Subscribe:

Labels

2020. március 9., hétfő

Szülihónap 9. felvonás


Új nap, új történet! Ezzel a párossal egyébként nem is kellett volna írnom... de ha már megtettem, fel is töltöm. :)


9. nap párosa:

Qhuay




-          Mm.

Qhuinn, a Fekete Tőr Testvériség alig néhány hónapja felavatott tagja jóleső motoszkálásra ébredt az öle környékén. Szétnyitotta lábait, hogy párja jobban hozzáférjen, aztán továbbra is csukott szemmel megkereste Blay selymes haját, és belefúrta az ujjait. Imádta az ilyen pillanatokat; nem kellett sietniük sehová, kiélvezhették egymás jelenlétét, és még egy zuhany is belefért, mielőtt elindultak volna enni. Húsz perccel később Qhuinn lihegve nézte, ahogy Blay bevonult a fürdőbe. Minden napot csodaként élt meg, mióta együtt voltak, az pedig nyilvánvaló volt, hogy sosem érezte még ennyire boldognak magát.

Ráadásul – jutott eszébe hirtelen – aznap volt a születésnapja! Kipattant az ágyból, és kedvese után iramodott. Blay testén nyálcsorgatóan peregtek a vízcseppek, így Qhuinn rászánt néhány pillanatot, hogy végigkövesse őket a nyelvével.

-          Tudod, milyen nap van ma?
-          Hogyne tudnám – felelte Blay, ahogy kiemelte ruháit a szekrényből. – Péntek, nem?
-          Kac-kac, kukac. – Mielőtt Qhuinn durcáskodni kezdhetett volna, Blay elkapta a karját, gyorsan hozzá hajolva a fülébe harapott, majd már el is húzódott.
-          Ma van a születésnapod.
-          Így igaz! Nem szeretnéd tudni, mit kérek?
-          Azt hiszem, van egy-két tippem – mosolygott a férfi halványan, inggombolás közben.

Qhuinn elnémult az egyértelmű célzást hallva. Persze Blaynek igaza volt; Qhuinn jutalomként általában kedvese testét akarta, miért lenne hát ez az alkalom más?

Azért – dohogott magában -, mert ez az első közös ünneplésünk. Nem engedem meg, hogy ismét minden rólam szóljon.

Blaynek nyomban feltűnt a hangulatváltozás, de azt gondolta, Qhuinn egyszerűen csak nem akar várni addig, amíg megkapja az ajándékát. Halvány mosollyal az ajkán követte a férfit az ebédlőbe, s nem is gondolta, micsoda meglepetések várnak még rá aznap.

A reggeli – khm, vacsora? – után a harcosok felkerekedtek, hogy óvják a tudatlanokat az alantasoktól. Vishous persze nem hazudtolta meg önmagát, átkarolta Qhuinnt, és próbálta rábeszélni egy jó kis ivászatra a klubban.
-          Kösz, már más van tervben.
-          Aha, tudom én – kacsintott a testvér, célzatos pillantást vetve Blay irányába. – Szerintem, ha néhány óráig késlelteted, még élvezetesebb lesz.
-          Senki sem kíváncsi a perverzióidra – hűtötte le Butch. – Csak te szereted kínozni magad.
-          Meg te! – vágta rá V, aztán ezen szerencsére jól elvitatkoztak, Qhuinn pedig megkönnyebbülten állt odébb.

Törte a fejét, mit is kellene tennie, mert a nyálas romantika nem volt erős oldala. Kérhetne segítséget a lányoktól, de ha bármi Rhage fülébe jutna, a testvérek sose szállnának le róla.

Végül a legegyszerűbb megoldás mellett döntött. Rendelt egy tucat rózsát, amivel feldíszítette a szobájukat. Gyújtott egy rakás gyertyát – mit neki a tűzveszély? -, és felhozatott némi ételt is, mivel Fritzben mindenek felett megbízott.

Blay először azt hitte, rossz szobába nyitott be, ami titkos álmaira nyílt. Minden gyönyörű volt és illatos, és ott állt Qhuinn, tekintetében a legtisztább szerelem és odaadás.
-          Mi ez az egész?
-          Szülinapom van.
-          Igen. És azt hittem…
-          Talán később. Előbb egyél! – Azzal egészen természetesen felmarkolta az ételt, és etetni kezdte Blayt. A fiatalember nem tudta, a nyakába ugorjon-e emiatt a cselekedet miatt, vagy inkább megijedjen. Rátette kezét Qhuinn kezére.
-          Miért csinálod ezt? Mintha teljesen kifordultál volna magadból. – Qhuinn úgy döntött, nem sértődik meg.
-          Ilyen az, amikor romantikus próbálok lenni.
-          De nem kell ezt tenned.
-          És akkor honnan fogod tudni, hogy az életemnél is jobban szeretlek? – Blay felnevetett, majd vízszintes helyzetbe igazította magukat.
-          Minden egyes nap a tudtomra adod, hogy szeretsz. És ez nekem elég. – De Qhuinn azért látta rajta, hogy jól esett neki ez a kis szülinapi meglepetés.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése