Subscribe:

Labels

2013. április 8., hétfő

Utolsó érintés


Teen Wolf; Sterek; ez az egyik olyan páros, amely elég közel áll hozzám, egy hosszabb történetet is írtam velük; szerintem nem OOC, bár Derek kissé...izmos






Derek Hale felnézett a sötétedő égboltra. Tudta, hogy hamarosan elérkezik a csata ideje, bár ezt a maga részéről szívesen kitolta volna. Pláne most, hogy ő és Stiles végre...

Megrázta a fejét aztán a mobiljára nézett. Mint általában, most is ott virított a kijelzőn egy üzenet: Mikor érsz ide?

Elmosolyodott. Túl rég volt már, mikor valaki azért volt vele, hogy örömet szerezzen neki, nem pedig azért, hogy kihasználja. Futva tette meg az utat a Stilinski házig, majd az árnyékban várakozott, míg a seriff le nem kapcsolta a villanyt. Akkor aztán felmászott a ház oldalán, s beugrott Stiles szobájának nyitott ablakán.

Ifjú szeretője az ágyon feküdt, s egyenletes légzése alapján már mélyen aludt. Derek ezt most egyáltalán nem bánta, így talán könnyebb lesz elbúcsúznia. Letérdelt az ágy mellé, majd sóhajtott.

Igazán jól érezte magát a sráccal. Stiles az utóbbi pár hétben olyat adott neki, amire tudat alatt szüksége volt: gyengédséget. Erről elég nehéz lesz lemondania, de Stiles érdekében megteszi. A háború nem embereknek való, a farkasokat is épp eléggé meg fogja viselni, nem akart még a srác miatt is aggódni.

Derek engedélyezett magának egy utolsó érintést: Stiles hajától indult, át a nyakán, a homlokán, az arcán, végül megállapodott az ajkánál. Stiles szeme abban a pillanatban kinyílt.

-         Köszönés nélkül akartál elmenni? - kérdezte halkan.
-         Ez volt a terv.
-         Most viszont...
-         Most...

A srác elvigyorodott, majd magához húzta Dereket, s ami egy simogatásnak indult, sokkal több lett. A férfi mélyen megcsókolta szeretőjét, aztán addig hajszolta a testüket, amíg mindketten ki nem merültek.

-         Tehát... többé nem látlak? - tudakolta Stiles.
-         Az attól függ, hogy alakul a harc.
-         Akkor én a helyedben igyekeznék életben maradni - mondta a srác komolykodva. - Nem hiszem, hogy sokáig bírnád nélkülem.

2 megjegyzés :

Zsanett írta...

Ez nagyon aranyos lett *.* Örülök hogy végre Stereket is találok valahol, még ha kicsit rövid is :D Fogsz még írni a témában?

Valerin írta...

Szia. Örülök, hogy tetszik. Én is szeretem a párost, a Merengőn megtalálható egy hosszabb írásom velük. Talán még írok, nem lehet tudni.:)

Megjegyzés küldése