Subscribe:

Labels

2023. február 19., vasárnap

#82 BL sorozat értékelő (Between Us)


Újabb sorozat, újabb már bejáratott páros, akiket senkinek sem kell bemutatni.

Between Us

Vigyázat, spoiler és +18!

Mert ki ne emlékezne a reinkarnációs történetek egyik alapkövére, az Until We Meet Again-re? Nem tagadom, annak idején Pharm és Dean szenvedése engem is megérintett, de nyilvánvalóan a mellékpárosra voltam inkább kíváncsi. S most, három évvel később megkaptuk Win és Team kibontott történetszálát.

Átolvastam előtte az előző cikket, hátha írtam valamit róluk, de tényleg keveset szerepelhettek, mert csak címszavakban foglaltam össze a kapcsolatukat.

Amit igazság szerint itt is meg tudok tenni. Egyetlen adalék volt a kapcsolatuknál, amire nem emlékeztem, illetve ami valószínűleg nem lett elmagyarázva a fő sorozatban.

Valószínűleg hasonlóan indultunk, mint korábban; Team új az egyetemen, bekerül az úszócsapatba, Win pedig szinte nyomban felfigyel rá. Amit továbbra is imádtam, az Team, Pharm és Manow baráti hármasa, mindig mindenben támogatták egymást, Pharm és Manow egyetlen edzést sem hagyott ki - és nem (csak) azért, mert a későbbi pasijaik is ott voltak. A fő sorozatban is kedveltem Pharm-ot, mert mindig igyekezett mosolyogni, segíteni, rettentő szerethető volt annak ellenére, milyen "átok" sújtotta. 









Win az úszótáborban "környékezi" meg Team-et, aki fel van izgulva, ugyanis korábban a barátaival pornót nézett. Most készségesen követi Wint a szobájába, hogy segítsenek a helyzeten. Higgyetek nekem, ez volt az egész sorozat legforróbb, legerotikusabb, egyben legromantikusabb jelenete.

 




Szeretném hozzátenni, Win mennyivel jobban nézett ki leengedett hajjal.

Ebben a jelenetben, mielőtt ágynak esnének, Win biztos akar lenni abban, hogy Team nem részeg, hogy nem randizik éppen senkivel, és hogy tudja, kivel van. Imádtam ezt a jelenetet, beleborzongott minden sejtem.






Ilyet még nem tapasztaltam. Ez szembemegy mindennel, amit eddig BL sorozatokban láthattunk.










Egy kis kitérő következik. Annak idején, amikor olvastam a Végzet ereklyéi sorozatot, az agyamra ment Clary és Jace nyavalygása köteteken át, és természetesen azt akartam, hogy Magnus és Alec kapja meg a saját sztoriját. Most, amikor Magnus és Alec a saját trilógiájában főszereplő, rájöttem, hogy habár szeretem őket, de jobbak tudnak lenni a háttérben. Egyszerűen nincs bennük annyi, hogy hosszabb távon érdekes főhősök lehessenek.

Ugyanez a helyzet Team és Win esetében. Kedvelem őket, szépnek találtam, ahogy közelebb kerültek egymáshoz, de nagyon nyögvenyelősen tudtak kitölteni 12x50 percet. Pharm és Dean sztorija alapból bonyolultabb és drámaibb volt, náluk kellett ez a hosszadalmas kibontás, itt viszont már nem izgultunk azért, összejönnek-e a srácok, mert tudtuk, hogy igen. Nem volt akkora tétje a dolognak.

Ismétlem, kedvelem őket, és örültem, hogy kaptak egy hosszabb sztorit, de én megelégedtem volna 6 résszel is.

Az első néhány részt nagyon élveztem, kaptunk két erotikus jelenetet is, és itt még egyikük sem vállalta fel a valódi érzelmeit. Csak szórakozni akartak, és mindketten profitáltak ebből a titkos viszonyból.







Természetesen Win az, akiben először realizálódik, hogy többet érez Team iránt. Team a szobájában alszik, mert rémálmai vannak - erre magyarázatot kapunk később -, Win fuvarozza iskolába, kaját vesz neki, igyekszik gondoskodni róla. 



Persze a barátai előtt tagadja, hogy komolyabb kapcsolatot akarna, pedig ahogy Dean rámutat, Win egyik másik csapattag miatt sem húzza fel magát, csak ha Team késik az edzésről.





Részeken keresztül játszottuk a következő játékot:
Team: Jaj, nem mondom el az érzelmeimet Winnek, mert mi van, ha nem viszonozza?
Win: Jaj, nem mondom el az érzelmeimet Team-nek, mert nem akarom elveszíteni.

Pff.

Mindeközben mind aggódtunk amiatt, Team-nek vajon miért vannak rémálmai. Még nem állt készen, hogy elmondja Winnek, de mi láthattuk az álmait, és kezdtek körvonalazódni a történtek.



Az a gyilkos pillantás... "elhoztátok inni a pasimat??". :D
















Team-nek kisfiú korában volt egy talán kicsit idősebb barátja, akiről először azt hittem, a bátyja, de az unokatestvére volt - habár az is lehet, hogy csak névlegesen hívta így -, és akivel eltervezték, hogy ha felnőnek, úszók lesznek, Team nyeri meg az ezüstöt, a másik srác pedig az aranyat. Egyik alkalommal Team addig nyaggatta a másikat, hogy ússzanak, míg a srác bele nem ment - viszont nem melegítettek be előtte, így a másik srác megfulladt. A srác anyja pedig borzalmas dolgokat vágott a gyerek Team fejéhez; őt hibáztatta éveken keresztül. Team ezt érthető módon nem tudta feldolgozni azóta sem, és hiába vannak rémálmai minden verseny előtt, hiába retteg, a lelkifurdalás miatt kényszeríti magát, hogy elérje, amit annak idején ketten megfogadtak.

Erről Winnek egyelőre nincs tudomása, így ő is nagyon ráordít Team-re, mikor a srácnak begörcsöl a lába a vízben, és Winnek kell kimentenie.









Win ezután akárhányszor víz közelében látja Team-et, rettegni kezd érte, és ez döbbenti rá arra, hogy milyen mélyek az érzései. Dean próbálja megértetni vele, hogy ez szerelem, és nem rossz dolog, de visszatérve a korábban említett problémára; Win fél, hogy el fogja veszíteni Team-et.

Szóval ahelyett, hogy ezt vele tisztázná, elmegy inni Tullal meg Wannal - aminek persze Tul csak örülni tud, mert később bekéredzkedhet Wan ágyába.





Team azonban ott várta Wint a szobája előtt, mikor a srác hazaért, így Winnek még nagyobb lelkifurdalása lett, hogy otthagyta.









Ennek a jelenetnek se kaptuk meg az érdekes részét...

Team végül annyira kiborul, amikor hazalátogat, és elmegy az unokatestvére sírjához is, hogy Wint hívja, aki azonnal ott is terem. 







Win látta ugyan a sírt, de még mindig nem teljesen rakta össze a képet, Team pedig azt hajtogatja, miért nem ő... miért nem ő halt meg. Szívszorító volt hallgatni.







Szerintem Team érzései ezután kezdenek még jobban elmélyülni, és már olyan alkalmat is láthatunk, amikor ő gondoskodik Winről.







Ideje volt!




Azt gondolnátok, na, megint egy ígéretes erotikus jelenet... hát nem!

A végjátékban természetesen ismét a tengernél kötünk ki, mondjuk mivel úszócsapatról van szó, ez még hihető is. Elkezdődik valami Team és Win között, erre majdnem tragédiába torkollik, mikor Team félreérti Win reakcióit. Mert Team végre többé-kevésbé színt vallana, de azt hiszi, Win még mindig csak szexet akar. Elrohan, de hála a magasságosnak Win összeszedi magát, és utána ered. És... hát, végre valahára... szerelmet vallanak egymásnak.

 





De ennél jóval megdöbbentőbb volt, hogy az összes páros - a hetero kivételével - szexelt az utolsó részekben! :O

Dean és Pharm nyilván, ez nem volt titok.



De hogy a mellékpárosok is!

És akkor néhány sort a mellékpárosokról.

Természetesen Manow és az irtó cuki pasija most sem kapta meg a megfelelő figyelmet.



Annyira cukik voltak, nagyon szurkoltam nekik.

Behoztak három random srácot az úszócsapatba Team mellé, közülük az egyik jött össze valami idol-növendékkel (?), vagy valakivel, akinek a menedzsere nagyon nem nézte jó szemmel a románcot.




Te is, fiam..?!

A harmadik, és egyben talán legérdekesebb mellékszál pedig nem volt más, mint ami Win bátyja és szintén Win barátja között szövődött.




Az online térben tartották a kapcsolatot, és nem is akartak ennél többet, de Tul végül összerakta, hogy a barátja bátyjáról van szó, és amikor élőben látta, nagyon megtetszett neki. 









Wan azonban nem akart személyesen találkozni, így Tul visszavonult egészen addig, amíg Wan egyik alkalommal el nem ájult a szobájában, miközben Tullal beszélt. Tul kénytelen volt leleplezni magát, és szólt Winnek a testvére állapotáról. Wan-on nagy volt a nyomás a szüleik miatt. Hárman voltak testvérek, az öccsük nagyon jól tanult, Win szintén nagy reménység volt, csak Wan nem találta még meg a számítását, így az apjuk eléggé ostorozta. Most pedig Wan az online barátjában is csalódott, aki hazudott neki.

Win azonban elintézte, hogy Wan más megvilágításban lássa a dolgokat, és hogy azok ketten újra találkozhassanak.


:O Miből lesz a cserebogár!



Az a mosoly. *-*

S a végén mindenki boldogan él, míg meg nem... mert valami esküvőről is szó volt.... szerencsére nem Win és Team, hanem Dean és Pharm esetében.


Olyan cukik, hogy belehalok. *-*






És ezt nekik el is hittem.










Szívet melengető volt az egyik legutolsó jelenet. *-*

Mint írtam, továbbra is kedvelem a srácokat, de túl hosszú volt nekik ez a 12x50 perc, ezért kellett beletenni még plusz két mellékpárost, hogy ki lehessen tölteni az időt. Az egyik mellékpáros számomra nem is volt érdekes egyáltalán, Wan és Tul szála még el is ment, de tartom magam ahhoz, hogy kevesebb rész is elég lett volna.


0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése