Subscribe:

Labels

2020. december 30., szerda

Power / Animals 10.

 


A tizedik, és egyben utolsó páros:
TharnType


A szobaajtó döngve csapódott be Type mögött, a drámai bevonulás azonban hatástalan maradt, ugyanis Tharn csukott szemmel ült az ágyon, és zenét hallgatott. Összerezzent, ahogy Type kirántotta a zsinórt a füléből.

-          Igaz ez?

-          Mármint mi? – Tharn a maga nyugodt módján nézett fel rá.

-          Hogy interjút adtál tegnap.

-          Igen.

-          És azt mondtad, szingli vagy?

-          Igen – bólintott a srác, nem látva előre a bombát. Type összeszorította az ajkát.

-          És ez így szerinted rendben van?

-          Azt gondolom, igen, mivel te magad mondtad, hogy nem szeretnéd, ha…

-          Az egy dolog, én mit mondok, az meg egy másik, hogy te nyílt felhívást intézel a tömeghez! – Tharn ráncolta a homlokát.

-          Nem intéztem semmit senkihez. Azt hittem…

-          Meg kellett volna beszélned velem!

-          És nem ugyanezt mondtad volna? – Tharn felpattant. – Hagytad volna, hogy kijelentsem, a szívem már foglalt? Nem is beszélve egyéb testrészeimről? – Type ökölbe szorította a kezét. – Most komolyan ez a bajod? Féltékeny vagy?

-          Megállított egy csaj a folyosón, és kérte, hogy adjam oda neked a számát.

-          És mit mondtál?

-          Hogy inkább megtartom én, mert te túl merev vagy a randizáshoz. – Tharn felnevezett, aztán átkarolta a másikat.

-          Nem is rossz ötlet, hogy te legyél a testőröm. Felhatalmazlak, hogy lerázz a nevemben bárkit, aki a közelembe akarna férkőzni.

-          Tényleg? Még a végén azt mondom, nemi betegséged van.

-          Akár azt is mondhatod, hogy kicsi a farkam. – Type féloldalas, ravasz mosolyra húzta a száját.

-          Óó, és én azt honnan tudhatnám? – Tharn vigyorogva az ágyra lökte, majd fölé mászott.

-          Bármikor kérhetsz személyes, mélyreható bemutatót. – Most már Type is nevetett, és boldogan adta át magát a csóknak.

Tharn elég hamar hozzászokott Type hangulatingadozásaihoz. Nagyon gyorsan felkapta a vizet, de szerencsére gyorsan le is lehetett nyugtatni. Azt még nem próbálták ki, vajon mi történne, ha Tharn sértődne meg. Egészen addig a napig.

Aznap este Tharn bandája egy egész estés koncertre készült. A jegyek nagy része elkelt, de Tharn természetesen jó sokat szétosztott a barátai között, és már hetekkel korábban odaadta Type-nak a saját, VIP meghívóját, ami feljogosította a backstage-ben való tartózkodásra.

Tharn nem érezte felhőtlenül boldognak magát, de szerencsére ez nem látszott a játékán. A koncert után aláírásokat és fotókat osztogattak, majd visszavonultak átöltözni és pihenni. Tharn abban reménykedett, hogy Type ott fogja várni, de a srácot sehol sem találta. Többször is hívta a mobilján, sikertelenül. Amikor aztán meglátta Technót a tömegben, egészen megkönnyebbült.

-          Ez volt ám a koncert! Sose hallottam még ilyen hangosan visongatni a lányokat.

-          És ezzel le is buktattad magad – veregette meg a vállát Champ.

-          Type itt van valahol?

-          Azt hittem, hátul van. – No arca eltorzult. – Egész nap nem láttam.

Tharn legelőször arra gondolt, hogy valami baleset történt, és Type kórházba került. Vagy megtámadták. Esetleg…

-          Ott van! – kiáltott fel hirtelen Techno, majd úgy tűnt, azonnal vissza is vonná a szavait. – Vagyis, hát nem biztos… - De már Tharn is látta, viszont nem akart hinni a szemének.

Type egy lánnyal a karján, beszélgetve és nevetgélve lépett be a helyszínre. Valószínűleg rájöttek, hogy csúnyán elkéstek, mert ismét összenevettek.

Tharn nem jött dühbe egyhamar. Büszke volt arra, hogy Type-ot is vissza tudta fogni, amikor kellett, most viszont úgy érezte, mintha valamilyen gyilkos erő szállná meg a testét. Szeretett volna odatrappolni, szétválasztani őket, mindenki tudomására hozni, hogy Type hozzá tartozik… de valóban így volt? Abban a pillanatban Tharn-ban valami összeomlott, és már semmiben sem volt biztos.

Tharn végül úgy kullogott el a helyszínről, mintha nem épp egy sikeres koncerten lett volna túl. Type egy nevetés közben épp felnézett, és látta a srác görnyedt, távolodó hátát. Aztán már ott volt előtte Thorn és Techno, és elrángatták a lány mellől.

-          Mi a francot csinálsz?! – mászott az arcába Thorn.

-          Csal elhoztam…

-          Elhoztál egy csajt a pasid koncertjére? Ráadásul el is késel? Normális vagy? – Még sosem látta a srácot ilyen dühösnek. – Megmondtam neked, hogy ne merészeld összetörni az öcsém szívét. Mindkettőnket átvertél.

-          De… én… - Thorn anélkül hagyta ott, hogy végighallgatta volna. – No… én…

-          Igaza van – mondta Techno szokatlanul komoran. – Hiába volt sikeres a koncert, Tharn csak arra várt, hogy te megjelenj és mellette állj.

Type korábban is érezte már önzőnek magát, most viszont legszívesebben elsüllyedt volna. A lány, akit szórakoztatott, annak a fickónak volt a lánya, akihez gyakornoknak szeretett volna elszegődni. Tudta, mennyire fontos ez a fellépés Tharn karrierje szempontjából, és azt is tudta, hogy meg kellene jelennie, mégis…

Elköszönt a lánytól, majd rohant a közös szobájukba. Mikor látta, hogy Tharn ágya, asztala és szekrénye üres, a lába megroggyant. Végül csak sikerült elérnie, hogy a másik kiköltözzön…

Becsöngetett a szomszédokhoz, de senki sem tudta, hová ment Tharn. Type elővette a mobilját, aztán ledobta az ágyra, mivel lemerült. Miután némileg lenyugtatta magát, tudta, hogy már csak egyetlen lehetősége van. A kései óra ellenére felkereste a suli szószólóit, akik már korábban is szerettek volna vele interjút készíteni.

Nem hitte, hogy szavaival elérheti a célját, másnap reggel Tharn mégis megjelent az ajtóban. Végighallgatta Type magyarázkodását, de hűvös arca elárulta, hogy kettejük között valami megtört, és Type-nak sok energiájába fog kerülni, míg újra elnyeri a bizalmát. De Type készen állt rá.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése