Subscribe:

Labels

2013. április 8., hétfő

Incomplete



Fekete tőr testvériség; Butch&Vishous; mert nem bírom kivárni, míg megjelenik a következő könyv magyarul; mert imádom őket, de sosem lesznek együtt

Nem songfic, de a cím innen való: Backstreet boys - Incomplete





Csak a televízióból áradó fény világította be a szobát. Butch a kanapén ült abban a ruhában, amiben harcolt, váltogatta a csatornákat, és közben arra várt, hogy Vishous végezzen a zuhanyzással. Végül kikapcsolta a tévét, eldobta a távirányítót, és csak bámulta a sötétséget. A Nap már feljött, a redőnyök lehúzódtak. Ő és V ért vissza legkésőbb a Központba, amire a király is volt szíves felhívni a figyelmüket. De hiába figyelmeztette őket annyiszor, ők mindig tovább és tovább maradtak kint. Mert az utca és a harc biztonságos terep volt. Egy fejmozdulatból is tudták, mit akar a másik, amint azonban beléptek a Gödörbe, mozogni kezdett alattuk a talaj. Mindketten tudták, hogy mi a valódi helyzet, de beszélni nem mertek róla.

Butch kedvelte Marissát, és örült, hogy érzelmei viszonzásra találtak, mégsem tudtak kikeveredni a barát-zónából. A férfi nem érzett késztetést, hogy újra megcsókolja a nőt, másra viszont nagyon is vágyott. Azt azonban tőle, egy arisztokrata – ráadásul szűz – nőtől nem kaphatta meg.

Frusztráltan dörzsölte meg az arcát, és megpróbált rájönni, ki is ő valójában. Egy kirúgott zsaru, egy ember a vámpírok világában, egy elcseszett alkoholista, egy zabigyerek.
Érdekes módon ezek a dolgok Vishous mellett sosem tűntek fontosnak. Tökéletesen kiegészítették egymást, ők voltak az érem két oldala, a fény és a sötétség. Butch félembernek tartotta magát, és tudta, hogy V is az. Így alkottak egy egészet, mert mi kell egy egészhez? Hát két fél.

A férfi hunyorogva felnézett, mikor szobatársa megjelent a fürdő ajtajában. A bentről kiszűrődő fény megtörte a szobában uralkodó sötétséget. Aztán Vishous odasétált hozzá, majd lehajolt, nedves tincsei az arcába hullottak.

 - Nagyon érdekes gondolatmenet volt, zsaru – dorombolta, miközben keze Butch combjára tapadt.
 - Hallottad?
 - Tökéletesen tisztán – lehelte, és a szája felé közelített. – De mivel te vagy a másik felem, ez nem annyira meglepő.

4 megjegyzés :

HardCandy írta...

nem vagyok nagy rajongója a könyvsorozatnak, de őket kettejüket imádom. és a fic is tetszett :D

Valerin írta...

Örülök, hogy írtál véleményt, attól függetlenül, hogy nem rajongsz a sorozatért. Már én is kezdek kiábrándulni, de ezeket a srácokat meg lehet zabálni.:)

Mese írta...

Annyira jó, hogy véletlenül rátaláltam a blogodra. :) Imádom én is ezt a párost, és a sorozatot is. Szuper volt ez a kis szösszenet, élvezettel olvastam.

Valerin írta...

Szia. Örülök, hogy itt vagy, és hogy tetszik a történet. Én is imádom őket, de csak az álmaikban lehetnek együtt. További kellemes olvasgatást.:)

Megjegyzés küldése