Subscribe:

Labels

2013. április 8., hétfő

I knew you were trouble



Merlin AU; Lance&Leon; nem kell megijedni; szeretem őket együtt a sorozaton kívül

Nem songfic, de a cím innen való: Taylor Swift - I knew you were trouble




A zene dübörgött, mikor Leon megérkezett a koncert helyszínére. A zenekar ugyan még sehol nem volt, a tömeg mégis ide-oda hullámzott, ezáltal nehéz volt megtalálnia a haverját. Egy idő után feladta, vett egy üdítőt, s megállt a korlát mellett, ahonnan még látta a színpadot, de az emberek már nem lökték fel. Épp kortyolt volna a kólájából, mikor valaki mégis nekiment.

-         Hé! – kiáltotta méltatlankodva. – Megtennéd, hogy odébb ugrálsz? – A balesetet okozó egyén megfordult, sötét – és szexi – tekintetével végigstírölte Leont, majd elmosolyodott.
-         Lance vagyok – nyújtotta a kezét kedvesen.
-         Örülj neki – hangzott a visszavágás.
-         Még nem jártál ilyen koncerten, mi? – Ennyire látszik?
-         Nem sok közöd van hozzá. – A fickó felnevetett, aztán lazán beletúrt vállig érő hajába. Leon feszengeni kezdett.
-         Csípős a nyelved. Ezt meg kell ízlelnem. – Azzal váratlanul elé ugrott, majd kérés vagy engedély nélkül szájon csókolta. Leon annyira ledöbbent a tényen, hogy egy fiatal és jóképű srác lekapta, hogy tiltakozni is elfelejtett. A támadásnak is beillő csóknak végül a zene elhalása vetett véget.
-         Hölgyeim és uraim, a Came Lot!

Lance elszakadt a másik ízletes szájától, rákacsintott a döbbent férfira, aztán elkezdett a színpad felé araszolni. Leon ködös elméjén csak lassan hatolt át a tény, hogy a banda énekesét mindenki felismerte rajta kívül.


Két és fél évvel később Leon egy sátorban ücsörgött, körülötte üres üvegek, hangszerek, kották hevertek. Pillanatokon belül felhangzott a tömeg sikítása és tapsa, ahogy elköszöntek a zenekartól, hamarosan pedig fellebbent a függöny.
-         Itt gubbasztottál, mialatt zenéltünk? – tudakolta Gwaine.
-         Aha – felelte Leon. – Nem akartam zavarni.
-         Mindenhol kerestelek, így elrontottam az egyik dalt! – közölte vele Lance.
-         Kezdettől fogva tudtuk, hogy bajt fogsz okozni – vigyorgott Elyan, miközben Lance szeretője karjaiba vetette magát. A tagok kuncogtak.
-         Én egyáltalán nem bánom – suttogta Leon fülébe.

2 megjegyzés :

Corvus Coraxx írta...

Bocs,most muszáj lelőnöm a poént: AZ OTT A KÉPEN ADAM ÉS TOMMY ELSŐ CSÓKJA!!!!! Wááááááá. *megőrült*
<3

Valerin írta...

Lebuktam.:)

Megjegyzés küldése