Subscribe:

Labels

2023. december 24., vasárnap

#107 BL sorozat értékelő (Bump Up Business)

 


Mostanában szinte semmilyen BL sorozatot nem néztem, 
ideje volt hát visszatérnem ebbe a világba.

Bump Up Business

Vigyázat, spoiler és enyhe +18!


Annyit tudtam erről a szériáról, hogy 8 részes, befejezett magyar fordítása van, valamint, hogy két idolról szól; az egyik egy veterán, a másik újonc, s együtt kell újra debütálniuk. Jól hangzott, úgyhogy sietve el is kezdtem, hogy az első percekben rádöbbenjek, én bizony ismerem a két főhőst.



A cast ugyanis szinte teljes egészében az OnlyOneOf zenekar tagjaiból áll, nem csoda hát, hogy Nine és Mill azonnal ismerősnek tűnt.

A Mill által alakított Kang Eden újonc, éppen kiválasztották debütálásra, azt azonban nem sejti, hogy a már befutott, jelenleg azonban korábbi botrányai miatt kissé háttérbe szorult Gong JiHoon (Nine) lesz a partnere.

Nem állt szóba az ifjoncokkal :D



És még ha ez nem lenne elég, a vezetőség egy új koncepciót talált ki nekik; mégpedig el kell játszaniuk, hogy ők egy pár. Kezdetben persze egyiküknek sem tetszik a dolog, JiHoon viszont egész gyorsan túllendül rajta, és vezetni kezdi a másikat is. De még hogy!





De ez persze csak munka. Edennek azonban furcsa álmai lesznek, így még nehezebb JiHoon közelében lennie. A srác az interjúk alatt sem teljesít túl jól, folyton JiHoon menti meg a kínos szituációktól.


Az a hasizom! :O


JiHoon itt kérdezte, hogy mit álmodott vele.

JiHoon közbelépett, mikor egy rajongó meg akarta ölelni Edent, mondván, könnyen féltékeny lesz.


A srácok és a főnökség közben mindent bevet, hogy az MV előzetese elérje az 5 milliós nézettséget. Ha ez megtörténik, a két srác vállalja, hogy elmegy vízisízni, holott mindketten félnek a víztől.

Ez össze is jön, elutaznak, ahol sajnos ott van éppen valami műsorvezető, JiHoon pedig semmiképp sem akar találkozni vele.







JiHoon azért talál lehetőséget arra, hogy kettesben legyenek, és jobban megismerjék egymást. Egy kis ivászat is befigyel, JiHoon pedig ad Edennek egy nyakláncot Lion Heart felirattal. Ja, és...





JiHoon megkérdezte, Eden volt-e valaha szerelmes, Eden pedig elmesél neki egy történetet; amikor Amerikába költöztek, nem volt kivel játszania, aztán jött egy lány, akit nagyon megkedvelt, de akiről kiderült, hogy fiú. Eden ezért érzi kényelmetlenül magát, amikor közel kell lennie JiHoon-hoz.

Eden persze nem emlékszik arra, hogy megcsókolták egymást.

Az első élő fellépésük jól sikerül, de ismét felbukkan az a műsorvezető, bizonyos Hyunbin, aki nyilvánvalóan akar valamit JiHoon-tól.




Kéri Edent, hogy ne menjen Hyunbin közelébe.


Mivel elég nagy rajtuk a nyomás, JiHoon elintézi a vezetéssel, hogy elutazhassanak pihenni. Nem szól azonban róla, hogy nem bírja a repülést, így a gépen rosszul lesz. Míg ő a kórházban pihen, Hyunbin kihasználja az alkalmat, és elviszi Edent magához, ahol már lebeszélte egy nővel, hogy megpróbálja elcsábítani Edent.






Hyunbin kétségbeesetten kapálózik, de JiHoon megfenyegeti, hogy hagyja békén Edent. Hyunbin egy visszaemlékezéséből kiderül, hogy annak idején ugyanezt csinálta JiHoon-nal is, leitatták, és míg kábult volt, fotókat csináltak róla egy nővel.







Hyunbin-nak azonban ölébe hullik a megoldás, mikor Jay, valami nagyon híres... producer? zenész? felhívja, és elmondja neki, hogy felismerte Edent a tévében, és hogy ő volt az a "kislány" a gyerekkorából.


Hyunbin, Jay és a srácok főnöke kieszeltek egy tervet. Jay beveszi a készülő produkciójába Edent, a főnök pedig felfüggeszti a srácok közös munkáját, hogy elszakíthassák őket egymástól. Hyunbin úgy gondolja, így mindketten visszaszerezhetik a szerelmüket.









Eden együtt látja JiHoon-t és Hyunbint, de még ez sem elég ahhoz, hogy elfogadja Jay közeledését. Hyunbin hiába próbálja megállítani, Eden a saját fülével akarja hallani, hogy JiHoon nem akar tőle semmit.




Az utolsó (?) fellépésükre készülhetnek, mikor végül a folyosón bevallják egymásnak érzelmeiket.





Azt kell mondjam, büszke vagyok a srácokra, szerintem jól hozták a karaktert, Nine-ról egyenesen elhittem volna, hogy hivatásos színész. Sokat izmosodtak és férfiasodtak azóta, hogy legutóbb láttam őket, szóval megérte megnézni a szériát.




0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése