyértelmű, hogy Kinn kihasználta a helyzetet, jóllehet nem akarta bántani.













Ahogy ezt el is mondja később, mikor elrabolják őket. Nagyon furcsa volt a szituáció, nem hittem el, hogy tényleg ennyire eltévedhetnek az erdőben, hogy tucatnyi testőr sem tudja megtalálni őket, de itt mutatkozott meg először Kinn stratégiai érzéke. Ő szervezte az egészet, hogy meg tudják beszélni, ami köztük van. Azt hiszem, Kinn az apjával is beszélt már erről, és az öreg nem adta az áldását, mert szerinte Kinnek a munkával kellene foglalkoznia, amit Porsche iránti érzései nagyban befolyásolnak.



Kinn visszautasította a szeretőjét, mert már Porsche az, akit akar.






Kinn mindennél jobban szeretne ott maradni az erdőben, nem törődni a kötelezettségeivel, csak ő és Porsche. Sajnos ez azonban nem valósulhat meg. Legalább kibékülnek, és Kinn végül hajlandó lenne elengedni Porsche-t, sőt, még le is löveti magát érte. Porsche ebből láthatja, hogy Kinn tényleg szereti és törődik vele.












Hadd mutassam be azt a karaktert, aki a kedves, szeretetreméltó, segítőkész Pete totális ellentéte. Ő Vegas.



Ahogy Pete bemutatja Porsche-nak a férfit; ő olyan pozíciót tölt be a második családban, mint Kinn a sajátjában. Egyszer valószínűleg ő követi az apját, de addig is minden alkalmat megragad, hogy szemétkedjen az első családdal, főleg Kinnel. És már a legelső pillanatban kinézi magának Porsche-t. Ő drogozza be Porsche-t egyik alkalommal, és majdnem sikerül is kihasználnia a helyzetet. Kíváncsi lennék, mit szólna hozzá, ha tudná, hogy a droggal segített közelebb kerülni a két főhősnek. Vegas teszi a szépet Porsche-nak, aki kezd rá barátként tekinteni, főleg, hogy Kinnel még mindig nem tudták tisztázni a dolgaikat. Jobban mondva, Kinn általában főnökösködik, Porsche viszont néha ki akar szabadulni abból a házból, Vegas pedig készséggel segít neki.


Kinn azért is mérges, mert Porsche-nak az első családhoz kellene hűségesnek lennie, közben meg Vegassal motorozgat.

Kinn és Porsche néha kénytelen együtt dolgozni Vegassal, aki rendesen ki is használja a helyzetet, Porsche hiába nem akar tőle semmit.

Kinn aggódik, nem akarja Porsche-t elengedni Vegassal, de ő maga jelenleg nincs akcióképes állapotban.




De Vegas ezzel ismét csak azt éri el, hogy kapunk egy perzselő erotikus jelenetet Kinn és Porsche között. Mert Kinn mindent szexszel akar megoldani ahelyett, hogy elmondaná, mit tervez.











Nálam ez az erotikus jelenet vitt mindent.


Miközben Kinn lábadozik, Vegas azt kéri tőle, adja át neki Porsche-t, hogy együtt nyomozhassanak. És hát Kinn-nek muszáj megtennie. Nem mintha nem lenne mérges emiatt, de minél jobban provokálja Vegas, ő annál kevésbé mutathatná ki az érzelmeit.



No, persze Kinn nem egyedül küldi be őt a medve barlangjába.




Hú, de szép itt ez a srác.
Kinn barátai persze tisztában vannak a srác érzelmeivel, és győzködik, hogy minél hamarabb valljon színt.


A következő időszakban Kinn tényleg megpróbál kedvesebb lenni, randizni viszi a másikat, vagy... kemény büntetésben részesíti, hogy a testőrök ne fogjanak gyanút. Pete és Big már-már sajnálja is Porsche-t, amiért ennyi büntetésben van része. :D







Értelmet nyert a poszter.



Annyira jól elvannak, hogy Pete-ről teljesen meg is feledkeznek.

Valaki azonban követi őket, jobban mondva Kinnt, és igyekszik megakadályozni a boldog pillanatokat.


Vegasnak volt már korábban egy elszólása, és a testőrök is előszeretettel emlegetik, hogy volt egy nagy szerelem Kinn életében, de becsapták, ő bezárta a szívét, és - elvileg - megölte azt, aki ezt tette vele. Persze Vegas igyekezett erősíteni ezt a pletykát, Kinn pedig sosem volt hajlandó többet mondani erről.

Mikor Porsche aggódni kezdett amiatt, hogy követik őket, és leírta a külsejét, Pete rögtön Kinn exére gyanakodott, aki elvileg halott volt. Gyakorlatilag meg nem. És most visszatért!

Tawan érkezése több szempontból is felkavarja az addig sem unalmas napokat. Tawan korábban elárulta Kinnt az ellenségnek (oroszoknak?), akik elvileg eddig fogságban tartották, most viszont megszökött, és bizonygatja, hogy ő szerette Kinnt, és nem árulta el. Sőt, ennél tovább megy, és azt sugallja, hogy az igazi áruló Porsche.




Az a hülye Porsche meg még a kezére is játszik, mikor Vegas kiszabadítja, ő meg elmegy vele. De Kinn is hülye, Tankhun hiába mondja, hogy nem lehet bízni Tawan szavában, Kinn mégis bezárja Porsche-t is. Aki pedig szereti, mindent megtesz vagy elvisel neki.

Vegasnak és Pete-nek volt már néhány jelenete korábban, ilyenkor Pete általában követte a férfit, és rendre le is bukott.




THE LOOK!
Szerettem Pete-ben, hogy minden körülmények között udvarias volt, bármit feltételezett vagy tudott is Vegasról.

Túl nyilvánvaló válasz lenne az, hogy "téged"?



Vegas olyan karakter, akit könnyű lenne utálni, de a következő pillanatban inkább már sajnáljuk. Akkor persze mélységesen gyűlöljük, mikor elrabolja Pete-et - aki azért ment a házukba, hogy megtalálja Porsche-t -, és napokon keresztül kínozza szegény srácot.

Enyhén szólva.


Meglepetés, nem Porsche volt az áruló Kinn testőrei között.





Pete-ben is van egyfajta sötétség, egyfajta őrültség.

 Ezekben a jelenetekben láthatjuk meg, Pete mennyire okos és empatikus. Ő van kifeszítve egy szobában, őt verik napokon keresztül, mégis amikor Vegas belép, azonnal azt kérdezi, minden rendben van-e vele. 
















Lassanként Vegas megnyílik neki, és megtudhatjuk, az apja milyen kegyetlenül viselkedik vele. Folyton Kinnhez hasonlítja, vagy leszólja, amiért olyan gyenge, mint az anyja volt. Ezt a kegyetlenkedést Vegas továbbviszi, és Pete-en vezeti le a dühét. Közben csak ki kellene kerülnie a férfi hatása alól, és úgy tűnik, ebben Pete segíteni tud neki. Igen, durva helyzet, és nem is értettem egyet vele, de Vegas érezhetően megváltozott. 
























Sajnos azonban Pete továbbra is az első családhoz hűséges.

Igazából Vegas mozgatta Tawant, de Tawan később már a saját szakállára cselekedett, mikor elraboltatta Chay-t, hogy Porsche utána menjen. Vegas kedvelte Porsche-t, és sosem ártott volna neki vagy az öccsének. Ő csak az első családon akart bosszút állni, mert lenézték őket, vagy éppen azért, mert az apja mindig kevésnek tartotta őt Kinnhez képest.




Kim és Big érkezett meg hamarabb, és sajnos Big már nem tudott a saját lábán távozni. Szerencsétlennek épp, hogy begyógyult a karja...!


Nagyon szépnek találtam, hogy habár Big kezdetben nem kedvelte Porsche-t, sőt, talán gyűlölte is, a végén mégis feláldozta magát érte.




Itt azért kerekedett a szemem, fúj!



Hadd tegyek itt egy gyors kitérőt.

Mint említettem, Porsche öccse, Chay zenészi álmokat dédelget, és ki más lehetne a mentora, ha nem Kim, Kinn öccse. Kim kezdetben szerintem csak azért tartja vele a kapcsolatot, hátha rájöhet valamire -valamiért nyomoz utánuk is, azt gondolja, a szüleik halála nem volt véletlen -, de később, mikor Chay romantikus értelemben közeledni kezd hozzá, már Kim érzései is előtörnek.




Éppen ott van Chay-jel, mikor megtámadják őket, a bátyjától pedig azt is megtudja, hová vitték a srácot. És hát hadd említsem meg, Kim is tud harcolni, ha úgy hozza a helyzet!





Szexi!


A történtek után azért nem maradhat minden a régiben, de a papa erre is tudja a megoldást!










Ez a fordulat azért jusson majd eszünkbe később.






Sajnos Chay és Kim között kevésbé alakulnak jól a dolgok. Chay csak akkor tudja meg, hogy Kim Kinn öccse, és azt hiszi, Kim csak a bátyja miatt közeledett hozzá. Kim pedig meghagyja ebben a hitben.





Chay ezért nem is nagyon tiltakozik, mikor Porsche felnyalábolja, és egy szállodába költözteti. Többet nem is beszél Kimmel szemtől-szemben.




Azt hiszem, Porsche itt már tudta, hogy el fog titkolni valamit Kinn elől.

Azt hittük, a Tawan-Vegas vonal volt az igazi arcul csapás, de a nagy dráma még csak ezután jön!


0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése