Subscribe:

Labels

2013. április 19., péntek

Régi jövő


Teen Wolf; Sterek; de szeretem őket;

A cím természetesen Ákos dalából.

off: Reyklani, természetesen mehet a csere



A raktárt csak a súlyzók koppanása és a lihegések hangja töltötte be. A jelenlévő farkasok egyre komolyabban vették a felkészülést, hiszen nem akartak még egyszer akkorát hibázni, mint pár hete.

Derek Hale fel-alá járkált közöttük, s közben próbálta figyelmen kívül hagyni a hátába nyilalló fájdalmat. A legelső összecsapás alkalmával meg kellett volna halnia. Már rég tudta, hogy Scott csak úgy kaphatja meg teljes erejét, ha ő maga megszűnik Alfának lenni, s az az ütközet kiváló alkalom lett volna. Egy aprócska momentum megváltoztatása azonban teljesen felborította a jövőről való elképzeléseit.

Stiles most is ott ült a közelében, s egy fémdarabbal szórakozott, de Derek tudta, hogy minden érzékével őt figyeli. A srác megmentette, bár senki sem tudta a pontos részleteket, csak ők ketten.

Titokban tartották, hogy a csata előtti este Stiles fölkereste a farkast, s követelte, hogy harcolhasson. Egy lélek sem tudott arról, hogy a raktár hideg kövén szeretkeztek, hogy Derek életében először olyan orgazmust élt át, ami előhívta a farkast. Arról sem számoltak be, hogy ezek után elég volt Stiles egyetlen csókja, hogy Derek teste meggyógyítsa magát. Persze nem volt tökéletes a regenerálódás. De ez akkor is több volt, mint amit reméltek.

A gyakorlás lezárta után Derek elfogadta Stiles meghívását, s vele tartott a házukba. A seriff egyre tovább dolgozott, ami az idegen farkasok jelenléte miatt érthető volt. Derek hasra feküdt az ágyon – félmeztelenül -, s hagyta, hogy szeretője a csípőjére ülve masszírozza a hátát.

-         Én nem szerepeltem a terveid között, igaz? – tudakolta a srác.
-         Nem.
-         Mi változott meg?
-         Azt hiszem, téves volt a jövőképem. – Mocorgott egy keveset. – De az már a régi jövő. Most kaptam egy újat.
-         Remélem, ebben sehol nem szerepel az, hogy elmész.
-         Szerepel – somolygott Derek. – Csak egész más értelemben.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése