Subscribe:

Labels

2023. február 5., vasárnap

#80 BL sorozat értékelő (Ai Long Nhai)

 


Annyira jól indult!

Ai Long Nhai

Vigyázat, spoiler és +18!


Nagyon jól indult a sorozat, az első két-három rész teljesen magával ragadott, mondom is.

Főhősünk, Ai elég kicsapongó életet él az államokban, így az apja úgy dönt, hazarángatja, hogy otthon fejezze be az egyetemet. Ai emiatt eléggé pipa, de hamarosan már nem győz hálálkodni a szüleinek, amiért hazakényszerítették.


Ai ugyanis az iskolába visszatérve meglátja Nhai-t, és azonnal megtetszik neki.


Az első jó pont nálam tehát az volt, hogy mindkét srác nagyon helyes, és - nagyrészt - éreztem köztük a kémiát.



Három dolgot kell megemlítenem:
1. Ai először azért figyel fel a másikra, mert hasonlít a nevelőapjára
2. Nhai nagyon hanyag, feledékeny, rögtön el is hagyja a kulcsait, amit Ai vesz fel és ad vissza neki. Emiatt fogja Kiskacsának becézni
3. Természetesen csoporttársak lesznek, és Ai - mivel azonnal törődni kezd a feledékeny Nhai-val - rögtön a csapat tagja lesz




A sorozat első fele nagyon gyorsan pergett. Ai csatlakozott a csapathoz, és figyelt Nhai-ra; még egy helymeghatározó alkalmazást is telepített a telefonjára, hogy megtalálja, ha eltévedne. Erre volt is példa, mondjuk nekem ez akkor is fura volt kicsit. A barátok is elfogadják, hogy ők ketten közel állnak egymáshoz. Mivel Ai gazdag, nem egyszer a kajával kenyerezi le Nhai-t, aki kezdetben még csajokra vadászik természetesen.

Egy alkalommal aztán felmennek inni Ai lakására, mert az egyik srác szerelmi bánatban szenved. Nhai itt felönt a garatra, és közeledni kezd Ai-hoz - erotikus értelemben! Na, itt tettem le az arcom először.









Ai igyekszik ellenállni, de mivel tényleg kedveli a másikat, kihasználja a lehetőséget. Úgy tűnt, Nhai is élvezte az estét, de ahogy az már lenni szokott, megbántja, hogy átlépte a határt, mert eddig barátként tekintett a másikra, most viszont felfedezi, hogy kezd többet érezni. Aranyosnak találtam, ahogy ráébredt erre, mert igazinak tűnt a vívódása.



Miután aztán Ai végre utoléri őt, és bevallja, hogy tényleg kedveli, megegyeznek egy próbaidőben, és abban, hogy Nhai hozzá költözik.





Ai kicsit ezután úgy kezdett viselkedni, mint egy cseléd; mosott, főzött, takarított, mindenben igyekezett Nhai kedvében járni. Nhai viszont nagyon szeszélyes volt, így sokszor adódott nézeteltérésük. A sorozat első felében kevésbé éreztem azt, hogy Nhai is olyan mélyen kedvelné a másikat - ez a sorozat második felében legalább megváltozott.

A harmadik részben kaptunk még egy erotikus jelenetet - Nhai besértődött valamin, hazarohant, de előtte tönkretette a mosógépet, Ai persze utánament, megmagyarázta a helyzetet, és szent a béke.










Amik történnek:
 - Az okos barátok elől nem tudják sokáig titkolni, hogy van valami köztük, így mindketten színt vallanak

 - Néhány lány bekavar, de hamar rendezik a dolgokat


 - Nhai apja nagyon jófej, teljesen elfogadja a kapcsolatukat

Ai folyton vigyázott a másikra és törődött vele, de bevallom, nekem itt leült a sorozat.







A drámát, amit kértem, végül a kilences részben kaptam meg.
Felbukkant már korábban is egy lány, akiről Ai a húgaként beszélt Nhai-nak, az anyjukkal viszont nem akart találkozni, nagyon mérges volt rá. Most a nő valamiért megint vissza akarta könyörögni magát, így a kilences részben megismerhettük a múltat. A fájdalmas múltat.


Ai nagyon szerette a két férfit, aki nevelte, JaoNan a példaképe volt, nem hiába hasonlította hozzá Nhai-t is. De amikor felbukkant az anyja, és ócsárolni kezdte ezt a férfit - hogy Nan elvette tőle, stb. - akkor, mivel Ai befolyásolható volt, és vágyott az anyja szeretetére, hitt neki. Nagyon összeveszett a két férfival, és elment az anyjával. A nő azonban rögtön a kórházba vitte, ahol a beteg kislányán kellett segíteni - és ezt csak Ai, a kislány féltestvére tehette meg. Ai kihallgatott egy beszélgetést az anyja és az új férje között, amiből kiderült számára, mennyire gonosz a nő, hogy csak kihasználta, és az apukái ellen akarta fordítani. Szívszorító volt látni Ai fájdalmát, de szerencsére a két férfi megtalálta, és megbocsátottak neki.




Ezért nem akar most Ai találkozni sem a húgával, sem az anyjával. Az anyja odáig megy, hogy megfenyegeti Nhai-t is, de a srác csodásan kezeli, és a szemébe mondja, hogy nem fogja elhagyni Ai-t. Ezzel Ai két apjánál is jó pontot szerez.



Üdítő változatosság volt, hogy a szülőknek végre nem sikerült szétválasztani a párost, hanem az egyik srác még jól vissza is vágott. Nhai nyegleségének itt végre volt értelme.

Ezután már csak annyi van hátra, hogy Ai végre bemutatja Nhai-t és a többi srácot a szüleinek, elmennek kempingezni, bevallják az érzelmeiket, és végre Nhai is kezdett őszinte érzelmeket mutatni.








A mellékpárosoktól ezúton is elnézést, de annyira nem érdekeltek, hogy egyáltalán nem követtem az útjukat.

Jól indult, volt benne néhány jó momentum - kedveltem az apukákat, Nhai beszólását az anyukának, Ai életének drámáját, illetve azt, hogy Ai mennyire magától értetődően vigyázott a másikra -, de nem egy kimagasló alkotás. Vagy csak én kezdek kiégni!

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése