Subscribe:

Labels

2020. december 17., csütörtök

Power / Animals 06.

 


A hatodik páros:
JinKook


Jin feszülten koncentrálva, halvány mosollyal az ajkán hallgatta Nam-joon magyarázatát az új videóról és a koreográfiáról. Mivel a világjárvány miatt a négy fal közé szorultak, mindenképpen a szabadban akartak fogatni, és lehetőleg két, egymástól teljesen független videót.

Az utolsó hangok elhalása után a vezér hagyott nekik időt, hogy feldolgozzák az előttük álló munka mennyiségét. Jimin, Ho-seok és Jeong-guk természetesen szinte azonnal elkezd majd dolgozni a táncon, a többiek pedig a másik MV sztoriján fognak agyalni. Nam-joon viszont biztos volt benne, hogy nem fogják megúszni súrlódások nélkül. Hamarabb igaza lett, mint gondolta volna.

-          Nem lehetne, hogy kicsit kevesebb táncot kapjak? – vetette fel Jeong-guk a lábát bámulva. Ho-seok úgy meredt rá, mintha három feje nőtt volna.

-          Hogy mit akarsz? – nevetett Tae. – Ez olyan, mintha Yoon-gi nem akarna rappelni.

-          Arra várhatsz – reagált az érintett. Nam-joon és Jimin gyors, néma párbeszédet folytatott.

-          Te vagy a legjobb, édes – mosolygott kedvesen Jimin a barátjára. - Neked kell elől állnod, ahogy mindig.

-          Ahogy mindig… talán lassan unalmas lesz, hogy annyi szerepet kapok, míg… - Nam-joon átérezte a srác bizonytalanságát, hiszen nem tudta, hogyan mondhatná ki tapintatosan, hogy…

-          Jól van ez így – vélte Jin, Jeong-guk meg úgy fordult felé, mintha a másik világítótorony lenne az éjszakában. – Ha azon vitatkozunk, ki mennyi szerepet kap, sosem végzünk. – Mikor Jin a legfiatalabb tag szemébe nézett, az idő egy pillanatra megtorpant körülöttük. – Nem vagyok olyan jó táncos, mint ti. Valószínűleg sosem leszek, bárhogy igyekszem is. Nam-joon nem csak a bandának, hanem nekem is jót tesz azzal, ha kivon az egyenletből, amikor csak lehet. – Jeong-guk lebiggyedő ajkát látva somolyogva folytatta: - Cserébe viszont én leszek a leghelyesebb. – Erre már felcsattant a nevetés, és repült a levegőben néhány „Szeretnéd!” meg „Álmodj csak!”. De Nam-joon továbbra is érezte a vihar előszelét.

Nem is vihar érkezett, sokkal inkább tornádó. Jeong-guk nem tudta elérni, amit akart, ezért olyan nehéz – ugyanakkor látványos – mozgással állt elő, ami még Ho-seok-ot is megizzasztotta.

-          Ki akarsz nyírni? – fetrengett a padlón Yoon-gi.

-          Tudod ugye, hogy közben énekelnünk is kell? – érdeklődött Tae, de Jeong nem reagált.

Mikor februárban végül felvették a klipet, mindenki le volt nyűgözve, egyedül Jeong nem. Az ő szemében olyan állatias tűz égett, amit még ezzel a koreográfiával sem tudott kioltani.

-          Kérlek, elég ebből.

Jeong háta megfeszült. Éppen zuhanyozni készült, mikor Jin felbukkant. Gyorsan begombolta az ingét.

-          Miből? – Jin enyhén megnövesztett haja alól nézett rá. A smink nagy részét lemosta, de így is ő volt a legszebb férfi, akit Jeong valaha látott.

-          Ne büntesd őket miattam. Rég ismered a hiányosságaimat tánc terén, miért pont most akadtál ki rajta?

-          Talán végre kihúztam a fejem a seggemből, és észrevettem, hogy kevesebbet kapsz, mint amennyit megérdemelsz. – Jin tekintete nyomán elpirult. – Mármint szerepet. Kevesebb szerepet. – Jin elmosolyodott, majd közelebb sétált hozzá. Jeong hirtelen nagyon is tudatában lett annak, hogy ketten vannak a fülledt helyiségben.

-          Szóval többet érdemlek?

-          I… igen.

-          És te akarod megadni nekem?

-          Azt… nem én döntöm el.

-          Hanem?

-          Hanem te.

Mintha Jin csak erre várt volna, átkarolta a fiatalabb srác nyakát, és magához rántotta. Jeong ajka elolvadt Jin szája alatt, testébe átvándorolt a másik ereje és szenvedélye. Mindig attól félt, az aktuális alkalom lesz az utolsó, de Jin mindig visszatért hozzá. Mintha valamit nála hagyott volna, ami nélkül nem tud élni.


-          Ez már inkább kedvedre van?

-          Nem is kicsit. – Jimin felnevetett.

-          Könnyű téged boldoggá tenni.

-          Csak ültesd mellé Jint, és kész is – tette hozzá Ho-seok, mire kapott egy párnát az arcába. – Hé!

-          Ne dobálózz! – szólt közbe Nam-joon.

-          Köszönöm.

-          Nem az arcodat féltem, hanem a kellékeket. – A srácok nevettek, a gyönyörű színház zengett a boldogságuktól.

Jeong-guk csak nehezen állta meg, hogy ne Jint nézze. Az idősebb srác lenyűgözően nézett ki talpig feketében, ráadásul sminket sem használt, így még inkább érvényesültek jóképű vonásai. Jeong-guk tehát valóban elégedett lehetett, mivel az új, márciusi videóban Jin jelentős szerepet kapott.


-          Ez közelebb áll hozzám – mondta aznap este, az ágyban fekve. – Művészi, tele kellékekkel és gyönyörű, lágy mozgással…

-          A múltkor nem volt ellenedre a vadság sem – vigyorgott rá Jeong-guk.

-          Valóban. Ha veled vagyok… néha nem tudom visszafogni magam. – Jeong összetámasztotta a homlokukat.

-          Nem is akarom, hogy visszafogd magad. Legyél mellettem az, aki vagy.

-          Nem biztos, hogy tetszene.

-          Miért? Olyan… veszélyes? – Jin a szeme sarkából pillantott rá, aztán maga alá teperte. Jeong imádta, amikor bevetette az erejét.

-          Nem tudom garantálni, hogy nem sérülsz meg.

-          Nem vagyok cukorból.

-          Mm, nem. Inkább sós vagy. – Jin végighúzta ajkát a másik nyakán, a mellbimbóján, majd a hasán. Jeong szemhéja félig lecsukódott, ereiben tűz gyúlt.

-          A tied vagyok – lehelte, mire Jin visszatért a szájához, és kifulladásig csókolta.

-          Mondd újra!

-          A tied vagyok – ismételte a srác. – Erősebbé és jobbá teszel. Semmiért sem adnám ezt az érzést.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése