Subscribe:

Labels

2020. március 12., csütörtök

Szülihónap 12. felvonás


Már itt is van az utolsó előtti nap, és az utolsó előtti történet!


12. nap főszereplője:

Jin



-          Továbbra sem vagyok meggyőzve arról, hogy ez egy jó ötlet.
-          Minden fejes támogatta.
-          Mert nekik majdnem mindegy, hány tagú a banda. És mert ők nem törődnek veled úgy, mint mi.
Jin a válla felett rámosolygott kissé feszült barátjára.
-          Namjoon, nem lesz semmi baj.
-          Mégis jobban örülnék, ha legalább egy testőr veled menne. – Jin nem reagált, mivel ezt a vitát már lefolytatták, helyette bekente száját ajakápolóval, és megnézte magát a tükörben.

Egy átlagos srác nézett vissza rá, akit mégis milliók imádtak. Évek óta nyomasztotta a tudat, hogy elég egyetlen rossz lépés, és minden összedől, de elhatározta, hogy a következő néhány órára félreteszi a félelmeit, és kiélvezi a születésnapját.

Jó pár hónappal korábban meghirdetett egy játékot, aminek a nyertese most vele töltheti a napot. Társai hangot adtak félelmeiknek, de Jin hajthatatlan volt. Annyi örömet adtak már neki a rajongói; szeretett volna ebből visszaszolgáltatni nekik valamennyit.

Ahogy arra Jin számított is, a lánnyal nem volt semmi gond. Az elején az izgalomtól alig tudott megszólalni, de a srác mindent elkövetett, hogy jól érezze magát. Elvitte a kedvenc helyeire, ettek és ittak, aztán egyszer csak egy olyan területre tévedtek, amit Jin nem ismert valami jól. Egyre sötétedett, az utcákon kevesen jártak. Jin ránézett a lány ruháira, a törékeny alkatára, és attól félt, könnyű célpontot fognak jelenteni. Már majdnem elérték a biztonságot jelentő főutcát, amikor eléjük toppant három alak.
-          Ide a tárcátokat!
Jin nyomban maga mögé húzta a reszkető lány, de ezzel csak azt érte el, hogy a fickó megragadta az ingét, és maga felé rántotta.
-          Hé!
A három idegen hátrafelé bámult, Jin meg azt hitte hirtelen, hogy újra bekerült a Run videóklipjébe.

-          Mintha megígértétek volna, hogy nem fogtok követni.
-          Nyilván hazudtunk – mondta Tae-hyung.
-          Meg mintha épp jókor bukkantunk volna fel – tette hozzá Yoongi kacsintva.
-          Igen. Köszönöm – hajolt meg Jin feléjük. Nem állította, hogy nem ijedt meg, de a barátai felbukkanása nyomban megfutamította a támadókat, és a lányt is meg tudták nyugtatni.

-          Tudunk mi verekedni! – ugrált egyik lábáról a másikra Ho-seok.
-          Persze, a videókban! – hűtötte le Namjoon.
-          Megmutassam?
-          Inkább tedd el magad holnapra. Nem szeretném, ha bárki lekésné a próbát.
-          Igenis, főnök! – szalutált Tae, majd pacsizva Yoongival, kinyargalt a szobából.
-          Te meg – mutatott a vezér Jinre. – Remélem legközelebb kétszer is meggondolod.
-          Nem az ő hibája volt – vélte Jimin.
-          Veszélyes a város éjszaka – mondta Namjoon. – Mindig maradjunk együtt! – kérte, aztán egy intés után ő is távozott.
-          Szerintem meg király ötlet volt – mosolygott Jimin elmenőben. – Álmodjatok szépeket.

Jin zsebre vágta a kezét, majd Jeong-guk felé nézett. A fiatalember kifelé bambult a szoba ablakán, de Jin látta a tartásán, hogy feszült.
-          Dühös vagy?
-          Nem – felelte a másik, aztán odafordult felé. Jin még mindig nem tudta megszokni, mennyit komolyodott a srác. – Féltem.
-          Sajnálom. Megértem.
-          Nem érted. Féltem, hogy valami történik veled. Féltem, hogy megtetszik neked az érzés, hogy egy lánnyal sétálsz. – Elnevette magát, örömtelenül. – Micsoda hülyeség! Arra nem is gondoltam, hogy esetleg megtámadhatnak. Csak a helyemre gondoltam a szívedben.

Jin lágyan elmosolyodott, majd kedveséhez sétált, és megcsókolta. Érezte és élvezte, ahogy Jeong-guk elernyedt a karjaiban.
-          Az a hely a tied. Örökre.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése