Subscribe:

Labels

2020. március 4., szerda

Szülihónap 4. felvonás


Negyedik nap, és máris szerda van! :)

4. nap párosa:

JinKook




-          Egészen hihetetlen.
-          Ugye? A kis Jeong-guk felnőtt! – csapta össze a kezét Jimin elragadtatottan.

Nem meglepő módon mind a próbateremben voltak; már szokássá vált, hogy itt támadják le az ünnepeltet, hogy a segítők is tanúi lehessenek az ünneplésnek.

A többé már nem kiskorú Jeong-guk halvány mosollyal az ajkán figyelte, ahogy Jimin besétált a tortával. A srác mindig nagy hangsúlyt fektetett az ünneplésre, amivel sikerült az adott napot felejthetetlenné tennie.
 - Kívánj valamit, drága!

Jeong-guk nem nézett végig az arcokon, mégis maga előtt látta őket; Nam-joon, Ho-seok, Yoon-gi, persze Tae-hyung, Jimin, na és Jin. Lehunyta a szemét, és kívánt.

A csapaton kívül már csak a közvélemény várta jobban, hogy Jeong-guk nagykorú legyen. Valamiért az a tévhit élt bennük, hogy a srác most akkor nyomban elkövet valamilyen ostobaságot, például drogozni vagy inni kezd.

Nos, annyira messze nem is jártak az igazságtól – gondolta Jeong-guk, ahogy mezítláb lopakodott a hotel folyosóján. – Mivel éppen egy oltári baromságot készülök elkövetni.

A keresett szoba előtt egy pillanatra megtorpant. Mi van, ha kidobja? Mi van, ha nincs is itt? Vagy ami még rosszabb – ha itt van, de nincs egyedül?

 - Várod, hogy magától kinyíljon?

Tae-hyung hangja úgy megijesztette, hogy majdnem nekizuhant az ajtónak.

-          Bocs – vigyorgott a srác. – De ha már eddig eljöttél, ne most hátrálj meg.
-          Te… tudsz róla?
-          Ja. Első kézből – kacsintott Tae, majd mielőtt Jeong-guk megszólalhatott volna, búcsút intett. – Ma van a szülinapod. Vedd el, amit kívánsz!

Ha őszinte akart lenni magához, be kellett vallania, hogy a színpadot leszámítva nem érezte magát annyira elemében. Nem tudta, mit tehet meg és mit nem, mit érdemel meg, és mit nem. Most azonban átlépett a felnőttek világába, tehát felnőttként is kell viselkednie.

Jin nem számított Jeong-guk felbukkanására ennyire hamar. Arra gondolt, biztos töpreng még néhány napot, mielőtt beleugrik valami olyanba, amit már nem tud meg nem történtté tenni. Éppen a fogát mosta, mikor diskurálásra lett figyelmes az ajtón túlról, majd felhangzott a kopogás. Jeong-guk meghajolt, aztán szó nélkül bevonult a szobába. Jin a vékony pizsama anyagán át is érezte, hogy pusztán a másik srác jelenlététől melegebb lett a levegő.

Álltak hát egymással szemben, és mindketten tudták, mit akar Jeong-guk. Csakhogy Jin – aki szerint a srác egyszerűen csak nem akart már többé ártatlan lenni – tévedett. Azt hitte, azért őt választotta, mert ő a legidősebb, és ő fog rá a legjobban vigyázni. Tévúton járt, de csak azért, mert Jeong-guk képtelen volt kinyitni a száját. Egészen mostanáig.
-          Tudod, mit kívántam? – Jin nem felelt. – Hogy be tudjam bizonyítani neked, mennyire szeretlek. Hogy veled akarok lenni, bármi történjen is. – Közelebb lépett a másikhoz. – Ezt a kívánságomat csak te tudod teljesíteni.

Csend lett. Jeong-guk szíve össze-vissza vert, ahogy felnézett Jinre. Jin pedig csak bámult rá azokkal a szemekkel, amik rabul ejtették a fiatalabb srácot. Aztán Jin egyszer csak előre hajolt, és rányomta ajkát a másikéra.

Jeong-guk az első pillanatban nyilván meglepődött. Soha nem csókolózott még, és nem gondolta, hogy ennyire nyálas lesz… de aztán lehunyta a szemét. Ez itt Jin volt, végre Jin. Tapogatózva átkarolta a derekát, majd megnyitotta előtte a száját.

Bumm! Jin nyelve kényeztetni kezdte, Jeong-guk lába pedig megremegett. Még többet akart, több érintést, több csókot, több Jint. Csukott szemhéja mögött csillagok táncoltak, teste lángba borult.

Mikor Jin végül elhúzódott, Jeong-guk ugyanazt az elragadtatást látta az arcán, amit maga is érzett.
-          Ezt kívántad? – Jin először szólalt meg, mióta a másik a szobába lépett.
-          Ez az, amit kívántam – suttogta Jeong-guk. – Mi vagyunk, amit kívántam.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése