Subscribe:

Labels

2023. december 3., vasárnap

#104 BL sorozat értékelő (Jun & Jun)

 


Újabb csalódást vagyok kénytelen elkönyvelni.

Jun & Jun

Vigyázat, spoiler és +18!


Egyrészt már tényleg lerágott csont, hogy gyerekkori barátok újra találkoznak, és rájönnek, mindig szerették egymást.

Másrészt viszont - még ha az előbbit el is nézném - ez a széria szerintem egyáltalán nem lett jól összerakva. Nagyon sok jelenetet átpörgettem, volt sok olyan, ahol csak a két főhős szerepelt, és ami nemigen vitte előre a történetet. És hát 8 rész nagyon kevés, ha a munkáról és a magánéletről is szeretnénk beszélni.

Lee Jun gyakornokként kerül be egy reklámcéghez. A barátja kelti, és már így is késésben van, így pofátlanul bekéredzkedik egy kocsiba, aminek utasai ugyanarra tartanak.

Természetesen a sofőrről kiderül, hogy Lee Jun újdonsült főnöke, és természetesen gyerekkori barátja.




Be kellene tiltani, hogy a jó pasik szemüveget viseljenek.

Nem emlékszel rám?


A cég új feladata egy hajparfüm (?) kifejlesztése és reklámozása, így a gyakornokokat nyomban a mély vízbe dobják. Aki nem teljesít jól, az mehet! Lee Jun is belecsöppen a csoport mindennapjaiba, de kétszeres előnnyel indul - ismeri ugye a főnököt, valamint egykori menedzsere, mostani barátja az egyik csoportvezető, aki mindenben támogatja és segít neki - és nyilván bele van zúgva.




A főnök úr elég hamar féltékeny is lesz szerencsétlen Song Hyun Jae-re, és nyomban közeledni is kezd Junhoz.


Ha szemmel ölni lehetne!




Csakhogy! Bonyodalmak! Ki gondolta volna!

1. Felbukkan egy híres modell, aki most valamiért szintén Lee Junt akarja, és akivel korábban együtt dolgoztak, mert Lee Jun idol volt.



Simeon annyira be akar vágódni, hogy zokszó nélkül elvállalja a munkát, amire a csapat fel akarta kérni, így Lee Jun ismét jó pontot szerez, pedig konkrétan nem tett semmit, csak volt.

2. Kiderül, hogy főnök Junnak menyasszonya van!


Ettől aztán Lee Jun nagyon pipa és szomorú lesz, el is taszítja magától a főnököt, vagyis hát csak egy csók után, mert most, hogy a főnök nem szabad, Lee Jun rájött, hogy őt akarja!



Plusz Lee Jun elhiszi az irodai pletykákat, hogy a főnök úgyis visszamegy az államokba, őt meg ott hagyja, brühühü.







Gyorsan tisztázzuk is a dolgokat, mert nincs 24 részünk erre a nyavalygásra: főnök Jun és a nő családja beszélte meg még fiatalabb korukban, hogy majd összeházasodnak, de inkább csak jó barátok, főnök Jun pedig nem tervez Amerikába menni.

Térjünk is vissza a munkához, amit a két Jun fejleszt ki, Lee Jun prezentál, már a modell is megvan, szóval remélhetőleg szép bónuszt fog kapni év végén.





Habár Simeon képei jól sikerülnek, mégis túl művi, túl távoli, így érkezik valaki, aki jobban át tudja adni, amit Lee Jun elképzelt. Ez pedig persze főnök Jun. S így egy füst alatt azt is tisztázta, hogy Lee Jun az övé.






S minden jó, ha a vége jó.







Szegény Simeon és Song Hyun azonban szomorkodik, de könyörgöm!


Miért nem lett összehozva ez a két karakter, MIÉRT?? Az egyik utolsó közös jelenetükben kiderült, hogy azért ajánlottak mindig egy-egy éttermet, mert tudták, hogy az a másik kedvence! Aztán amikor utoljára láttuk őket, Song Hyun épp beszállt sofőrnek Simeon kocsijába, mert aznap volt a születésnapja! To my star 2. évad, valaki??

Kedvenc karakterem egyébként Simeon volt, bírtam a fickót.

Ha úgy éreztétek, kicsit gúnyos voltam a cikkben, igazatok van. Sajnos elcsépelt, semmi újat nem adott, inkább kínosnak éreztem, hogy felnőtt emberek ilyen gyerekesek tudnak lenni.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése